MiniLed AOC vs MSI

Мониторы и другие устройства отображения информации
Автор
Member

Skandi: 01.07.2026 23:44Я знаю, що qd-oled є, але я не хочу сидіти, як кріт в норі в чорному приміщенні, заради qd-oled, та нема нічого, вибору 0
бо глянець це база, а тобі навіть самсунговський чи лг мат не допоможе, це не той мат на дешевих ips чи va за 200$ з кристаличним ефектом, який ти бачиш з космосу
odessitmws
Member

walkman3000: 01.07.2026 18:49
Skandi: 01.07.2026 14:03Я ж не збираюсь MiniLed виключати взагалі
Изображение
На профильном не отключаю... да с белым шрифтом на темном/сером фоне видны ореолы, но уже привык главное в играх/видео все отлично
Zaelot
Member

Skandi: 01.07.2026 23:44
Я знаю, що qd-oled є, але я не хочу сидіти, як кріт в норі в чорному приміщенні, заради qd-oled, та нема нічого, вибору 0
кек :eek: а, я після яркого офісу хочу в норку, там прохолодно і темно, тому коплю на ось такий монік
warchild2006
Member

Есть тема по мониторам, и так уже форум похож на свалку.
Melki
Member

Skandi: 01.07.2026 13:24глянець дуже підбішує, весь час себе бачу
аргумент
всегда закрываю окно, но не из-за отражений или фиолетового (ниразу не видел этого эффекта), а просто люблю немного в темноте сидеть, я плохо переношу яркое солнце
Skandi: 01.07.2026 23:44не хочу сидіти, як кріт в норі в чорному приміщенні, заради qd-oled
ненужное оно, достаточно угол сменить, чтобы окно не отражалось, но даже если этого не делать, то все тексты читаются расслабленно, пока не сконцентрируешься на отражении...

не так оно страшно, как нагоняют, на матовом мониторе, например, (не QDOLED), при попадании сонца вся поверхность становилась просто плохо видимой, пока угол не сменишь...
Ответить