Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
oversteve
Member

Sachem: 21.06.2026 20:06
oversteve: 21.06.2026 19:55великі посилки
Великі це які?
перша 2 кг, друга 4 кг, в опціях доставки в лотах пише shipping for large goods
Sachem
Member

oversteve: 21.06.2026 20:16перша 2 кг, друга 4 кг
Я було вже подумав що мова про акумулятори вагою 90 кілограмів.
Моя остання найважча, біля 6 кіло, йшла 32 дні, Укрпоштою. А до 2 кіло, не габаритні, то звичайні, йдуть 10-20 днів.
glumak
Member

oversteve: 21.06.2026 19:55 деякий час тому цікавився скільки їдуть великі посилки з алі, але ніхто толком не відповів, отже поділюсь власним досвідом - одна посилка їхала рівно 2 місяці, інша 45 днів
Не знаю наскільки актуально, з того ж тему (нажаль з Алі мало де є доставка) їде 2 тижні, це до 1кг. Доставляють Міст і НП.
LiquidStorm
Member

Свіже замовлення - два павербанка 30А*г, вага ~1,6 кг, оплачено 03.06, приїхало 18.06 до відділення НП (16 діб).

Посилки, що їхали довше 30 днів, переважно, доставка була супер економі або "heavy шось там".
glumak
Member

Думав придивитись собі приставку ззакордону (роблю таке вперше). І читаю що за умовно пс5про з німеччини за 750 євро зверху ще треба доплатити до 200 євро мита. Чи є якісь обхідні шляхи такої переплати?
Zigrig
Junior

glumak: 05.07.2026 20:48 Думав придивитись собі приставку ззакордону (роблю таке вперше). І читаю що за умовно пс5про з німеччини за 750 євро зверху ще треба доплатити до 200 євро мита. Чи є якісь обхідні шляхи такої переплати?
Немає обхідних шляхів. Навряд так штука проскочить зараз митницю при заниженні вартості.
Chirante
Junior

glumak: 05.07.2026 20:48 Чи є якісь обхідні шляхи такої переплати?
в обход таможни...
Ответить