пусти паджита за руль машины, и колеса боком прикрутит.
upd: а тут ккккомбо паджит-женщена
Microsoft має намір суттєво скоротити витрати ігрового підрозділу, а новий керівник Xbox Аша Шарма (Asha Sharma) стане тією людиною, яка візьметься за це непросте завдання

Мабуть бокси не приносять високої маржі, наскільки знаю то консолі роблять на грані ліквідності щоб потім на них ігри задорого продавати.SieG: ↑ 30.06.2026 10:40 Вау, они хотят убрать единственныэую вещь, которая продает иксбоксы на сегодня, гении
Двадцять років цю історію чую, що ось-ось закриють майки свою коробку. Ну от-от і закриють.AlexWest: ↑ 30.06.2026 11:24Не за горами час, коли вони взагалі той Іксбокс закриють
Ми серйозно це кажемо про людину, що для великого опту закупив найгіший неліквід, що можливо було знайти на ринку з GPU, та відбраковки мобільних cpu, поставивши на це прай с вище ніж зібрати в дрібний роздріб потужніший ПК?AlexWest: ↑ 30.06.2026 11:24 тоді Гейб здогадається знизити ціни на майбутні парові машини, утворивши цим нового конкурента
gregory_amd: ↑ 30.06.2026 10:18 Предлагаю обсудить Microsoft готова скоротити інвестиції в Game Pass та відмовитися від контрактів із новими розробниками
пусти паджита за руль машины, и колеса боком прикрутит.
upd: а тут ккккомбо паджит-женщена![]()

а що ще робити?zalizo_org: ↑ 30.06.2026 12:14 Аша поховає підрозділ
Я слабко шарю у великих ринках. Кажу просто які відчуття викликають ці події.1234waltz: ↑ 30.06.2026 11:29Двадцять років цю історію чую, що ось-ось закриють майки свою коробку. Ну от-от і закриють.AlexWest: ↑ 30.06.2026 11:24Не за горами час, коли вони взагалі той Іксбокс закриютьМи серйозно це кажемо про людину, що для великого опту закупив найгіший неліквід, що можливо було знайти на ринку з GPU, та відбраковки мобільних cpu, поставивши на це прай с вище ніж зібрати в дрібний роздріб потужніший ПК?AlexWest: ↑ 30.06.2026 11:24 тоді Гейб здогадається знизити ціни на майбутні парові машини, утворивши цим нового конкурентаЙому не до цього, він перед викатом свого куба купив новий маєток за 70 лямів, гої за все заплатять.
Все правильно она и делает. Делать 6 лет дичь повесточную типа саус оф миднайт и удивляться почему тебя закрыли крайне глупоzalizo_org: ↑ 30.06.2026 12:14 Аша поховає підрозділ
По-перше, гра непогана та стильна.erkins007: ↑ 30.06.2026 13:28Делать 6 лет дичь повесточную типа саус оф миднайт
Бокси самі по собі не приносять маржі, але якщо їх не будуть продавати, Xbox остаточно програє Sony Playstation і тоді купувати ігри в магазині Xbox не буде жодного сенсу, бо на Стім вони коштують дешевше.yariksom: ↑ 30.06.2026 11:11Мабуть бокси не приносять високої маржі, наскільки знаю то консолі роблять на грані ліквідності щоб потім на них ігри задорого продавати.SieG: ↑ 30.06.2026 10:40 Вау, они хотят убрать единственныэую вещь, которая продает иксбоксы на сегодня, гении

Якби ж я знав. В будь якому разі масові скорочення і закриття студій - це явно провальна стратегія.kabostebeztak: ↑ 30.06.2026 12:28а що ще робити?zalizo_org: ↑ 30.06.2026 12:14 Аша поховає підрозділ
як рятувати взагалі іксбокс, якщо у тебе компанія повністтю пішла в розробку слоп машин і нічим іншим не цікавиться?
Тобі не здається, що саме вищий менеджмент нав'язує порядок денний і накладає обмеження на проекти і їхній розвиток? Іншими словами, студії змушені робити не те що їм подобається і від чого кайфують самі розробники, а те, що збирається продавати маркетингова машина.erkins007: ↑ 30.06.2026 13:28Все правильно она и делает. Делать 6 лет дичь повесточную типа саус оф миднайт и удивляться почему тебя закрыли крайне глупоzalizo_org: ↑ 30.06.2026 12:14 Аша поховає підрозділ
Його і ніколи не було, хіба що ти щасливий власник Xbox.taras_cs: ↑ 30.06.2026 13:50тоді купувати ігри в магазині Xbox не буде жодного сенсу

проблема не зникла. от до прикладу я мусів сам доробляти підтримку DLSS в новій Commandos: Originstornadox: ↑ 30.06.2026 14:133. У багатьох іграх був відсутній DLSS/FSR
Не повна відсутність. В більшості ігор я моди ставлю, наприклад Oblivion Remastered.tornadox: ↑ 30.06.2026 14:13Відсутність підтримки модів.
Це питання до розробників Форца. Проблема локальна, як і у випадку Hitman World of Assassinationkabostebeztak: ↑ 30.06.2026 14:21Привіт, стирання нахрін всього прогресу в FH5 якщо ти спочатку грав в неї в стімі а потім чомусь захотів поставити версію з іксбоксу.