Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic

шикарна гра, якщо є руль то просто можна кайфувати :rotate: хоч і з попередніми частинамо наглядних змін не багато, але що ще вимагати від автомобільної пісочниці :up: :banan:
Usagi
Member

Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.

П.С. Маю у 5 форзі 150 годин, але 6 не гратиму(
warp37
Member

На ПК пока лучше Death Stranding 2: On The Beach ничего не было и вряд ли будет. Конечно, скорей бы Cost of Hope.

Ну и сентябрь с Control Resonant и Silent Hill: Townfall обещает быть интересным.

А так, до 2027 года и предзаказать толком нечего. Надежда на Fallout 3 Remastered угасает.
Последний раз редактировалось warp37 04.07.2026 12:18, всего редактировалось 1 раз.
Васильович
Member

Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic
Коли в другій половині і за рік загалом місце вже "забите" для GTA VI, тому мусили провести піврічні підсумки :D
xIIImaL
Member

Графоний завезли , и на том спасибо :gamer:

AlexWest
Member

warp37: 04.07.2026 12:18 На ПК пока лучше Death Stranding 2: On The Beach ничего не было и вряд ли будет. Конечно, скорей бы Cost of Hope.

Ну и сентябрь с Control Resonant и Silent Hill: Townfall обещает быть интересным.

А так, до 2027 года и предзаказать толком нечего. Надежда на Fallout 3 Remastered угасает.
Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща і продовження не так вже й потребувала (зовсім не потребувала). Та геній завернув такий хитрий кліфхенгер, що тепер можна накліпати ще пачку Детстрендінгів.
zalizo_org
Member

Гра класна, можливо навіть найкраща Форца, але якось пройшов все надто швидко. Буквально за кілька днів. А зараз знов дейліки-вікліки.

Трохи розчаровують завдання по типу збити телефон-автомат синхронно з якимось гравцем. Реально таку штуку вкрай важко реалізувати, бо ті телефони автомати я бачив тільки в Токіо і то - вони поодинці стоять. Тобто в со-ор хтось один збиває а другий вже не має що збивати.

Хоча завдання по типу того, що сфоткати пам'ятник з Хатіко - це прикольно.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
До слова, важко було тільки з одним завдання - дріфт внизу мапи. Там де дофіга поворотів і треба чи то 345К набрати чи 330К... Я десь разів 30 чи 40 його мучив поки пройшов.

Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
xIIImaL: 04.07.2026 12:40Графоний завезли , и на том спасибо
Ти ще й на легкій складності граєш. Постав Екперта. 😉

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Як на мене 21:9 тут найкращий варіант, трошки дратує що розробники для широких моніків не підігнали все як слід.

Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Usagi: 04.07.2026 12:10Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.
Ну спосіб є, якщо що. Але я розриваюся між варіантами. З одного боку вона чудово виглядає з топовим контрастом і яскравістю на моніторі (а там 2 варіанти 16:9 / 21:9). Ще є варіант VR через метаквест, там отримуєш ефект присутності, але втрачаєш ідеальний контраст і яскравість HDR.

Patruletz
Member

zalizo_org: 04.07.2026 13:00можливо навіть найкраща Форца
найкращою серед FH буде 4 частина, ніяк не 6 яку ще допилювати треба :D
Ektalion
Member

Patruletz: 04.07.2026 13:26 найкращою серед FH буде 4 частина, ніяк не 6 яку ще допилювати треба :D
6 частина ніяк не найкраща , у стімі достатньо негативу. Не знаю, з якого переляку це написав автор :think:
Keyser Soze
Member

"На безрыбье и рак рыба"... :gigi: :lol: :up:
zalizo_org
Member

Patruletz: 04.07.2026 13:26
zalizo_org: 04.07.2026 13:00можливо навіть найкраща Форца
найкращою серед FH буде 4 частина, ніяк не 6 яку ще допилювати треба :D
Теж так думав, але якщо розібратися, то значною мірою тут спрацьовує синдром каченяти. Форца 4 феноменальна як на свій момент виходу. Крім того вона має унікальний левел дизайн, я б назвав її найбільш затишною форцою. Особливо з урахуванням того острова з DLC. Так само вона явно краща за DLC від п'ятірки (Hot Wheels), принаймні мені значно більше зайшов світ Лєґо, ніж просто пластикові треки підвішані десь у небі.

Шоста Форца в цілому повторює те що було перед нею, але робить це більш досконало. Що мені в плані мапи сподобалося - це повноцінне місто, по якому ти справді можеш поїздити, а в четвірці майже всі (якщо не всі) гонки виходили за межі міста, бо воно надто замаленьке, щоб його вважати самодостатньою локацією.

