Та мне как то с большой горы ср...ть на твои оценки
Новости
Последние статьи и обзоры
SK Hynix очікує, що 2027 рік стане найгіршим за всю історію дефіциту пам’яті
-
Slon_76Kg
Member
-
werneo
Member
По твоєму лікарі повинні знати всі побічні ефекти? Максимум, що їм треба знати, це що лікує і які протипоказання, все.S0N1C: ↑ 12.07.2026 18:15 при мені, український гуглив і був здивований шо ті ліки можуть викликати такі побічні ефекти![]()
-
S0N1C
Member
так, перед тим як призначати, а не дивуватися післяwerneo: ↑ 12.07.2026 19:40По твоєму лікарі повинні знати всі побічні ефекти? Максимум, що їм треба знати, це що лікує і які протипоказання, все.S0N1C: ↑ 12.07.2026 18:15 при мені, український гуглив і був здивований шо ті ліки можуть викликати такі побічні ефекти![]()
-
doc-oc
Member
То есть они просто в курсе, что их картельный сговор надёжно прикрывают 
-
ДядяСаша
Member
Перекладаю на українську: актуальна пам'ять дешевшати не буде, якщо будуть вироблятися нові стандарти ddr6 наприклад, то їх ми будем продавати ще дорожче, бо їх тупо нема, а коли з'являться буде дуже мала кількість.
Купуйте ddr4 і радійте!
Тож тут ще є варіанти, а от як бути з ssd?
На мою думку, тут взагалі завал. Навіть китайці не допоможуть. Ссдішки дорожчатимуть знову і знову. Подивимся які ціни будуть восени.
Купуйте ddr4 і радійте!
Тож тут ще є варіанти, а от як бути з ssd?
На мою думку, тут взагалі завал. Навіть китайці не допоможуть. Ссдішки дорожчатимуть знову і знову. Подивимся які ціни будуть восени.
-
daesz
Member
Квак Но Чжон
-
werneo
Member
Не можу зрозуміти, з чого ти взяв, що в оранжевого куколда залишилась хоча б якась підтримка. Я думаю, я знаю, що вводить тебе в оману - соціальні мережі. В соціальних мережах донні великий і могутній, і в нього величезна підтримка. Нюанс лиш в тому, що боти не можуть прийти на святкування 4th of July. Як приклад - Вашингтон... 100 людей, 50 з яких репортери.dead_rat: ↑ 12.07.2026 11:39 Ахаха, дядьку, повертайтеся з країни рожевих поні. Нічого на мідтермс дідо не програє, бо амері впевнені що все вони правильно роблять. Якщо дідо не відкинеться, то і на третій строк піде
-
kabostebeztak
Member
Не правда. В твіттері, в мага середовищі багато хто був розчарований дропом файлів епштейна. Надто мало показали.werneo: ↑ 13.07.2026 01:22[...] Я думаю, я знаю, що вводить тебе в оману - соціальні мережі. [...]dead_rat: ↑ 12.07.2026 11:39 Ахаха, дядьку, повертайтеся з країни рожевих поні. Нічого на мідтермс дідо не програє, бо амері впевнені що все вони правильно роблять. Якщо дідо не відкинеться, то і на третій строк піде
Хоча в соцмережах у мене дійсно хибне уявлення про настрої америКККанців бо я сиджу в фуррі твіттері, де порвачків абсолютна меншість. Щоб скомпенсувати це я як раз і навів приклади людей, що будуть проти мага.
В стрічку мага мразі мені попадали здебільшого через те що я фоловив проізраїльских людей.
-
dead_rat
Member
Я працюю з американцями, хоч і на ремоуті. Причому здебільшого з менеджментом - вони самі як Трамп: нескінченне его, неможливість визнавати свої помилки, та і вцілому вони копіюють чи його, чи його команду. Мій персональний досвід знацомств з ними каже що це як раз ми занадто добре про них думаємо саме через соціальні мережіwerneo: ↑ 13.07.2026 01:22Не можу зрозуміти, з чого ти взяв, що в оранжевого куколда залишилась хоча б якась підтримка. Я думаю, я знаю, що вводить тебе в оману - соціальні мережі.dead_rat: ↑ 12.07.2026 11:39 Ахаха, дядьку, повертайтеся з країни рожевих поні. Нічого на мідтермс дідо не програє, бо амері впевнені що все вони правильно роблять. Якщо дідо не відкинеться, то і на третій строк піде
Дожатково, демократам треба не просто виграти вибори з 51%, там треба дуже великий перевіс щоб забрати обидві палати парламенту і бути спроможними щось зробити діду.
-
lw_007
Member
Ніби тут це інакше, такі ж поверхневі люди, це норма, хіба ні? Навіщо далеко ходити, треба просто подивитися на прогнози людей на форумі щодо цін, ші ітд.dead_rat: ↑ 13.07.2026 06:00 нескінченне его, неможливість визнавати свої помилки...
В окрему категорію винести конспірологію.
Ну і кінчених егоїстів скрізь вистачає.
dead_rat: ↑ 13.07.2026 06:00 Дожатково, демократам треба не просто виграти вибори з 51%, там треба дуже великий перевіс щоб забрати обидві палати парламенту і бути спроможними щось зробити діду.
Додатково - переобирається не весь конгрес
-
waryag
Member
Були б у антимонопольників яйця, ці контори вже б отримали багатомільярдні штрафи з перспективою росту до трильйонних.
-
dead_rat
Member
Саме так, тому щоб забрати більшість треба зараз отримати 70% голосів, що нереальноlw_007: ↑ 13.07.2026 10:44 Додатково - переобирається не весь конгрес