А про iGPU tile сором'язливо не сказали, бо їх як і раніше на 100% вироблятимуть TSMC
Знайшли чим здивувати, вони навіть з великим браком на початку робили CPU tile для Зіонів тільки на своїх фабах.
Я гуглив - там великий тайл що в топових CPU виробляється TSMC, а маленький для бюджетних - Intel. Тож не 100%, але таке собі звичайно1234waltz: ↑ 15.07.2026 11:51 про iGPU tile сором'язливо не сказали, бо їх як і раніше на 100% вироблятимуть TSMC
>Я розраховую на зменешення\утримання ціни в майбутніх процахalex_sul: ↑ 15.07.2026 12:24 1234waltz
Взагалі байдуже де саме iGPU варять!
Я розраховую на зменешення\утримання ціни в майбутніх процах- TCMS вже давно борзометр завали як монополіст![]()
Це друже інфляція, навіть долара. Його купівельна спроможність впала в середньому на 28% за останні 10років.alex_sul: ↑ 15.07.2026 12:24 1234waltz
Взагалі байдуже де саме iGPU варять!
Я розраховую на зменешення\утримання ціни в майбутніх процах- TCMS вже давно борзометр завали як монополіст![]()
Процесорні плитки виробляються на більш тонкому, дорогому і дефіцитному т/п.1234waltz: ↑ 15.07.2026 11:51А про iGPU tile сором'язливо не сказали, бо їх як і раніше на 100% вироблятимуть TSMC
Знайшли чим здивувати, вони навіть з великим браком на початку робили CPU tile для Зіонів тільки на своїх фабах.
Ймовірно, аналогічна конфігурація збререже ціну або незначно подорожчає. А за недо-ХЕДТ чи жирний кеш доведеться доплатити.alex_sul: ↑ 15.07.2026 12:24 Я розраховую на зменешення\утримання ціни в майбутніх процах- TCMS вже давно борзометр завали як монополіст