У NVIDIA готовий свіжий Game Ready драйвер — GeForce 610.74 WHQL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити У NVIDIA готовий свіжий Game Ready драйвер — GeForce 610.74 WHQL

Замість космічної научної фантастики, 2016 року, все скотилось до божества і вікінгів, у стилі болівуда, де один лиш погляд гг валить на повал всіх ворогів навколо :laugh: Замість того щоб містику залишити за занавісом загадковості
Геральт
Member

А ви кажете Path Tracing карти не тягнуть :gigi:
спойлер
Изображение
alex_sul
Advanced Member

Геральт
Нейрохрючево помножене на 6 активувати і одразу маслає 366фепесів на 5080!
Milllka
Junior

Добрий вечір, взагалі хтось тестив драйвера на старих картах, є різниця ?
alex_sul
Advanced Member

Afit
Джон кармак про сюжет оригінального DooM що казав? :D
Afit
Member

alex_sul: 07.07.2026 18:01 Afit
Він дуже помилявся, я так вважаю.
FarCry
Member

Геральт
1080p з DLSS в режимі Ultra Performance, який апскейлить з 480p? :laugh: (А... вже побачив, там 6х нейрослоп.)

Ось реальні показники в 1080р / 1440p / 2160p:
Вложения
Screenshot 2026-07-07 at 17-02-37 Doom The Dark Ages - итоговый годовой бенчмарк 2025.png
StingerYar
HWBOT OC Team

Afit: 07.07.2026 17:49де один лиш погляд гг валить на повал всіх ворогів
Повністю підтримую. Думгай тепер настільки суровий, що все навколо гремить і знищується від однієї тільки присутності здавалось би, але в кат сцені Siege Part 2 якийсь ноунейм-дно-демон його зковує і кидає з обриву, коли короля от-от вб'ють :laugh:
2016 був класним, але саме Eternal самий фановий.

І взагалі на графіку 1920x1080. Класно мабуть купити 5090 і навіть не розкачати оті хайпові 800 Hz :gigi:
Між іншим DOOM Eternal міг зарядити ті 500 fps в нативі на максималках на 5080 :-/
alex_sul
Advanced Member

Afit: 07.07.2026 18:03
alex_sul: 07.07.2026 18:01 Afit
Пророк не помиляється!
Tyler
Member

Етернал був просто божественною грою з точки зору геймплея, Дарк Ейджес геймплейно не дуже, але маємо шо маємо. Шо ви вчепились в цю 2016 частину, як діди старі, госпаді. Гра то хороша, але не настільки, шоб з нею носитись всюди і казати "а от раніше було краще". Ми своїм ниттям зараз все хороше в ігробуді зариємо, а потім будемо сидіти плакати "а чого це нові ігри не роблять". Бо ви нове не сприймаєте, бляха. Базару нема, шо Дарк Ейджес не така крута як перші дві гри, але вона не така погана. Дай тільки приводи понить
Afit
Member

alex_sul: 07.07.2026 18:28
Afit: 07.07.2026 18:03

Пророк не помиляється!
Продажі говорять самі за себе. Особисто я останній на гейм пас пройшов. Не збираюсь купувати його. Хіба що заради колекції колись за 100 гривень. Свідомо не підтримую напрямок, який вони взяли ще в Етьорналі. Але його я все ж купив. Особливо останнє доповнення, то вже якийсь челендж на реакцію. Пройшов на максималкі. Але останній це просто вже рівень Бадюка, чи байок про Чака Норріса
Gelonyrum
Member

Tyler: 07.07.2026 18:52 Етернал був просто божественною грою з точки зору геймплея, Дарк Ейджес геймплейно не дуже, але маємо шо маємо. Шо ви вчепились в цю 2016 частину, як діди старі, госпаді. Гра то хороша, але не настільки, шоб з нею носитись всюди і казати "а от раніше було краще". Ми своїм ниттям зараз все хороше в ігробуді зариємо, а потім будемо сидіти плакати "а чого це нові ігри не роблять". Бо ви нове не сприймаєте, бляха. Базару нема, шо Дарк Ейджес не така крута як перші дві гри, але вона не така погана. Дай тільки приводи понить
Doom 2016 реально був найкращим із сучасних Doom. Там можна було всю гру собі з кайфом пробігати з двостволкою, якщо тобі це подобалося. В тому ж Eternal тебе змушували використовувати різну зброю і постійно добивати ворогів бензопилою, бо інакше патронів у тебе не буде. Не люблю, коли ігри диктують мені, як у них грати. І це я ще не кажу про Маріо, якого додали в левелдизайн. З брутального Doom, де ти відривав усім голови всіма можливими способами, гру перетворили на клоунаду...
Dark Age пішов ще далі. Там мало того, що потрібно використовувати різну зброю, так ще й різна зброя під різних ворогів. А політ на драконі, де він зависав на місці і треба було ухилятися від якоїсь енергетичної фігні, ніби в аркаді 90-х, відчувався як униле дно геймдизайну.
Tyler
Member

