Noctua планує випустити СРО NL-LC1 у чорній версії chromax.black до кінця року

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Noctua планує випустити СРО NL-LC1 у чорній версії chromax.black до кінця року

Типу дуже складно кинути в коробку вентилятори іншого кольору?
alex_sul
Advanced Member

Барбарис
Нічего лічного, просто мутім бабос!

Мене взагалі ноктуа останнім часом дивує :mad:
То випустять кімнатний вентилятор за оверпрайс, але функціоналу кімнатного вентилятора виріб не має (авто-поворот, авто-нахил).
То викрутку с одним лоукостером-брехунцем заколабять.
То випустять оверклокерський БЖ, якому дорога прямо на стіл StingerYar, який прямо скаже "мені побарабану на його шум, у мене 5к обертів на вертушках навколо азотної бенчсесії"
То ще якусь тупорилу хайпову чухню!
На це боляче дивитись :weep: :weep: :weep:

І це втой же час як вертушки становлятся ще краще ніж були. А радіатори - просто цукерка! Щей роками працють девайси!
І кріплення без проблем висилають на новий сокет. Абсолютний еталон якості та обслуговування!

У мене реально враження наче є ноктуа нормої людини, а є ноктуа курильщика :mad:
Последний раз редактировалось alex_sul 06.07.2026 14:56, всего редактировалось 1 раз.
kairo
Member

Барбарис: 06.07.2026 14:20 Пропоную обговорити Noctua планує випустити СРО NL-LC1 у чорній версії chromax.black до кінця року

Типу дуже складно кинути в коробку вентилятори іншого кольору?
Так можна двічі продати, double dipping.
Sanьka
Member

Вентилі NF-A14x25 G2 блек класні :up: але ціна на рівні між захмарно і неадекватно.
Denvys5
Member

alex_sul: 06.07.2026 14:27Мене взагалі ноктуа останнім часом дивує
alex_sul: 06.07.2026 14:27То випустять оверклокерський БЖ, якому дорога прямо на стіл StingerYar, який прямо скаже
Але до стола не доїде, бо блок не Геркулєс ©
Hotspur
Member

alex_sul: 06.07.2026 14:27І це втой же час як вертушки становлятся ще краще ніж були. А радіатори - просто цукерка! Щей роками працють девайси!
І кріплення без проблем висилають на новий сокет. Абсолютний еталон якості та обслуговування!

У мене реально враження наче є ноктуа нормої людини, а є ноктуа курильщика
я думаю вони будуть мати проблеми з СВО бо це не вічні радіатори
WWQ
Member

Hotspur: 07.07.2026 00:21 думаю вони будуть мати проблеми з СВО бо це не вічні радіатори
aio могут быть очень надежными... у меня например в использовании имеется SilverStone TD03 2013 года, уже раза 3 менял жижу в ней, работает идеально, естественно не на штатных карлсонах, они вышли з чата года через 4...

не думаю что нокта будет заведомо продавать хлам...
Ответить