MSI оголосила про підтримку платами AM5 швидкостей до 8200 МТ/с для модулів DDR5 на чипах від китайської CXMT

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

dext: 07.07.2026 11:17
FastBullet: 06.07.2026 20:19 На жаль це лише ваша фантазія...виробникам пк дуже пофіг на вашу думку
впізнаваність бренду/лояльність - це в першу черго про вашу думку, як споживача, на що мікрон поклав, офіційно
daesz: 06.07.2026 22:30 Перестав продавати під власним брендом, якщо умовний кіншстон заходить у них партію по цікавих цінах для консюмер сегменту то продасть.
аналогічно: продавати під власним брендом можна дорожче/вигідніше тож це мінус для мікрона, особисто я вже не куплю їх продукцію під будь-яким стікером :dontknow:
Тобто навіть відяшку з мікронами будете вертати))? А можливо ще в телефоні випливе чи ссд ))? Цікавий квест буде ) :D :D :D :D :D :D :D
dext
Member

FastBullet: 07.07.2026 17:58 Тобто навіть відяшку з мікронами будете вертати))? А можливо ще в телефоні випливе чи ссд ))? Цікавий квест буде ) :D :D :D :D :D :D :D
Не буду, гарантовано. Бо ще раз: заїхати на споживчий ринок поза власними ТМ вони зможуть лише як ОЕМ (тобто мінус профіт), а товари під їх ТМ за рівної ціні з іншими я не купуватиму принципово - розумієте економіку процесу? Тільки демпінг, тільки мінус, щоби знову зайти на споживчий ринок
Ответить