Продажі Kingdom Come: Deliverance II сягнули шести мільйонів копій, гра отримала знижку 60%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт, коли один каже, що в гріє проблеми, а є й хороші сторони, а інший каже, що все погано, суцільне лайно, то доволі очевидно яка із цих думок адекватніша і здоровіша на голову. Без спекуляцій про "суб'єктивні смаки". Вишукувати з лупою проблеми у кожному аспекті гри можна (якщо більше нема чим зайнятися). Я можу знайти лайняні фрагменти графіки у Відьмаку 3, скажімо, знайти там слабкі місця в геймплеї і геймдизайні, згадати про крінжову синхронізацію озвучки та інші баги. Але для цього треба встановлювати гру і сидіти вбивати на це час. Хтось адекватний буде таким займатися? Тому й раджу йти в стім і на Ютуб і порівнювати з тими, хто це вже зробив.
Чудовому рушію потрібен текстурпак, щоб ти не качав ці гігабайти даремно, якщо в тебе система заслабка. Вдруге повторюю. Ну, і я не здивований, що ти обісрав і ці текстури, очікувано.
На цьому джвижку мало що випускають, бо його мало хто освоює, мало спеціалістів. Легше освоїти UE, роблячи графічно однотипні ігри.
Ти справді не розумієш чому з живим безшовним світом і добовим розпорядком життя важче зробити оптимізовану графонисту гру, аніж напівмертві світи Юбісофт? Розподілення ресурсів називається. Якби ККД була лінійною, або з напівмертвим світом аля Юбісофт, вони б дозволили собі значно крутішу графіку без втрати продуктивності. Хоча вона і так одна із найграфонистіших ігор своєї епохи.
Ну й знайди вже мені ліпшу графіку природи чи болота й землі, чи обладунків, на момент 2018 року, а то тільки в недоліки тикаєш.

Я не вводжу людей в оману. Всім і без мене відомо, що в ККД специфічна бойовка, яка радше не зайде, аніж зайде. Все інше там в повному або частковому порядку, без хворих додовбів в стилі "там текстурка не дотягнула, тому графіка гівно".
Геральт
Member

AlexWest
Текстур пак додали місяць після релізу. Якби розробник так переживав про швидкість мого провайдера, то додав би на релізі. А так просто випустили сире і допилювали. І цей пак не особливо грі допоміг. Ютуб псує картинку стисненням. З пробудженням. Якби я наробив скрінів з ютубу, то там було б ще гірше. Графіка В3 станом на 2015 була гарна, зараз їй ні текстур паки ні промені не допоможуть. А от В4 буде вже на рівні. UE з чіткими деталізованими текстурами, гарним освітленням, а не оце от усе.
Отой "живий" світ так само заскриптований як і "неживий" (знову з пробудженням). Болванчиків з натовпу бандитів можна висмикувати по одному, наприклад. Бо решта доходить до невидимої межі і повертається. Скрипти - це проц, а не карта (обробляються за межами екрану). Відповідно з графікою мають мало спільного. 'розпорядок заради розпорядку" це круто, але якщо болванчик ходить по маршруту по графіку то воно нічим не краще походеньок по тому ж маршруту без графіку. В Horizon можна було натравити одних ботів на інших (в елекс, до речі, також). В KCD в мене такий фокус не вийшов ні разу. Бо в них "приймач обмеженого радіусу дії" і коли вони "втрачають зв'язок з базою", то просто розвертаються.

Природа/шмот/земля - асасіни. Природа/земля - FC5, RDR2. Багно - Exodus, RDR2.

Та там нічого не в порядку (пейзажі хіба що гарні). Інтерфейс/QoL/графіка/фізика/прокачка/бойовка/мініігри...ну от жодного аспекту. І бойовка там не специфічна, а крива на всю голову.

зі. Від тебе жодного скріншоту з "правильними налаштуваннями на правильній карті" я так і не побачив. Хіба що посилання на текстур пак. Соромишся, чи що?
AlexWest
Member

Геральт, кажуть, любов і ненависть - дві сторони однієї медалі. Мені цікаво на якому етапі любові ти так зненавидів цю гру і за що саме, якщо не секрет. Бо оці всі придирки вже якось і несерйозно звучать, як пил в очі.

Отправлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Бо в мене є знайомий, який обожнював Death Stranding, але зненавидів другу частину за те, що йому дещо заспойлерили. Інший знайомий зненавидів Alien: Isolation, бо заруїнив собі сейви на десяток годин проходження. Всюди є конкретна психотравма, як причина )
Геральт
Member

AlexWest
Та я ніколи її і не любив. І грати не хотів. Але ж потім почали б "а як ти можеш критикувати, якщо не грав". От я і пройшов першу (на харді) і трохи побігав в 2 (нормал і хард). Думка замість змінитись, лише підтвердилась.
DS/DS2 така сама туфта. Гарні краєвиди/катсцени/аудіо(в першій) і на тому все. Ігролад нудний
Kypatop01
Member

mertvei
Значит не ваше.
У самого експедиция 33 забрала почти 180 часов, а вот KCD даже желания запускать нет...
Геральт
Member

Не було чим зайнятись, пройшов Dispatch. Зловив себе на думці, що прокачка героїв там цікавіша за KCD. Бо герої працюють парами (в синергії), завдання дають під певний тип хар-ки і для макс ефективності/універсальності треба, щоб ця міні-команда мала всі хар-ки прокачані на макс. Але і там є нюанси, бо деякі герї можуть клонуватись, отже сенсу максити 1-2 хар-ки в такого героя небагато, краще рівномірно розкинути, тоді при клонуванні буст отримає більше хар-к. Ще й індив. фішки в кожного героя є.
Сюжет також в рази більш фановий.

У візуальній новелі прочака краща за аРПГ :facepalm:
GreenMile
Member

Kypatop01: 05.07.2026 14:05 mertvei
Значит не ваше.
У самого експедиция 33 забрала почти 180 часов, а вот KCD даже желания запускать нет...
Шо там в Е33 робити 180 годин? :spy: У мене 93 години - пройдене все, окрім кількож жестральских пляжів, бо нудно, шо там ще 90 годин робити? :apes:
Ответить