Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 05.07.2026 22:23
Timedemo: 05.07.2026 21:37В твоіх руках все помирає.
реальність треба визнавати
я вже казав, ти живеш в іншій реальності. я не чув жодного випадку щоб інвертор згорів від генератора. а спілкуюсь я в кругах інверторів трохи більше ніж твій світ. Криворукий спалилть любий інвертор і себе разом з ним.

Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
corruptedflesh: 05.07.2026 22:11 Так, я знаю що він може максимум 140а заряджати акум, який може сильно більше, але я чудово і без 1с переживу.
цей акум дозволяе себе лупить 1с при температурі комірок до 45 градусів і при рівню зарду від 15 до 75 відсотків приблизно. та що нічого не втрачаєш.
corruptedflesh
Member

Timedemo: 05.07.2026 22:47цей акум дозволяе себе лупить 1с при температурі комірок до 45 градусів і при рівню зарду від 15 до 75 відсотків приблизно. та що нічого не втрачаєш.
так інвертор не вміє стільки давати в акум))
SergN
Member

corruptedflesh: 05.07.2026 13:02чого ти причепився за заміну акума?
Бо акум - фактично ледь не основний девайс, котрий формує основну частину тієї вартості обладнання, до якої хтось вперто намагається прирівняти вартість робіт. А це дурниця абсолютна.
corruptedflesh: 05.07.2026 13:02 а ось піди з нуля збери всю систему, коли щиток в одному приміщенні, інвертор і акум в іншом, а щиток треба переробити, а кабеля до інвертора не прокласти, бо не можна дірки робити і т.д. і т.д. і т.д.
І ось ці всі роботи будуть так само не залежати від вартості обладнання, бо хоч під 10+кВт Дею з батарейкою на 30+Квтгод, хоч під найпростіший Павермер з автомобільним акумулятором (різницю в вартості обладнання під ці варіанти зараз уявляємо) все одно будеш замовляти ті ж самі роботи в щитку, кабелі, дірки і т.д... і платитимеш саме за ці роботи не у прив'язці до вартості купленого інвертора і батареї.
corruptedflesh
Member

SergN: 05.07.2026 23:38хоч під найпростіший Павермер з автомобільним акумулятором (різницю в вартості обладнання під ці варіанти зараз уявляємо)
я б за цей колхоз на місці монтажників брав би х2 "за встановлення акумулятора"
SergN
Member

не брав би, бо не давали б.
Hotspur
Member

corruptedflesh: 05.07.2026 23:44я б за цей колхоз на місці монтажників брав би х2 "за встановлення акумулятора"
смішний
corruptedflesh
Member

Hotspur: 06.07.2026 00:17
corruptedflesh: 05.07.2026 23:44я б за цей колхоз на місці монтажників брав би х2 "за встановлення акумулятора"
смішний
потім в клієнта пожежа бо акуми з гівна і палок, а винен той хто встановлював, ага)
Hotspur
Member

corruptedflesh: 06.07.2026 10:57потім в клієнта пожежа бо акуми з гівна і палок, а винен той хто встановлював, ага)
ти фабричну зібрку від саморобної не відрізниш :rotate: в нас тут тема стендаперів я дивлюсь
corruptedflesh
Member

Hotspur: 06.07.2026 12:27
corruptedflesh: 06.07.2026 10:57потім в клієнта пожежа бо акуми з гівна і палок, а винен той хто встановлював, ага)
ти фабричну зібрку від саморобної не відрізниш :rotate: в нас тут тема стендаперів я дивлюсь
я можу і сам зібрати, але чи треба і скільки при цьому "економії", якщо все порахувати...

ну, а головний стендапер тут поки ти... який топить за самозбір, але в якого все ламається і горить. не бачиш іронії, а?
Timedemo
Member

Hotspur: 06.07.2026 12:27
самозбір буде видно за кілометр. а відкривши кришку там буде одразу видно 20 відмінностей від фабрики.
Hotspur
Member

Timedemo: 06.07.2026 13:36самозбір буде видно за кілометр.
3 людям в цій темі. а іншим 300 що ?

