Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom випустила бенчмарк продуктивності для гри Onimusha: Way of the Sword
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Capcom випустила бенчмарк продуктивності для гри Onimusha: Way of the Sword
Нема там що тестувати. Графіки нема. А на контрасті з асасіном то взагалі...
І де ті промені побачити, хто знає. В асасіні хоч освітлення мінялось і віддзеркалення.
Нема там що тестувати. Графіки нема. А на контрасті з асасіном то взагалі...
І де ті промені побачити, хто знає. В асасіні хоч освітлення мінялось і віддзеркалення.
-
MessiaH
Member
Нормальна там графика, я в демку играл, мне зашлоГеральт: ↑ 15.07.2026 16:11Нема там що тестувати. Графіки нема. А на контрасті з асасіном то взагалі...
-
yariksom
Member
Onimusha пам'ятаю в 2004 грав на богопротивній плойці, бачу з того часу практично нічого не змінилося, тільки Жана Рено нема

-
s_ova
Member
Глянув трохи відео. ФПС наче й ок, але щось так неплавно...MessiaH: ↑ 15.07.2026 17:45Нормальна там графика, я в демку играл, мне зашлоГеральт: ↑ 15.07.2026 16:11Нема там що тестувати. Графіки нема. А на контрасті з асасіном то взагалі...
-
MessiaH
Member
Плавно абсолютно, линия фреймтайма ровная, это тебе не паскудноублюдочный урина 5 энжинs_ova: ↑ 15.07.2026 19:05Глянув трохи відео. ФПС наче й ок, але щось так неплавно...
-
RoMiLiUs
Member
Чому в мене немає ніяких проблем з іграми на UE5?MessiaH: ↑ 15.07.2026 19:26Плавно абсолютно, линия фреймтайма ровная, это тебе не паскудноублюдочный урина 5 энжин
-
Kassatka
Member
Чому Onimusha, а не Onna-Musha? І чому ГГ не жінка, як мало б бути для онна-мусі?
Я фанат Онна-Мусі в Age of Mythology: Retold.
Я фанат Онна-Мусі в Age of Mythology: Retold.
- спойлер

-
MessiaH
Member
Не знаю, гонишь наверноеRoMiLiUs: ↑ 16.07.2026 03:30Чому в мене немає ніяких проблем з іграми на UE5?
-
RoMiLiUs
Member
Ні, тому що в тебе крива і засрана вінда.MessiaH: ↑ 16.07.2026 12:31Не знаю, гонишь наверное
-
MessiaH
Member
Буквально неделю как переустановил, ещё не успел даже засратьRoMiLiUs: ↑ 16.07.2026 13:27Ні, тому що в тебе крива і засрана вінда.
-
RoMiLiUs
Member
Вона з самого початку ультра засрана до упора. Після встановлення вінду треба ще пару годин напільніком допилювати.MessiaH: ↑ 16.07.2026 14:23ещё не успел даже засрать
Телеметрії, всякі заплатки(meltdown,spectre), непотрібні служби, тони логування всього чого треба і не треба, всратий план живлення по дефолту, ультра-всрате керування планувальника. Крива робота MMCSS. Крива робота прериваннями. Крива робота зі StandBy листами. Да там можна довго перераховувати, що треба правити, щоб вінда стала більш-менш притомною. І це суто тільки, що стосується самої Windows.
- Ось так приблизно має бути

Последний раз редактировалось RoMiLiUs 16.07.2026 14:45, всего редактировалось 3 раза.
-
VovaII
Member
RoMiLiUs
Підкажіть чи є якась стаття про ці всі налаштування?
Дякую.
Підкажіть чи є якась стаття про ці всі налаштування?
Дякую.
-
stoned
Member
Геральт
Щось сумні результати по 1% для X3D.
Щось сумні результати по 1% для X3D.
- спойлер

-
Геральт
Member
stoned
Та норм, 83 то не мало. І відносно 107 не така вже й сильна просадка. Обмежити до 80 і буде, як струна.
Та норм, 83 то не мало. І відносно 107 не така вже й сильна просадка. Обмежити до 80 і буде, як струна.
-
stoned
Member
Геральт
Та я до того, що дивно, що дубль 32Мб показують рівний й/або краще результат за 32+64Мб, хіба тут зелений тайтл або потанцевал 4 дуалрангів на 14 таймінгах прокинувся.
Та я до того, що дивно, що дубль 32Мб показують рівний й/або краще результат за 32+64Мб, хіба тут зелений тайтл або потанцевал 4 дуалрангів на 14 таймінгах прокинувся.
-
Геральт
Member
stoned
Та хто його знає. Можна було б без променів порівняти, але я вже видалив
Та хто його знає. Можна було б без променів порівняти, але я вже видалив