Так всі хто має 5070ti 5080rtx 5090 взялись за серце. + Ще літо.
Новости
Последние статьи и обзоры
AIDA64 тепер може відстежувати Hotspot-температуру відеокарт GeForce RTX 50-ї серії
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити AIDA64 тепер може відстежувати Hotspot-температуру відеокарт GeForce RTX 50-ї серії
і почнеця скріншоти температур цікаво яка в мене піду провірю, тонометер маю . 
Последний раз редактировалось Олег963 16.07.2026 15:45, всего редактировалось 2 раза.
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити AIDA64 тепер може відстежувати Hotspot-температуру відеокарт GeForce RTX 50-ї серії
Взагалі хто шаре, той знає що різниця гпу з хотспот напряму вказує на якість прижиму і наявність термопасти між гпу і охолодженням. І по цьому можна орієнтуватися про заміну термопасти або дивитися на криву систему охолодження в деяких випадках. Але так як 50 серія це розігнані ненажери то і користувачу ці дані не потрібно бачити))) Не бачиш - спиш спокійно)
Взагалі хто шаре, той знає що різниця гпу з хотспот напряму вказує на якість прижиму і наявність термопасти між гпу і охолодженням. І по цьому можна орієнтуватися про заміну термопасти або дивитися на криву систему охолодження в деяких випадках. Але так як 50 серія це розігнані ненажери то і користувачу ці дані не потрібно бачити))) Не бачиш - спиш спокійно)
-
MaKCuMyC
Member
Тепер вийде або покращений драйвер, або покращений VBIOS, щоб не травмувати власників.
-
S0N1C
Member
з кожною новою версією драйвера занижувати показник на 0.3-0.5С шоб користувачам було спокійнішеІ поки що невідомо, чи збереже компанія доступ до цих даних у майбутніх оновленнях пакета драйверів.
-
leif
Member
друже, це вже обговорювалось вчора і позавчора, і скріни викладались тоді ж в відповідних топікахОлег963: ↑ 16.07.2026 15:42Так всі хто має 5070ti 5080rtx 5090 взялись за серце. і почнеця скріншоти температур
спойлер: таки неприємний сюрпрайз отримали далеко не всі, але були і такі.
Відправлено через 50 секунд:
по сабжу: на аіду мені особисто байдуже, а от бетки hwinfo вчора ще не було -- заходив перевіряв. нині вже є, все працює, hwmonitor можна видаляти
-
S0N1C
Member
та там чел з відпусти вже в той же день додав і виклав тестити
-
Геральт
Member
Як будете так на кожному кроці про той Hot spot кричати, то не вбережете датчик. Ой, не вбережете... 
-
leif
Member
продививсьS0N1C: ↑ 16.07.2026 16:01в той же день додав
цікаво, як так hwmonitor дає 2 хотспоти (хоч вони і мало чим відрізняються, але малюють різні значення), а hwinfo тільки один
-
oversteve
Member
так а в чому сюрприз? якщо ядро під 80 градусів жарить, то чого дивуватися тому, що хот спот +15-20 градусівleif: ↑ 16.07.2026 15:53 спойлер: таки неприємний сюрпрайз отримали далеко не всі, але були і такі.
-
xIIImaL
Member
Олег963: ↑ 16.07.2026 15:42 Так всі хто має 5070ti 5080rtx 5090 взялись за серце. + Ще літо.
О боже , как же мы жили 1.5 года без этой температуры и ничего не случилось
Последний раз редактировалось xIIImaL 16.07.2026 16:19, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
oversteve
Мав на увазі тих у кого 20+ вилізло і до 107 градусів долізла темпа, тобто до тротлінгу. Все ж таки 14-15 чи 22 різниця відчутна в таких кейсах. Або тротлить або гаряче але до тротлінгу не доходить. Хоча це звісно варто було виявляти і без хотспота, це нескладно
Мав на увазі тих у кого 20+ вилізло і до 107 градусів долізла темпа, тобто до тротлінгу. Все ж таки 14-15 чи 22 різниця відчутна в таких кейсах. Або тротлить або гаряче але до тротлінгу не доходить. Хоча це звісно варто було виявляти і без хотспота, це нескладно
-
Kullerok
Member
Чекнул вчера. Карта 70 Макс хот спот плюс 10-15. Пфф ваще стало плевать закрыл и забыл за него
нормальная 5 серия. Не вижу повода проявлять глубокую озабоченность

-
yariksom
Member
Боротьба Бобра з Козлом 
-
kak_tak
Member
Подскажите, у кого-то получилось вывести данные в оверлее RTSS и чтобы источник был не msi afterburner (не пользуюсь им)?
Или только через такой набор?:
msi afterburner
+
мод на hotspot rtx 50 из overclock для msi afterburner https://www.overclock.net/threads/offic ... t-29600045
+
в источниках, в rtss брать данные из msi afterburner-a?

Или только через такой набор?:
msi afterburner
+
мод на hotspot rtx 50 из overclock для msi afterburner https://www.overclock.net/threads/offic ... t-29600045
+
в источниках, в rtss брать данные из msi afterburner-a?
-
oversteve
Member
там ще нюанс, що дельта також може від температруи залежати - чим більше температура, тим більше різниця росте, якщо там 60, то може бути 10-15 дельта, якщо 80, то вже може 15-20 і т.п.leif: ↑ 16.07.2026 16:12 oversteve
-
Vinzy
Member
RTX 5080 asus prime пишет 75 хотспот при 67 гпу во время игры. Карта андервольт до 930мв и 2900мгц.
Ну если правда то асус снова норм охлад сделали. Хотя и без этого норм жилось
Ну если правда то асус снова норм охлад сделали. Хотя и без этого норм жилось
-
Zaelot
Member
ну.. в мене 5070, в іграх та стрестестах - ядро 67 градусів, а хотспот 86 градусів, все в межах розумного і це ваона 3ггц ядро та +3000 на пам'ять
-
StTechnik
Member
Мало тем про хотспот и его температуру. Всего три. Давайте больше. Это же очень важно.
-
Vlaad13
Member
Переміга
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Не все так однозначно
Ви всьо врете
Червонопузі завжди краще знають як працює 12 конектор(хоча вони його звісно ніколи в житті не бачили)
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Зараз набігуть червоні і почнуть писатиxIIImaL: ↑ 16.07.2026 16:12Олег963: ↑ 16.07.2026 15:42 Так всі хто має 5070ti 5080rtx 5090 взялись за серце. + Ще літо.
О боже , как же мы жили 1.5 года без этой температуры и ничего не случилось. Даже убогий 12vhpwr не удосужился выгореть , да штош такое
Не все так однозначно
Ви всьо врете
Червонопузі завжди краще знають як працює 12 конектор(хоча вони його звісно ніколи в житті не бачили)
-
Striker
Member
Vlaad13
Мені взагалі все одно, що там з тим новомодним конектором, але я точно знаю, що з моїм 3х8pin точно нічого не буде.
Мені взагалі все одно, що там з тим новомодним конектором, але я точно знаю, що з моїм 3х8pin точно нічого не буде.