Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

powerpizza: 05.07.2026 14:03На кой мне мелкософт кормить по 230,если мне он в итоге на месяц выходит 80грн?у багатых свои причуды канеш
Різниця в 150 грн, при цьому ніякого геморою з описаного вами вище. Клєпати нові акки кожних два тижні, вам немає чим в житті зайнятись?))
powerpizza
Member

kairo: 05.07.2026 14:29
powerpizza: 05.07.2026 14:03На кой мне мелкософт кормить по 230,если мне он в итоге на месяц выходит 80грн?у багатых свои причуды канеш
Різниця в 150 грн, при цьому ніякого геморою з описаного вами вище. Клєпати нові акки кожних два тижні, вам немає чим в житті зайнятись?))
Какой гемор?какие новые аки,1 сделал и продлевай его :lol: главное автосписание выключить
MVE
Member

Ektalion: 04.07.2026 13:33 6 частина ніяк не найкраща , у стімі достатньо негативу. Не знаю, з якого переляку це написав автор :think:
Ти сказав Стім? :tomat:
EvhenS
Member

Я старий став, в мене терпіння не вистачило початкові гонки проїхати, які пропустити не можна, а якщо з гри вийти то все спочатку.
PowerFulls
Member

Грав зі старту але не дуже зайшла, з другом думали що, ох зараз нарешті покатаємо, але стандартні траси гидота, тюна 0, як завжди є мета тачки дровиняки які переганяють всіх, без свапу на повний привід в онлайні немає що робити, короче ніяких змін з попередніх ігор, тупо топтання на місці.
Після останньої обнови вильоти через пару хвилин гри, поради з інтернету не працюють, все як ще з 4 частини, задовбало-видалив, шкода не можна гроші повернути.
І яка тут найкраща гра? :(
taras_cs
Member

zalizo_org: 04.07.2026 13:53Підсумовуючи - шістка є логічним продовженням і в якомусь сенсі розширенням серії. Можна її назвати рескіном 4/5 в принципі. Але вона якась закоротка. Реально все легко проходиться і це навіть трошки дратує.
А можете F 4, 5, 6 порівняти з Моторфестом?
Бо я лише в нього грав, а ще Crew 2
rjavyi_pastor
Member

zalizo_org: 04.07.2026 13:53
В четвірці мене дратувало що я не можу отримати всіх машин в колекцію, бо одна тупо не доступна ніяк, а інші дві це типу як тачки з файнал фентезі, які можна було отримати за виконання вікліків, але така можливість була лише раз. І якщо ти купив гру після того тижня - ніяк воно тобі не буде доступно. Я покатався на тих машинах тільки через режим Елімінатора і то лише раз отримав ті тачки. Бісить, що я маю 99% машин, а решту для повної колекції отримати не реально. З п'ятіркою схожа історія.
в 4ці на аукціоні можна викупати машини, шукати звісно важко але можна.
zalizo_org
Member

taras_cs: 06.07.2026 14:54
zalizo_org: 04.07.2026 13:53Підсумовуючи - шістка є логічним продовженням і в якомусь сенсі розширенням серії. Можна її назвати рескіном 4/5 в принципі. Але вона якась закоротка. Реально все легко проходиться і це навіть трошки дратує.
А можете F 4, 5, 6 порівняти з Моторфестом?
Бо я лише в нього грав, а ще Crew 2
Нажаль з серією Crew я знайомий мало. Купив звичайно, але не грав толком. Моторфест не маю.
Ответить