NVIDIA підвищує ціни на комплекти з графічного процесора та пам’яті для відеокарт GeForce

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Kullerok: 23.07.2026 15:20
bes: 23.07.2026 15:14 какая разница на сколько оно подорожает если даже на этом этапе многие отказываются от покупки. Теперь борьба идет не за производительность и технологий а кто сможет предложить ниже цену.
Ну это наверное проблема нищебродов. Пускай отказываються. Дешевле все равно не будет купят или по такой цене или не купят вообще. Куртке плевать для него это не главное. Меня не радуют перспективы на цену 6090. Но играть на чем-то нужно :gigi: же. Прийдеться заплатить чуть дороже переживу :gigi:
о очередной форумный олигарх на 5070
:laugh:
leif
Member

це я вже не кажу про те, що зараз на відміну від якогось 2001 року на одному залізі можна доволі комфортно сидіти по 7-8 років, і не відчувати, що ти відстав від прогресу на світлові роки
Ob_Ivan
Junior

warp37 і Kullerok мамкіни петручіо, один одного пердоляйн. Казкові фантазери!!!
_Andrik_
Member

Чим далі тим більше впевнений що поточний мій комп зі мною на довго, дуууууже довго. А так чекав 5080супер , дякую ,вже не треба .
А фср 4 непогано так додав і якості, і продуктивності в 4к B-)
AlexWest
Member

Ціни майже на все, де є пам'ять, вже досягли того рівня, коли я із принципу його не купуватиму, навіть якщо є гроші. Потихеньку відкладатиму, щоб не відмовляти собі у будь-чому іншому, і колись та й куплю (при умові, що ціни знизять). Правда, багато оічкуваних іграшок доведеться грати з запізненням в місяці чи роки після релізу. Але це єдиний варіант, щоб не відчувати себе кінченим, чи не продавати нирку. Якщо ціни не знизять, то піду в Ютуб-геймінг, із принципу. Не можна потакати тим виродам баригам і торгашам.
Последний раз редактировалось AlexWest 23.07.2026 16:11, всего редактировалось 3 раза.
Firebrand
Member

Shepard1985: 23.07.2026 15:12 Зелене бидло і так готово продати нирку, тому це не проблема. Якщо треба буде вбити когось за карту, то це буде не проблема.
:lol: :super: 100%
Kullerok
Member

yariksom: 23.07.2026 15:24
Kullerok: 23.07.2026 15:20Ну это наверное проблема нищебродов. Пускай отказываються.
Йшов би ти звідси "олігарх" доморощений, зразу видно що мамка пиріжечку карти купує. :lamer:
Ага держи в курсе :lol: :lol: :lol:
Zakarul
Member

цены жесть, нужен ноутбук на ryzen ai + 128gb памяти, а такое под 300к в продаже тут. ЖЖЖЖЖесть !))
Ну лан там хотя бы тыщ 120 - 130, но не 300к! упоротые
Kullerok
Member

bes: 23.07.2026 15:38
Kullerok: 23.07.2026 15:20
Ну это наверное проблема нищебродов. Пускай отказываються. Дешевле все равно не будет купят или по такой цене или не купят вообще. Куртке плевать для него это не главное. Меня не радуют перспективы на цену 6090. Но играть на чем-то нужно :gigi: же. Прийдеться заплатить чуть дороже переживу :gigi:
Да да тоже держи в курсе :lol: :lol: мне это очень важно. Так ещё есть тут нищеброды? веду перепись
bes
Member

Kullerok: 23.07.2026 16:20
bes: 23.07.2026 15:38
Да да тоже держи в курсе :lol: :lol: мне это очень важно. Так ещё есть тут нищеброды веду перепись
я думал нищеброды сидят на 5070 и постоянно говорят что они купят 6090 просто в этот раз не срослось :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
типичная жизнь олигарха с оверклокер юа
спойлер
Снимок экрана 2026-07-23 162414.png
Hells Angels
Member

bes: 23.07.2026 16:22я думал нищеброды сидят на 5070
він просто хотів 5090, але вирішив зупинитись на карті у котрої ціна бакс на кадр більш вигідна :gigi:
Dreamer40k
Junior

Щож доведеться сидіти роками на 4060
Kullerok
Member

bes: 23.07.2026 16:25
Kullerok: 23.07.2026 16:20
Да да тоже держи в курсе :lol: :lol: мне это очень важно. Так ещё есть тут нищеброды веду перепись
я думал нищеброды сидят на 5070 и постоянно говорят что они купят 6090 просто в этот раз не срослось :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
типичная жизнь олигарха с оверклокер юа
спойлер
Снимок экрана 2026-07-23 162414.png
Инфа сотка :gigi: :gigi: расскажи подробнее очень интересное :gigi: тебе лично скину чек с розетки :gigi: :gigi: ах да чё толку такие как ты немощи же скажут ии нарисовал. Получается да все бедные как ты и обеспеченные люди здесь не бывают. Особенно такие больные как я :gigi: :gigi: за деньги такое не купишь, люблю таких мальчиков как ты поагрить. Тежело быть нищебродом, ну нечего ты держись :gigi:
Последний раз редактировалось Kullerok 23.07.2026 16:36, всего редактировалось 2 раза.
bes
Member

Hells Angels: 23.07.2026 16:26
bes: 23.07.2026 16:22я думал нищеброды сидят на 5070
він просто хотів 5090, але вирішив зупинитись на карті у котрої ціна бакс на кадр більш вигідна :gigi:
поверил хуангу что производительность на уровне 4090 за 500 баксов
Filabatya
Member

50% від 4090) по фпс долар найкраща карта в нвідії :up:
Reinmar
Member

S0N1C: 23.07.2026 15:31 час повертати комп"ютерні клуби та аркади :D
Вони вже є, але це зараз інша ніша позиціонування, ніж на початку двохтисячних - типу елітний клуб для около кіберспорту з хорошими сетапами і ціни рівня 70-80 за годину
erkins007
Member

Вообще без разницы. Все кто хотели 50 серию купили ее в 25 году. Ждунам суперов большой привет
bes
Member

Kullerok: 23.07.2026 16:29 Инфа сотка :gigi: :gigi: расскажи подробнее очень интересное :gigi: тебе лично скину чек с розетки :gigi: :gigi: ах да чё толку такие как ты немощи же скажут ии нарисовал. Получается да все бедные как ты и обеспеченные люди здесь не бывают. Особенно такие больные как я :gigi: :gigi: за деньги такое не купишь, люблю таких мальчиков как ты поагрить. Тежело быть нищебродом, ну нечего ты держись :gigi:
главное жопу сильно не рви а то не дождешься 6090
спойлер
Gemini_Generated_Image_s6ymtvs6ymtvs6ym.png
Mozdev
Member

Усім ждунам посвячується, нове підвищення цін :rotate:
Ответить