шикарна гра, якщо є руль то просто можна кайфувати
Новости
Последние статьи и обзоры
Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic
-
bigmonstr666
Member
Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic
хоч і з попередніми частинамо наглядних змін не багато, але що ще вимагати від автомобільної пісочниці

-
Usagi
Member
Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.
П.С. Маю у 5 форзі 150 годин, але 6 не гратиму(
П.С. Маю у 5 форзі 150 годин, але 6 не гратиму(
-
warp37
Member
На ПК пока лучше Death Stranding 2: On The Beach ничего не было и вряд ли будет. Конечно, скорей бы Cost of Hope.
Ну и сентябрь с Control Resonant и Silent Hill: Townfall обещает быть интересным.
А так, до 2027 года и предзаказать толком нечего. Надежда на Fallout 3 Remastered угасает.
Ну и сентябрь с Control Resonant и Silent Hill: Townfall обещает быть интересным.
А так, до 2027 года и предзаказать толком нечего. Надежда на Fallout 3 Remastered угасает.
Последний раз редактировалось warp37 04.07.2026 12:18, всего редактировалось 1 раз.
-
Васильович
Member
Коли в другій половині і за рік загалом місце вже "забите" для GTA VI, тому мусили провести піврічні підсумкиForza Horizon 6 стала найкращою грою першої половини року за версією Metacritic
-
xIIImaL
Member
Графоний завезли , и на том спасибо
-
AlexWest
Member
Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща і продовження не так вже й потребувала (зовсім не потребувала). Та геній завернув такий хитрий кліфхенгер, що тепер можна накліпати ще пачку Детстрендінгів.warp37: ↑ 04.07.2026 12:18 На ПК пока лучше Death Stranding 2: On The Beach ничего не было и вряд ли будет. Конечно, скорей бы Cost of Hope.
-
zalizo_org
Member
Гра класна, можливо навіть найкраща Форца, але якось пройшов все надто швидко. Буквально за кілька днів. А зараз знов дейліки-вікліки.
Трохи розчаровують завдання по типу збити телефон-автомат синхронно з якимось гравцем. Реально таку штуку вкрай важко реалізувати, бо ті телефони автомати я бачив тільки в Токіо і то - вони поодинці стоять. Тобто в со-ор хтось один збиває а другий вже не має що збивати.
Хоча завдання по типу того, що сфоткати пам'ятник з Хатіко - це прикольно.
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
До слова, важко було тільки з одним завдання - дріфт внизу мапи. Там де дофіга поворотів і треба чи то 345К набрати чи 330К... Я десь разів 30 чи 40 його мучив поки пройшов.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Як на мене 21:9 тут найкращий варіант, трошки дратує що розробники для широких моніків не підігнали все як слід.
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Трохи розчаровують завдання по типу збити телефон-автомат синхронно з якимось гравцем. Реально таку штуку вкрай важко реалізувати, бо ті телефони автомати я бачив тільки в Токіо і то - вони поодинці стоять. Тобто в со-ор хтось один збиває а другий вже не має що збивати.
Хоча завдання по типу того, що сфоткати пам'ятник з Хатіко - це прикольно.
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
До слова, важко було тільки з одним завдання - дріфт внизу мапи. Там де дофіга поворотів і треба чи то 345К набрати чи 330К... Я десь разів 30 чи 40 його мучив поки пройшов.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Ти ще й на легкій складності граєш. Постав Екперта.xIIImaL: ↑ 04.07.2026 12:40Графоний завезли , и на том спасибо
Як на мене 21:9 тут найкращий варіант, трошки дратує що розробники для широких моніків не підігнали все як слід.
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Ну спосіб є, якщо що. Але я розриваюся між варіантами. З одного боку вона чудово виглядає з топовим контрастом і яскравістю на моніторі (а там 2 варіанти 16:9 / 21:9). Ще є варіант VR через метаквест, там отримуєш ефект присутності, але втрачаєш ідеальний контраст і яскравість HDR.Usagi: ↑ 04.07.2026 12:10Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.
-
Patruletz
Member
найкращою серед FH буде 4 частина, ніяк не 6 яку ще допилювати требаzalizo_org: ↑ 04.07.2026 13:00можливо навіть найкраща Форца
-
Ektalion
Member
6 частина ніяк не найкраща , у стімі достатньо негативу. Не знаю, з якого переляку це написав автор
-
Keyser Soze
Member
"На безрыбье и рак рыба"...