В четвірці мене дратувало що я не можу отримати всіх машин в колекцію, бо одна тупо не доступна ніяк, а інші дві це типу як тачки з файнал фентезі, які можна було отримати за виконання вікліків, але така можливість була лише раз. І якщо ти купив гру після того тижня - ніяк воно тобі не буде доступно. Я покатався на тих машинах тільки через режим Елімінатора і то лише раз отримав ті тачки. Бісить, що я маю 99% машин, а решту для повної колекції отримати не реально. З п'ятіркою схожа історія.

Підсумовуючи - шістка є логічним продовженням і в якомусь сенсі розширенням серії. Можна її назвати рескіном 4/5 в принципі. Але вона якась закоротка. Реально все легко проходиться і це навіть трошки дратує.
Usagi
Member

zalizo_org: 04.07.2026 13:00 Гра класна, можливо навіть найкраща Форца, але якось пройшов все надто швидко. Буквально за кілька днів. А зараз знов дейліки-вікліки.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Як на мене 21:9 тут найкращий варіант, трошки дратує що розробники для широких моніків не підігнали все як слід.

Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Usagi: 04.07.2026 12:10Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.
Ну спосіб є, якщо що. Але я розриваюся між варіантами. З одного боку вона чудово виглядає з топовим контрастом і яскравістю на моніторі (а там 2 варіанти 16:9 / 21:9). Ще є варіант VR через метаквест, там отримуєш ефект присутності, але втрачаєш ідеальний контраст і яскравість HDR.

Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювала
zalizo_org
Member

Usagi: 04.07.2026 14:26Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювала
В сенсі самих заїздів - все нормально, підтримка є, але оформлення гри зроблене виключно з огляду на 16:9.

Отут наприклад перехід з заставки в ґеймплей отримуєш жахливі чорні рамки які розходяться і потім раптом зникають.

Спеціальний лінк з таймкодом youtu.be/Em_e6Bb8DJE?t=279

Usagi
Member

zalizo_org: 04.07.2026 14:36
Usagi: 04.07.2026 14:26Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювала
В сенсі самих заїздів - все нормально, підтримка є, але оформлення гри зроблене виключно з огляду на 16:9.

Отут наприклад перехід з заставки в ґеймплей отримуєш жахливі чорні рамки які розходяться і потім раптом зникають.

Спеціальний лінк з таймкодом youtu.be/Em_e6Bb8DJE?t=279

А, ну то таке, я вже навіть не звертаю увагу бо багато де проблеми)
walkman3000
Member

AlexWest: 04.07.2026 12:48Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща
my thoughts exactly, графін топ, чекаю на пс6 ремастер першої частини
Изображение
zalizo_org
Member

Usagi: 04.07.2026 14:49А, ну то таке, я вже навіть не звертаю увагу бо багато де проблеми)
Та, тому і дивно. Адже формат все більш популярний робиться, а таких проблем і недопрацьовок в іграх не меншає.
AlexWest
Member

walkman3000: 04.07.2026 15:03
AlexWest: 04.07.2026 12:48Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща
my thoughts exactly, графін топ, чекаю на пс6 ремастер першої частини
Изображение
Нє, нє, нє, хай пиляють PHYSINT. Хочеться дожити до релізу. DS ремастер треба буде десь під кінець 30-х, не раніше.
MSiAventador
Member

:super:
Изображение

Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
Keyser Soze: 04.07.2026 13:43 "На безрыбье и рак рыба"... :gigi: :lol: :up:
Чівоооо.... :spy:
Изображение

Сюжетка CLUTCH вийде в 2027 але не факт що гарпуни та нітроси зайдуть дорослим гравцям.
Filabatya
Member

Взяв бахрам 62 за 4 ляма на аукціоні бо 16 на есетто форза едішен нема, а за топові ламбу і пагані треба 250 і 125 грн відповідно. Класно рулиться, тільки топ швидкість мала 350. Підскажіть ще топ тачки в Форзі 5, маю джеско і багато фераррі з зондою р і аполло інтенса з пака, теж почик осоливо дизайн :up:
MSiAventador
Member

Filabatya: 04.07.2026 16:44 Взяв бахрам 62 за 4 ляма на аукціоні бо 16 на есетто форза едішен нема, а за топові ламбу і пагані треба 250 і 125 грн відповідно. Класно рулиться, тільки топ швидкість мала 350. Підскажіть ще топ тачки в Форзі 5, маю джеско і багато фераррі з зондою р і аполло інтенса з пака, теж почик осоливо дизайн :up:
Для мене топ тачки Форзи це не ті що 300 км/год в 90о поворот заходять, а ті де заморочились реальними заводськими показниками розгону, гальмування, абс,пбс, текстурки салону і звук нормально записали. А ще роботу диференціалів на швидкий скид газу. Такі тачки ще пошукати.
Ответить