Хочу такий як Odyssey G7 G75F але з олед і 4K, таке неможливо, але я хочу
Новости
Последние статьи и обзоры
Сьогодення і майбутнє ігрових моніторів Samsung Odyssey. Що пропонують моделі Odyssey OLED G6 G60SF, Odyssey OLED G8 G81SF та Odyssey G7 G75F
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Сьогодення і майбутнє ігрових моніторів Samsung Odyssey. Що пропонують моделі Odyssey OLED G6 G60SF, Odyssey OLED G8 G81SF та Odyssey G7 G75F
-
lordep
Member
Такий ? https://www.lg.com/hk_en/monitors/gaming/39gx950b-b/yariksom: ↑ 24.07.2026 12:21 Предлагаю обсудить Сьогодення і майбутнє ігрових моніторів Samsung Odyssey. Що пропонують моделі Odyssey OLED G6 G60SF, Odyssey OLED G8 G81SF та Odyssey G7 G75F
Хочу такий як Odyssey G7 G75F але з олед і 4K, таке неможливо, але я хочу![]()
-
kairo
Member
Розглядаю Odyssey OLED G8 G80SH. Тільки подивитись би матове покриття в житті.
-
yariksom
Member
нє, там роздільна здатність як в G7 G75F, при такій діагоналі 4к неможливе здається.
-
lordep
Member
Так там роздільна здатність дещо більша ніж 4к це обумовлено співвідношенням сторін 21:9. По іншому неможливо.yariksom: ↑ 24.07.2026 12:56нє, там роздільна здатність як в G7 G75F, при такій діагоналі 4к неможливе здається.
-
Nutbar
Member
Технічно можливо, але олед нема сенсу курвити, принаймні стандартний 16:9yariksom: ↑ 24.07.2026 12:21 Хочу такий як Odyssey G7 G75F але з олед і 4K, таке неможливо, але я хочу![]()
-
EvhenS
Member
Шо, Самсунг, не получається дисплеї для ШІ робити?
-
olegwatch
Member
Мрію про монік 32", 2К, олед, 10біт, прямий
(щоб не довелось покупати нову відяху для 4К)
-
Filabatya
Member
olegwatch
тупікова ідея, монік береться на довший термін, 4к перформанс шикарно виглядає
тупікова ідея, монік береться на довший термін, 4к перформанс шикарно виглядає
-
denizen
Member
так пікселі ж будуть кінські, хіба DLSS не вирішує проблему слабкої карти?olegwatch: ↑ 24.07.2026 16:20 Мрію про монік 32", 2К, олед, 10біт, прямий(щоб не довелось покупати нову відяху для 4К)
-
olegwatch
Member
мене влаштовує 2К по усім параметрам. А свою 4070 я гоняв в 4К - ну якось даже з длсс тяжко їй. щось покраще поки що точно не планую братиFilabatya: ↑ 24.07.2026 16:21 olegwatch
тупікова ідея, монік береться на довший термін, 4к перформанс шикарно виглядає![]()
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
хоча в мене якість зору 100% - пікселі ниякі я не бачу (зараз користуюсь 2К при 32"). Граю та працюю мінімум 60 см від моніка - ніодного пікселя окремого не бачуdenizen: ↑ 24.07.2026 16:22так пікселі ж будуть кінські, хіба DLSS не вирішує проблему слабкої карти?olegwatch: ↑ 24.07.2026 16:20 Мрію про монік 32", 2К, олед, 10біт, прямий(щоб не довелось покупати нову відяху для 4К)
-
Nutbar
Member
olegwatch
Насправді дивно. В мене майже така ж карта і чудово в 4к все йде. Так, в окремих погано оптимізованих іграх доводиться вмикати аж dlss-performance але це все одно виглядає знаааачно краще, ніж 2к. І таких ігор не багато. Та й не вся взаємодія з ПК це ігри, навіть не більша частина.
Нема сенсу в тих 2к зовсім.
Насправді дивно. В мене майже така ж карта і чудово в 4к все йде. Так, в окремих погано оптимізованих іграх доводиться вмикати аж dlss-performance але це все одно виглядає знаааачно краще, ніж 2к. І таких ігор не багато. Та й не вся взаємодія з ПК це ігри, навіть не більша частина.