Gelonyrum: 07.07.2026 19:56
Tyler: 07.07.2026 18:52 Етернал був просто божественною грою з точки зору геймплея, Дарк Ейджес геймплейно не дуже, але маємо шо маємо. Шо ви вчепились в цю 2016 частину, як діди старі, госпаді. Гра то хороша, але не настільки, шоб з нею носитись всюди і казати "а от раніше було краще". Ми своїм ниттям зараз все хороше в ігробуді зариємо, а потім будемо сидіти плакати "а чого це нові ігри не роблять". Бо ви нове не сприймаєте, бляха. Базару нема, шо Дарк Ейджес не така крута як перші дві гри, але вона не така погана. Дай тільки приводи понить
Doom 2016 реально був найкращим із сучасних Doom. Там можна було всю гру собі з кайфом пробігати з двостволкою, якщо тобі це подобалося. В тому ж Eternal тебе змушували використовувати різну зброю і постійно добивати ворогів бензопилою, бо інакше патронів у тебе не буде. Не люблю, коли ігри диктують мені, як у них грати. І це я ще не кажу про Маріо, якого додали в левелдизайн. З брутального Doom, де ти відривав усім голови всіма можливими способами, гру перетворили на клоунаду...
Dark Age пішов ще далі. Там мало того, що потрібно використовувати різну зброю, так ще й різна зброя під різних ворогів. А політ на драконі, де він зависав на місці і треба було ухилятися від якоїсь енергетичної фігні, ніби в аркаді 90-х, відчувався як униле дно геймдизайну.
гра це і є обмеження, доброго ранку, без обмежень не буде інтересу, не буде складності. З однією пушкою всю гру проходити, феноменально цікаво, канешна
Gelonyrum
Member

Tyler: 07.07.2026 20:01 гра це і є обмеження, доброго ранку, без обмежень не буде інтересу, не буде складності. З однією пушкою всю гру проходити, феноменально цікаво, канешна
2016-й пройшов кілька разів, Eternal пробував двічі й обидва рази кидав, Dark Ages пройшов чисто для галочки, під кінець було жахливо нудно. Тож так, можливість обирати, як грати, вирішує багато чого. У Doom 2016 тобі не дають часу перепочити, там нон-стоп місиш демонів зручним тобі способом під топову музику, мінімум елементів маріо, мікроменеджменту патронів/зброї і відкритих світів.
Tyler
Member

Gelonyrum: 07.07.2026 20:09
Tyler: 07.07.2026 20:01 гра це і є обмеження, доброго ранку, без обмежень не буде інтересу, не буде складності. З однією пушкою всю гру проходити, феноменально цікаво, канешна
2016-й пройшов кілька разів, Eternal пробував двічі й обидва рази кидав, Dark Ages пройшов чисто для галочки, під кінець було жахливо нудно. Тож так, можливість обирати, як грати, вирішує багато чого. У Doom 2016 тобі не дають часу перепочити, там нон-стоп місиш демонів зручним тобі способом під топову музику, мінімум елементів маріо і відкритих світів.
я теж кожну пройшов рази по 3 і якщо Ви не здатні прийняти правила гри - не треба казати, що вона погана. Це чудовий геймдизайн і стиль гри який Ви свідомо обираєте не вивчати. Ну сидіть пердіть на 2016, раніше було краще
Рак
Member

ставлю через инвидиа апп, сбой сбой сбой, как же это патужна !!! сейчас ищу дду чтобы удалять все и пытатся начисто ставить
Vladys77
Member

Мені більше драйвери Adrenaline подобаються :D .
Ось якраз 26.6.4 щойно вийшов, та ще й з FSR 4.1.
Filabatya
Member

Рак
а що ви очікували з таким ніком і аватарою :gigi:
Vladys77
Member

FarCry: 07.07.2026 18:03 Геральт
1080p з DLSS в режимі Ultra Performance, який апскейлить з 480p? :laugh: (А... вже побачив, там 6х нейрослоп.)

Ось реальні показники в 1080р / 1440p / 2160p:
Оце я розумію справжню потужність сучасних технологій! :laugh: 30 FPS у 1440p на RTX 5080 :lol:
erkins007
Member

Ну дум я до 9 числа пройти точно не успею, так что до выхода ассасина можно и подождать. Щас такие драйвера все клепают, что лучше сразу не обновляться
Ответить