-
zalizo_org
Member
Теж так думав, але якщо розібратися, то значною мірою тут спрацьовує синдром каченяти. Форца 4 феноменальна як на свій момент виходу. Крім того вона має унікальний левел дизайн, я б назвав її найбільш затишною форцою. Особливо з урахуванням того острова з DLC. Так само вона явно краща за DLC від п'ятірки (Hot Wheels), принаймні мені значно більше зайшов світ Лєґо, ніж просто пластикові треки підвішані десь у небі.Patruletz: ↑ 04.07.2026 13:26найкращою серед FH буде 4 частина, ніяк не 6 яку ще допилювати требаzalizo_org: ↑ 04.07.2026 13:00можливо навіть найкраща Форца![]()
Шоста Форца в цілому повторює те що було перед нею, але робить це більш досконало. Що мені в плані мапи сподобалося - це повноцінне місто, по якому ти справді можеш поїздити, а в четвірці майже всі (якщо не всі) гонки виходили за межі міста, бо воно надто замаленьке, щоб його вважати самодостатньою локацією.
В четвірці мене дратувало що я не можу отримати всіх машин в колекцію, бо одна тупо не доступна ніяк, а інші дві це типу як тачки з файнал фентезі, які можна було отримати за виконання вікліків, але така можливість була лише раз. І якщо ти купив гру після того тижня - ніяк воно тобі не буде доступно. Я покатався на тих машинах тільки через режим Елімінатора і то лише раз отримав ті тачки. Бісить, що я маю 99% машин, а решту для повної колекції отримати не реально. З п'ятіркою схожа історія.
Підсумовуючи - шістка є логічним продовженням і в якомусь сенсі розширенням серії. Можна її назвати рескіном 4/5 в принципі. Але вона якась закоротка. Реально все легко проходиться і це навіть трошки дратує.
-
Usagi
Member
Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювалаzalizo_org: ↑ 04.07.2026 13:00 Гра класна, можливо навіть найкраща Форца, але якось пройшов все надто швидко. Буквально за кілька днів. А зараз знов дейліки-вікліки.
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:Ну спосіб є, якщо що. Але я розриваюся між варіантами. З одного боку вона чудово виглядає з топовим контрастом і яскравістю на моніторі (а там 2 варіанти 16:9 / 21:9). Ще є варіант VR через метаквест, там отримуєш ефект присутності, але втрачаєш ідеальний контраст і яскравість HDR.Usagi: ↑ 04.07.2026 12:10Гоночка без ВР та поганим ффб, оу ес, а точно, прикрутили ж Японію, тоді 100\10.
-
zalizo_org
Member
В сенсі самих заїздів - все нормально, підтримка є, але оформлення гри зроблене виключно з огляду на 16:9.Usagi: ↑ 04.07.2026 14:26Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювала
Отут наприклад перехід з заставки в ґеймплей отримуєш жахливі чорні рамки які розходяться і потім раптом зникають.
Спеціальний лінк з таймкодом youtu.be/Em_e6Bb8DJE?t=279
-
Usagi
Member
А, ну то таке, я вже навіть не звертаю увагу бо багато де проблеми)zalizo_org: ↑ 04.07.2026 14:36В сенсі самих заїздів - все нормально, підтримка є, але оформлення гри зроблене виключно з огляду на 16:9.Usagi: ↑ 04.07.2026 14:26Тобто? Гра не підтримує 32:9? 5 наче норм працювала
Отут наприклад перехід з заставки в ґеймплей отримуєш жахливі чорні рамки які розходяться і потім раптом зникають.
Спеціальний лінк з таймкодом youtu.be/Em_e6Bb8DJE?t=279
-
walkman3000
Member
my thoughts exactly, графін топ, чекаю на пс6 ремастер першої частиниAlexWest: ↑ 04.07.2026 12:48Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща

-
zalizo_org
Member
Та, тому і дивно. Адже формат все більш популярний робиться, а таких проблем і недопрацьовок в іграх не меншає.Usagi: ↑ 04.07.2026 14:49А, ну то таке, я вже навіть не звертаю увагу бо багато де проблеми)
-
AlexWest
Member
Нє, нє, нє, хай пиляють PHYSINT. Хочеться дожити до релізу. DS ремастер треба буде десь під кінець 30-х, не раніше.walkman3000: ↑ 04.07.2026 15:03my thoughts exactly, графін топ, чекаю на пс6 ремастер першої частиниAlexWest: ↑ 04.07.2026 12:48Я сам люблю Death Stranding 2, але... можна було зробити куди менш душно і з більшою кількістю змін, порівняно з першою. Бо так це, по суті, DS 1.5. Перша все ж краща
![]()
-
MSiAventador
Member
-
Filabatya
Member
Взяв бахрам 62 за 4 ляма на аукціоні бо 16 на есетто форза едішен нема, а за топові ламбу і пагані треба 250 і 125 грн відповідно. Класно рулиться, тільки топ швидкість мала 350. Підскажіть ще топ тачки в Форзі 5, маю джеско і багато фераррі з зондою р і аполло інтенса з пака, теж почик осоливо дизайн 
-
MSiAventador
Member
Для мене топ тачки Форзи це не ті що 300 км/год в 90о поворот заходять, а ті де заморочились реальними заводськими показниками розгону, гальмування, абс,пбс, текстурки салону і звук нормально записали. А ще роботу диференціалів на швидкий скид газу. Такі тачки ще пошукати.Filabatya: ↑ 04.07.2026 16:44 Взяв бахрам 62 за 4 ляма на аукціоні бо 16 на есетто форза едішен нема, а за топові ламбу і пагані треба 250 і 125 грн відповідно. Класно рулиться, тільки топ швидкість мала 350. Підскажіть ще топ тачки в Форзі 5, маю джеско і багато фераррі з зондою р і аполло інтенса з пака, теж почик осоливо дизайн![]()