1) неприємні пишеться разом, а не окремо. вчіть ту саму мову, яку так палко захищаєте, клоуне.yuriy_dd: ↑ 30.06.2026 15:38не хочеться не приємні факти визнавати?orange_deer: ↑ 30.06.2026 11:13а на повну мапу дивитись не вчили?
2) ви не навели жодних фактів, лише кореляцію. я вам надав повну мапу де є а) російськомовні райони які протистояли окупації (найбільший приклад - Маріуполь); б) україномовні райони які були окуповані.
1) те що ви зараз робите - звинувачуєте російськомовних українців в російській агресії. тобто звинувачення жертви на рівні того, що "вони самі винні бо голосували за проросійських кандидатів". справді хочете рухатись в цьому напрямі?yuriy_dd: ↑ 30.06.2026 15:38трішки глибше моє питання ігноруєте - а чому мацковія напала? я вам підкажу - бо вона бачить прихильність. Вона може і також нападе де є ще розмовляють по мацковскі - це і країни Прибалтики - які навіть громадянство не дають хто не розмовляє локальною мовою - але їм важливіше і далі розмовляти по мацковскі, ніж отримати громадянство. Це і північний Казахстан, ну і Білорусьorange_deer: ↑ 30.06.2026 11:13содати гинуть не через російськомовних українців а через русню
2) російська мова це лише привід який використали у випадку України. займіться вивченням історії перед тим як когось тут вчити. до прикладу - Чечня/Ічкерія, російськомовних там було мінімальна кількість - але росія все одно напала. Сакартвело (Грузія) - регіони Абхазії та Північної Осетії не були російськомовними але росія все одно напала. росія напала б на Україну в будь-якому випадку, незалежно від мови. те що ви зараз робите це переносите відповідальність з агресора - росії, їх армії та населення яке платить податки які йдуть на цю війну, на жертву - України та російськомовних українців що втратили свої домівки
ще раз. українські солдати (як україномовні, так і російськомовні, а ще білоруси, ічкерійці, сакартвели та інші національності в лавах ЗСУ) гинуть на фронті не через російськомовних українців, а через русню, зокрема через ваших любих друзів та співрозмовників на ixbt
так, ви живете в Україні і практично щодня заходите на російський форум ixbt та пишете повідомлення російською тамyuriy_dd: ↑ 30.06.2026 15:38 невже ви бачили щоб я спілкувався в Україні по мацковськи?
нікого не впізнаєте? є тут один yuriy_dd який все ще не може відповісти на наступний набір питань:yuriy_dd: ↑ 30.06.2026 15:38 тут на форумі такі як ви - брешуть, ігнорують не приємні питання, і не готові відповідати за свої слова
- спойлер
- 1) чому ви залишались у вконтакте після 14го року? знаючи що там власники росіяни і знаючи їх політику щодо майдану
2) чому ви поширювали статті російьскою на своєму фб (теж після 14го року)?
3) чому ви слідкували за російським ютубом і зокрема закликали людей дивитись відео про навального (хорошого руского опозіціонєра)? про Крим не бутерброд ви не чули?
4) чому ви реєструвались та донатили у гру War Robots яка розробляється росіянами?
і останнє, найбільш нагальне
5) чому ви навіть після 22го року все ще проявляєте активність на російських форумах та спілкуєтесь там з руснею, і причому регулярно? використовуєте російську щодня? чому? бо вам какая разніца чи як?
крім того, цей самий лицемір-малорос-клоун Юрій прикривається "україномовними які гинуть на фронті" і цілком ігнорує наступні цитати мого знайомого про російськомовних солдатів ЗСУ, і все це для того щоб не нести відповідальність за власну активність на руснявих форумах під час війни
де ваша відповідь на це? чому ігноруєте незручні для вас питання і факти?
Кхм, людина яка народилась в Україні є українцем, неважливо чий вона нащадок. Дуже дивно таке читати від львів'янина який ходить на російськомовний форум спілкуватись російською мовою. Я народився, наприклад, в нині окупованій Горлівці, Донецька область. Мої предки в більшості росіяни ну то й що? Я вільно спілкуюсь українською, хоч я живу в Запоріжжі про яке постійно чув в вашому прекрасному Львові що "там одні кацапи, ви не українці" хоча мову знаю краще від отих всіх таврувальників.
Багато моїх друзів які спілкувались або спілкуються російською наразі або в армії або вже немає в живих. Добре сидіти за тисячку кілометрів і триндіти щось про мовне питання коли кожен день тобі на голову не летять каби/фпв/шахєди. И при цьому всьому ходити на підарські ресурси корчити з себе розумного. Нехай мені дадуть read only за погане слово в повідомленні, бог із ним, переживу.