Відправлено через 15 хвилин 56 секунд:
corruptedflesh: 06.07.2026 13:06я можу і сам зібрати
я в цьому сумніваюсь
corruptedflesh
Member

Hotspur: 06.07.2026 17:10я в цьому сумніваюсь
а чсв в тебе не відняти)) в кожній темі одне й те саме :D
Hotspur
Member

corruptedflesh: 06.07.2026 18:45а чсв в тебе не відняти)) в кожній темі одне й те саме
людина яка їх реально може скласти вже їх складала не 1 раз з 2022 і не завжди собі. а язиком складати їх можна тільки на форумі

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
доїхала мені моя 22 кг коробка трансформаторна. треба буде включити затестити що там з холостим ходом і всім іншим
1985god
Member

corruptedflesh: 05.07.2026 22:11 Інвертор LuxPower SNA-PRO-EU6.5K і акум Deye SE-F12-C.
як обжав інформаційний кабель і по якому протоколу подружив їх ? LuxPower підтримує протокол Pylontech?

Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
якщо вам цікаво про труси то це дуже цікава окрема тема ! якщо ви думаєте що в цій темі все просто - далеко не так, я от обрав собі труси одного українського виробника анатомічні ну що вам сказати це просто шик , це новий рівень комфорту на голову вище будь-якийх класичних D&G чи що там ще ...
Щодо інверторів і АКБ народ що дурний гребе комплект 6к Дейе + 5к АКБ за ~68 тис комплект це вже така попса посова що мені вже перехотілось deye :shuffle:
Купив холодос новий , буду тестити з ecoflow stream у старого ущільнювач вийшов з ладу ,я купив новий ущільнювач - а той що там рідний вклеєний намертво :gigi: 1600 грн в трубу за гумовий ущільнювач . Може буду його теж клеїти якось , поремонтую щоб викинути\віддати чи по класиці як в ссср робили - поставити на балкон :laugh: :gigi: порахував що новий холодос дешевше\рівно новому додатковому ecoflow stream , бо знайшов ecoflow stream PRO у чувака на olx за 23 тис у Гадячі , але він вперся що тільки самовивіз :insane: ну що ж.. зараз троха вже лінь лазити раком біля холодильника , щоб ніжки крутити , щоб по рівню виставити , а завтра будуть тести :super:
corruptedflesh
Member

Hotspur: 06.07.2026 19:50людина яка їх реально може скласти вже їх складала не 1 раз з 2022 і не завжди собі. а язиком складати їх можна тільки на форумі
це та людина в якої все горить?) іронічно) ну я радий, що ти вважаєш себе дуже розумним... на задачах де загалом багато розуму й не треба :D

1985god: 06.07.2026 22:09як обжав інформаційний кабель і по якому протоколу подружив їх ? LuxPower підтримує протокол Pylontech?
дефолтний який йшов в комплекті до акума.
я глянув розпіновку в обох мануалах
1 - RS 485B
2 - RS 485A
3 - CANH
4 - CANL
інші пусті. а в деї якщо не помиляюсь 7-8 ще робочі. але якщо інвертору вони не потрібні, то вони й не працюють.

в налаштуваннях там на вибір 20 виробників акумів, але нема дейе )) вибрав дефолтний нуль, та й забив.
Hotspur
Member

ну як на акум після пожежі з кз так не все так і погано. навіть корпус не металевий
Andriy14
Member

Моє вітання. На разі маю котел Immergas Md Eolo MINI 24, акумулятор SJY 12V 300Ah.
Придивляюсь до інвертора Anern EVO-2000 1,6КВт 12В, поки що без сонячних панелей (з часом розраховую їх купити). Допоможіть порадою, варто купувати цей інвертор? Які саме панелі краще придбати?
Dubass
Member

Andriy14: 16.07.2026 23:32 Моє вітання. На разі маю котел Immergas Md Eolo MINI 24, акумулятор SJY 12V 300Ah.
Придивляюсь до інвертора Anern EVO-2000 1,6КВт 12В, поки що без сонячних панелей (з часом розраховую їх купити). Допоможіть порадою, варто купувати цей інвертор? Які саме панелі краще придбати?
Якщо панелі , то мінімум 24в, а краще 48в....
Timedemo
Member

Andriy14: 16.07.2026 23:32 Моє вітання. На разі маю котел Immergas Md Eolo MINI 24, акумулятор SJY 12V 300Ah.
Любі які зможете встановити.зараз всі панелі класні. Різен, джинко, джасолар, лонгі, дахсолар
Ответить