В Європі знову спостерігається зростання цін на модулі оперативної пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

MqM: 16.07.2026 20:31 Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість води
спойлер
Изображение

Изображение
lw_007
Member

cacos: 16.07.2026 19:46
MqM: 16.07.2026 19:03Я от боюся моє місце з моддингом та колекціонуванням бета версій ігор швидко завершиться
Ой, не зато ты переживаешь. Разве не видно к чему всё идёт? Дело не только в ПК. Дорожает всё. Всё идёт к жизни по подписке: квартира в аренду, автомобиль в аренду, вода платная, еда только из магазина, все эти вебсервисы, игры и пр. - по подписке. Нет ничего своего. Работаешь на корпоратов, чтобы оплачивать аренду.
BoKl: 16.07.2026 16:20Переживу, посиджу на 16ГБ, почекаю ще
Уже дешевле не будет.
Ну прям кіберпанк якийсь)
kabostebeztak
Member

MqM: 16.07.2026 19:03Я от боюся моє місце з моддингом та колекціонуванням бета версій ігор швидко завершиться
Ой, не зато ты переживаешь. Разве не видно к чему всё идёт? Дело не только в ПК. Дорожает всё. Всё идёт к жизни по подписке: квартира в аренду, автомобиль в аренду, вода платная, еда только из магазина, все эти вебсервисы, игры и пр. - по подписке. Нет ничего своего. Работаешь на корпоратов, чтобы оплачивать аренду.
А мінуси будуть?
dead_rat
Member

kabostebeztak: 16.07.2026 21:29
А мінуси будуть?
Будеш пахать поки не помреш. Як і твої діти(якщо вони в тебе є)
Alexsandr
Member

Барбарис: 16.07.2026 16:12 BoKl, коли ходили чутки, то 64 всюди були від 15, лише на олх бувало менше і сумнівно.
Тут лише одна пропозиція була за 11, тому я, наприклад, оновився просто шоб були. :D
знаю про поддельную пару с олх, на радиаторе наклейка 2*16, а по факту 2*4.
MqM
Member

cacos: 16.07.2026 20:34
MqM: 16.07.2026 20:31 Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість води
спойлер
Изображение

Изображение
Ну це плани маразматиків. Не був в курсі щодо останніх новин нашої дурки щодо води.
Залишилося оподаткувати ще тварин :rotate:
Vatrushka
Member

MqM: 16.07.2026 20:31

Уже дешевле не будет.
Ну це вже оффтоп, звісно і за це теж переживаю. Про воду незрозуміло, а яка вона має бути? Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість води. Можна з річок брати, але правда потім проблеми зі здоровʼям будуть – ну це вже наслідки індустріалізації
Вирішується банальним датацентром який забирає всю воду. В сша це уже реальність, вода тупо зникає.
bonya
Member

big_bang: 16.07.2026 13:22
BoKl: 16.07.2026 12:51 DDR4 32GB за 11к.
G.Skill Ripjaws V Black DDR4 32GB 3600Mhz CL16
3200грн :gigi:
Продаєте?)
big_bang
Member

bonya: 17.07.2026 08:16

Продаєте?)
я так, виключно похвастатись)))
BoKl
Member

bonya: 17.07.2026 08:16

Продаєте?)
Ставайте в чергу, я перший запитав у приватних повідомленнях :lol:
cacos
Junior

lw_007: 16.07.2026 20:41Ну прям кіберпанк якийсь)
Деньги тоже станут цифровыми и программируемыми по сроку годности и возможности их потратить в определенном месте и на определённые товары и услуги. Наличку отменят.
Dilfin
Member

Мене дивує молоде покоління, невже воно повністю втрачене? Їм все класно, все зашибісь, зазомбовані тіктоком і інстаграмом, всі в тату, все їм підходить, квартира в оренду, машина в лізинг, телебачення по підписці, ігри в оренду, гроші на телефоні, скоро взагалі відмінять паперові гроші... по любій ціні їм все підходить, купляють не задумуючись, в кредит, по любій ціні...
Ostin
Member

MqM: 16.07.2026 20:31Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість
Ну щодо води не знаю, але 30-ті роки минулого сторіччя гарно показали, що в селі можна успішно вмерти з голоду цілою сім'єю.
Було б бажання, то зарегулювати життя раба можна безліччю способів. Почати з формалізованого кріпатцтва, де пан погоджує пересування, перейти до покарань за "не прийшов\не зробив", тобто за бездіяльність. А далі, коли стадо звикає, можна і арендну таксу на пісюна життя повісити.
P.S. Вище вже про криниці написали) А саме таке і робили в часи, які я навів у приклад)
Dilfin: 17.07.2026 11:59купляють не задумуючись
Бо скоро працюватимуть за їжу. То ж намагаються встигнути. Я навіть їх починаю розуміти останнім часом.
Якби ж то старе показувало приклад власної гідності і відстоювало свої кордони, то можна було б про щось говорити.
MqM
Member

Ostin: 17.07.2026 12:24
MqM: 16.07.2026 20:31Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість
Ну щодо води не знаю, але 30-ті роки минулого сторіччя гарно показали, що в селі можна успішно вмерти з голоду цілою сім'єю.
Було б бажання, то зарегулювати життя раба можна безліччю способів. Почати з формалізованого кріпатцтва, де пан погоджує пересування, перейти до покарань за "не прийшов\не зробив", тобто за бездіяльність. А далі, коли стадо звикає, можна і арендну таксу на пісюна життя повісити.
P.S. Вище вже про криниці написали) А саме таке і робили в часи, які я навів у приклад)
Dilfin: 17.07.2026 11:59купляють не задумуючись
Бо скоро працюватимуть за їжу. То ж намагаються встигнути. Я навіть їх починаю розуміти останнім часом.
Якби ж то старе показувало приклад власної гідності і відстоювало свої кордони, то можна було б про щось говорити.
Радянський союз це клінічний випадок, хоча у нас є досі фанати цього божевілля, на жаль не знаю де стільки взяти психіатрів для їх лікування.
Можете ще КНДР привести у приклад, але навіщо кидатися у крайнощі?
Ми говоримо про нормальних людей і нормальні держави і те, що є у базовому доступі.
Ответить