А ещё 2 мировая кончилась в 1945 году
Новости
Последние статьи и обзоры
GeForce GTX 1060 виповнилося 10 років. Вона була найпопулярнішою відеокартою в Steam майже п’ять років поспіль
-
powerpizza
Member
Пропоную обговорити GeForce GTX 1060 виповнилося 10 років. Вона була найпопулярнішою відеокартою в Steam майже п’ять років поспіль
-
Геральт
Member
Була здатна на Ultra в нативі, за 330$ (в нас). Ех, були ж часи...Згадати, на що була здатна GeForce GTX 1060, можна в нашому огляді
-
Ganond2
Member
Легендарна карта, продав свою в 23м.
-
proos
Member
Лучшее поколение от куртки. Была 1060, потом 1080, эх
-
big_bang
Member
в мене зараз 1066 як тимчасове рішення)))
прикольно, зважаючи на те що, 10 років минуло, а вона не збирається на пенсію)))
думаю, будемо і 20 років святкувати, з огляду на ринок вк
прикольно, зважаючи на те що, 10 років минуло, а вона не збирається на пенсію)))
думаю, будемо і 20 років святкувати, з огляду на ринок вк
-
warp37
Member
Была такая в 2016-2018 годах, отличная карта. Ну а потом уже переехал на RTX 2080.
Я думаю, если бы сейчас выпустить карту такой же мощности с поддержкой DLSS/FG, могла бы ещё даже где-то удивить.
Действительно великолепная карта была: куча видеопамяти, мощность пастгенного предтопа в виде GTX 980 и почти бесплатная.
А сейчас что? Вариации на тему GTX 1080 Ti с 8 Гб по $400-500.
Я думаю, если бы сейчас выпустить карту такой же мощности с поддержкой DLSS/FG, могла бы ещё даже где-то удивить.
Действительно великолепная карта была: куча видеопамяти, мощность пастгенного предтопа в виде GTX 980 и почти бесплатная.
А сейчас что? Вариации на тему GTX 1080 Ti с 8 Гб по $400-500.
-
f24gun69
Member
Еххх...
-
Ostin
Member
Всі знають, що, по-перше, теребайта вистачить всім (с), а по-друге, 1066 тягне все)
І так вже 10 років
Прогресу вже давно немає. А як пішли промені та генерація - то взагалі ніхто не париться про чисту потужність на одиницю енергії.
І так вже 10 років
Прогресу вже давно немає. А як пішли промені та генерація - то взагалі ніхто не париться про чисту потужність на одиницю енергії.
Последний раз редактировалось Ostin 20.07.2026 09:12, всего редактировалось 1 раз.
-
Ararat
Member
І навіть зараз народ впевнений що якщо нова гра не йде на 1060 у 60фпс на максималках то в гри погана оптимізація.
-
MAKKACIN
Member
Давайте уявимо і згадаємо часи справжнього БЮДЖЕТНОГО геймінгу
Ехх...

Ехх...
-
ddO
Member
А ще в ноутбуках на 80вт цей чіп майже не поступався десктопним 120Вт картам.... (~10-15%)
І взагалі це був той самий чіп, що і в десктопних картах.
І взагалі це був той самий чіп, що і в десктопних картах.
-
big_bang
Member
1060 forever young 
-
Sanьka
Member
1000 серія легендарна 
-
Wanek Petrowsky
Junior
Бо так і єArarat: ↑ 20.07.2026 09:11 І навіть зараз народ впевнений що якщо нова гра не йде на 1060 у 60фпс на максималках то в гри погана оптимізація.
-
EvhenS
Member
Більше такої помилки Хуанг не допустить.
-
kabostebeztak
Member
Були часи... і вони повернуться...
-
MaxZema
Member
Гайс, оновив драйвер і тепер в треї з'вляється іконка Nvidia APP. Раніше це можна було вирубити в Nvidia Control Panel. Але тепер панель вирізали (і слава богу) і як прибрати тепер не знаю
Хтось знає? Дякую.
-
Robostyle
Member
В тонком ноуте gs63 такая до сих пор жива. И хоть мусиай поставили норм охлад, надо отдать должное малявке что прожила 10 лет в условиях 81С-87С-91С и не отклеилась.
А сколько еще кайфу было когда надо было стать моряком дальнего плавания на два года, и тут куртка выдала мобильный чип производительностью с мою strix gtx 980
А сколько еще кайфу было когда надо было стать моряком дальнего плавания на два года, и тут куртка выдала мобильный чип производительностью с мою strix gtx 980
-
Poll-11
Junior
Переходи між 9ХХ - 10ХХ - 20ХХ серіями були революційними, в плані потужності, а останні 3 покоління - еволюційні зміни з ознаками деградації, в плані об'єму пам'яті 3060 - 4060 - 5060
-
Барбарис
Member
Poll-11, та ні, це справедливо лише для нижнього сегменту.
Яка революція між 10 і 20? Рефреш. Лише спроба рт-ядер тягне на повстаннячко
Революція була на 30.
Реальний приріст продуктивності відносно 10 мало 30 покоління, в 50 лише у 5070ті та 5090. Та й 40 немало обганяло 30, якщо говорити про середняки, топи. Але та ж 5080 не дотягує до 4090. В 50 ревоюцію дали не всім, бо активно продавалось попереднє покоління.
Яка революція між 10 і 20? Рефреш. Лише спроба рт-ядер тягне на повстаннячко
Реальний приріст продуктивності відносно 10 мало 30 покоління, в 50 лише у 5070ті та 5090. Та й 40 немало обганяло 30, якщо говорити про середняки, топи. Але та ж 5080 не дотягує до 4090. В 50 ревоюцію дали не всім, бо активно продавалось попереднє покоління.