Нема сенсу в тих 2к зовсім.
-
Filabatya
Member
Nutbar
в вас зовсім не така карта як в нього, там 30% різниці, не говорячи про пам'ять, яка в 4К буде критична в нових тайтлах
olegwatch
в нього проц, як ваша карта вартує
в вас зовсім не така карта як в нього, там 30% різниці, не говорячи про пам'ять, яка в 4К буде критична в нових тайтлах
olegwatch
в нього проц, як ваша карта вартує
Последний раз редактировалось Filabatya 24.07.2026 16:55, всего редактировалось 5 раз.
-
olegwatch
Member
тай платформа в мене АМ4
-
Vladys77
Member
О, Samsung рекламу замовила в популярних спеціаоізованих медіа
.
Лише на ITC під рекламною статтею коменти закриті
Що можу сказати про вигнутий G7 на власному досвіді з попередньою його модифікацією?
Що вигнутий монітор це зло. Практично неможливо знайти положення монітору та положення голови щоб частина екрану не відбивала світло. І не важливо від вікна чи штучного освітлення.
Єдинтй ідеальний варіант без засвітів - це працювати за монітором вночі без світла. Але тоді на очі давить.
І це ще в нього матове покриття.
З перелічених лише G8 OLED 32" нормальний монітор.
Відправлено через 46 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Лише на ITC під рекламною статтею коменти закриті
Що можу сказати про вигнутий G7 на власному досвіді з попередньою його модифікацією?
Що вигнутий монітор це зло. Практично неможливо знайти положення монітору та положення голови щоб частина екрану не відбивала світло. І не важливо від вікна чи штучного освітлення.
Єдинтй ідеальний варіант без засвітів - це працювати за монітором вночі без світла. Але тоді на очі давить.
І це ще в нього матове покриття.
З перелічених лише G8 OLED 32" нормальний монітор.
Відправлено через 46 секунд:
А воно і не треба. Написав вище чому.yariksom: ↑ 24.07.2026 12:21 Предлагаю обсудить Сьогодення і майбутнє ігрових моніторів Samsung Odyssey. Що пропонують моделі Odyssey OLED G6 G60SF, Odyssey OLED G8 G81SF та Odyssey G7 G75F
Хочу такий як Odyssey G7 G75F але з олед і 4K, таке неможливо, але я хочу![]()
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Там роздільна здатність 1440p×2. І це нормально для роботи, а от для гри - велике питання. Бо в цій роздільній здатності в 60 FPS сучасні ігри потягне лише 5090. А при зниженні роздільної здатності відчутно погіршується картинка.lordep: ↑ 24.07.2026 13:10Так там роздільна здатність дещо більша ніж 4к це обумовлено співвідношенням сторін 21:9. По іншому неможливо.yariksom: ↑ 24.07.2026 12:56
нє, там роздільна здатність як в G7 G75F, при такій діагоналі 4к неможливе здається.
-
yariksom
Member
Для ШІ вистачить любого монітора з 30х-60х років минулого сторіччя з відповідним інтерфейсом (ну щоб якісь цифри/параметри показував), чи ти про що?EvhenS: ↑ 24.07.2026 15:50 Шо, Самсунг, не получається дисплеї для ШІ робити?
-
kairo
Member
Та вже починаючи з 4070ТіS можна нормально грати в 4К. По-перше далеко не всі ігри, це ААА з рейтрейсингом, є багато сучасних ігор з помірними вимогами до заліза(таких насправді більшість), по друге, DLSS, по-третє, завжди можна порухати плвзунки.Vladys77: ↑ 25.07.2026 00:17 Бо в цій роздільній здатності в 60 FPS сучасні ігри потягне лише 5090. А при зниженні роздільної здатності відчутно погіршується картинка.
-
капітошка
Member
цікаво, чув, що у самсунга зараз поганий quality control, чи дісно це так, бо раніше такого за ним не помічав?
-
daesz
Member
Kassatka

-
Pandemium77
Junior
То же жду его поста))) но 8к это реально проблема для потребительського сегменте, хоть и очень узко направленая