Новости
Последние статьи и обзоры
Не работает хот-спот на 5ггц
-
MessiaH
Member
Доброго всем дня, є мамка асрок х670е таічі, вона має вайфай і я завжди його роздаю на телефон чи планшет. Після реінстала він 11 26h2 мобільний хот-спот перестав працювати на частоті 5 ГГц, тільки 2,4. При спробі вручну вибрати 5ггц мені пише що цей діапазон не підтримується, проблема явно софтова. Як виправити і куди копати?
-
daesz
Member
Для початку спробувати
- спойлер

-
Rex
Member
MessiaH
Про ононвлення драйвера з сайту виробника варто варто писати?
Про ононвлення драйвера з сайту виробника варто варто писати?
-
Melki
Member
не много у меня было компьютеров в последние годы, но те два что собирал новыми, оба вручную проходили эту процедуруdaesz: ↑ 15.07.2026 21:49Для початку спробувати
-
MessiaH
Member
Ставив з сайту асрока, не перший раз вінду ставлю, взагалі ніколи дрова під мамку не ставив, ще 10-ка усі дрова ставила сама і працювало без проблем, до реінстала вінди все було норм, а сьогодні помітив дуже низьку швидкість закачки з телефону і почалосяRex: ↑ 15.07.2026 21:54Про ононвлення драйвера з сайту виробника варто варто писати?
Отправлено спустя 1 час 31 минуту 7 секунд:
пробовал, нема толкуdaesz: ↑ 15.07.2026 21:49Для початку спробувати
-
Filabatya
Member
то треба в церкву йти, пороблено 
-
MessiaH
Member
Ещё при попытке что-то скачать на телефоне через розданный вайфай происходит на компе бсод
-
Adamantium
Ghost
Похоже, пора переходить на...роутер 
-
MessiaH
Member
Adamantium
Такая хрень когда-то уже была с бсодами и я тогда просто удалил по-моему как устройство адаптер вайфай и он потом автоматом переустановился. Всё прошло, но проблем что не хочет 5ггц диапазон работать точно не было
Такая хрень когда-то уже была с бсодами и я тогда просто удалил по-моему как устройство адаптер вайфай и он потом автоматом переустановился. Всё прошло, но проблем что не хочет 5ггц диапазон работать точно не было
-
MessiaH
Member
Блін, ну що робити?? Не працює нормально мобільний хот-спот і бсоли при його використанні. Такого щоб прямо вот так ще не було в мене. Вінда 11 26h2, мама від асрок, ніктоткоім мене із таким не зіткнувся?
-
S0N1C
Member
нащо тобі хотспот на компі?
-
Adamantium
Ghost
MessiaH
Прежде, чем лезть обновляться на 26Н2 - стоило бы глянуть, что она в стадии теста. Мало ли что там еще вылезет.
Прежде, чем лезть обновляться на 26Н2 - стоило бы глянуть, что она в стадии теста. Мало ли что там еще вылезет.
-
Filabatya
Member
MessiaH
Вийде наступна обнова, трішки почекайте, але церква може прискорити цей процес
Вийде наступна обнова, трішки почекайте, але церква може прискорити цей процес
-
MessiaH
Member
В мене нема роутера, я ніколи його не встановлював, бо в мене є пк і мобільний інтернет, але іноді с мобільним інетом проблеми і треба скачати щось на високій швидкості наприклад. То хот-спот виручав у таких випадкахS0N1C: ↑ 17.07.2026 11:05 нащо тобі хотспот на компі?
-
waryag
Member
MessiaH
А ти не любиш простих рішень...
А ти не любиш простих рішень...
-
Muttabor
Member
возможно, с сайта Intel стоит скачать последние (09.07.2026) драйвераMessiaH: ↑ 16.07.2026 00:39Ставив з сайту асрока ...
https://www.intel.com/content/www/us/en ... suite.html
-
Rex
Member
MessiaH
Взагалі то не дуже безпечне рішення, особливо, якщо ІР від провайдера публічний, але діло таке... Звичайний роутер коштує зовсім небагато, до того ж - моб інтер не завжди працює, особливо, якщо відключення світла. Ну і якщо на телефоні дивитися відео - мобільного трафіку не напасешся, а тримати комп завжди включеним - теж не варіант, напевно. Хоча схема має право на життя. Сам так користуався деякий час./off]В мене нема роутера, я ніколи його не встановлював, бо в мене є пк і мобільний інтернет, але іноді с мобільним інетом проблеми і треба скачати щось на високій швидкості наприклад. То хот-спот виручав у таких випадках
-
Ekz0rcyst
Member
MessiaH
Ви б оце дарма час не витрачали і дійсно в храм, бо це не жарти. І свічку не забудьте поставити.
Ви б оце дарма час не витрачали і дійсно в храм, бо це не жарти. І свічку не забудьте поставити.
-
MessiaH
Member
Качал, не помоглоMuttabor: ↑ 17.07.2026 14:44возможно, с сайта Intel стоит скачать последние (09.07.2026) драйвера
Отправлено спустя 22 секунды:
А є більш конструктивні поради?Ekz0rcyst: ↑ 17.07.2026 15:08Ви б оце дарма час не витрачали і дійсно в храм, бо це не жарти. І свічку не забудьте поставити.
Отправлено спустя 49 секунд:
50гб на місяць мені вистачає з головоюRex: ↑ 17.07.2026 14:58Ну і якщо на телефоні дивитися відео - мобільного трафіку не напасешся, а тримати комп завжди включеним - теж не варіант, напевно.
-
Ekz0rcyst
Member
MessiaH
Звісно я підтрунюю., але ви й самі написали, що проблема софтова і це так і є. І якщо ви різні драйвери встановлювали проблема імовірно не в них. Думаю проблема в Windows, та й для чого ви встановлювали 26H2? Вона ж як вже вище писали ще тестується. Спішите по перед батька от і маєте. Рішення, - або чекати на виправлення, або відкат до попередньої версії на якій все працювало. Якщо є резервна копія швиденько відновлюєтесь, якщо ні то встановлюєте свіженьку систему.
Звісно я підтрунюю., але ви й самі написали, що проблема софтова і це так і є. І якщо ви різні драйвери встановлювали проблема імовірно не в них. Думаю проблема в Windows, та й для чого ви встановлювали 26H2? Вона ж як вже вище писали ще тестується. Спішите по перед батька от і маєте. Рішення, - або чекати на виправлення, або відкат до попередньої версії на якій все працювало. Якщо є резервна копія швиденько відновлюєтесь, якщо ні то встановлюєте свіженьку систему.