Відеодрайвер AMD Software: Adrenalin Edition оновлено до версії 26.6.4

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Відеодрайвер AMD Software: Adrenalin Edition оновлено до версії 26.6.4

там новых паджитов что ли наняли, аж не помню времен когда амд по 4 драйвера в месяц фиксили (тем более по 4 микро ошибки, а не копили пол года патчноут)
прям аж природа очищается :gigi:
brahma
Junior

Якби ж то індусів... Аішка ліче одне, каліче друге... Зараз що не оновлення, одне пофіксили але два нових бага вилізло і дальше гірше буде мабуть. Бо колись криворукість за потужністю ховали але враховуючи що тепер апгрейд це для еліти то нас чекають темні часи
Геральт
Member

brahma
І що ж вони зламали в 26.6.3? :popcorn:
_Andrik_
Member

Геральт
Приєднуюсь :popcorn: :popcorn:
yariksom
Member

Геральт: 30.06.2026 10:26 brahma
Може і не зламали, але скажем так "недовиправили".
hohlid19
Member

brahma
У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
brahma
Junior

Поки що нічого ніби на горизонті не світить але бачите суслика?.. — Ні… — І я не бачу… А він є! :) Але в більшості виробників зауважено останнім часом що апдейти приносять нові проблеми після вирішення старих інколи неприємніші чим попередні)))
vsx
Member

hohlid19: 30.06.2026 11:35 brahma
У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
неправда
Poll-11
Junior

Я більше року вважав, що проблеми з вилітами компа під час ігор були через криві дрова AMD, бо це почалося після оновлення драйверу і при встановленні старого їх майже не було. Але винним виявився блок живлення. :)
Sanьka
Member

hohlid19: 30.06.2026 11:35У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
Тільки результат один і той же на виході :laugh:
Kirakishou
Member

У мене після оновлення на 26.6.4 сьогодні вранці під час компіляції шейдерів в деяких іграх почав дуже гучно і неприємно стрекотати звук з однаковою частотою, а також в месенджерах при спробі переглянути відео відразу зелений екран. Також, ще з позаминулої версії на заставках при завантажені деяких ігор починає сніжити, як старий телевізор, коли з нього витягнути антену.
Зелений екран я пофіксив вимкнувши апаратне прискорення відтворення відео, а звук пофіксив перевстановивши драйвер через DDU. Сніг, нажаль, пофіксити не вдалося. Писали, що треба вимкнути економію енергії в керуванні живленням PCI-E, але це ніяк не впливає на цей сніг. Причому сніг саме на статичних заставках. Якщо заставка анімована – снігу немає. Пишуть, що це пов’язано з тим, що AMD більш агресивно налаштувала планувальник і він тепер різко скидає частоти, якщо заставка статична. Надіюся, це пофіксять.
Sllavko
Junior

У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
не знаю в чому причина. Мусив відкотитися на останню версію 25-го адреналіна.
Kirakishou
Member

Sllavko: 30.06.2026 17:10Мусив відкотитися на останню версію 25-го адреналіна.
25.12.1 найстабільніша версія, як на мене. Теж постійно на неї відкачувався, бо в цьому році мабуть ще жодного безпроблемного драйверу не було. Я так гадаю, що вони під кінець року роблять стабільну версію, а з початком нового починають експериментувати і потім знову під кінець року доводять драйвер до розуму. Просто в 26.6.2 вони зробили FSR 4.1 для Radeon RX 7000, тому встановив новий драйвер.
Геральт
Member

Sllavko: 30.06.2026 17:10 У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
З новими, то якими? 26.6.2? Там була проблема на 10ці, АМД визнала і оперативно викотила 26.6.3 і от зараз 26.6.4 (ці 2 версії факично одне й те саме)
Vladys77
Member

В мене 26.6.2 останнє наявне оновлення.

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Не знаю що в 26.2.3 зламали, бо ця версія ще недоступна була на днях. Але вильоти є. Як і має бути :D
Геральт
Member

Vladys77
Як це не була, якщо була.
AMD пропонує завантажити Hotfix-драйвер Adrenalin 26.6.3

26.6.2 якраз таки глючна.
Sllavko
Junior

Геральт: 30.06.2026 17:19
Sllavko: 30.06.2026 17:10 У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
З новими, то якими? 26.6.2? Там була проблема на 10ці, АМД визнала і оперативно викотила 26.6.3 і от зараз 26.6.4 (ці 2 версії факично одне й те саме)
Я не сильно звернув увагу на версію - адреналін запропонував оновитися, я оновився. Скоріш всього це був 26.6.3. Бо оновився в минулу п'яницю чи суботу. Навряд вони за той час встигли дві версії дров наклепати до сьогодні.

І так, в мене вінда десятка.
Fiend
Member

На 26.6.2, win 11, з'явились статери звука в ютубі та твічі, відкатився на рідненькі 25.12.1 - все ідеально, мабуть краще обновлятись коли підтримка нової цікавої гри виходить, чи якісь нові фічі, бо інакше, щось поки що тікі баг спіймав. Страшно ці 26.6.4 теж ставити.
VirusikZloy
Member

поставил драйвер в игре резидент евил реквием фпс упал на 10-15 ))) по сравнению с 26.6.1 , откатился на старый и все опять ок ... жесть конечно 15 фпс тупо сьело на 7900 хт при чем одинаковые настройки , андервольт , все один в один
Ответить