Новости
Последние статьи и обзоры
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
daesz
Member
Ціна нового 235$, це до таможні та без доставки.Hells Angels: ↑ 28.06.2026 00:30залупив чувак 12к
Чи вартує він того? Ні напевно. Але з якої рації йому продавати його дешевше?
-
Filabatya
Member
а що зараз красиве для атх плат? Розумію, що сама мамка велика, але н440 дійсно величезний)
-
Hells Angels
Member
припустим що йому 1.5 роки бо продається у складі готової збірки, збірку роздєрєбанили максимально швидко, я вихватив там 5080fe, залишався на той момент ще локі та корпус, ну чисто візуально коробка сподобалась, чи взяв би я її скоріше ні, але про ціну спитав
-
oversteve
Member
Hells Angels
Людина написала, що м2 та т1 переоцінені і є достатньо альтернатив по доступнішій ціні, я попросив приклади тих альтернатив, але нормальних прикладів він чомусь навести не може - чим це не накидування
На рахунок грейтера - чесно кажучи я і сам не доганяю чого він на 70 баксів дорожче за раунд, враховуючи що там тільки 1 панель відрізняється і вона досить стрьомна. Якщо брати раунд, то за свої 200 баксів на виході я не знаю ще яка альтернатива може бути, і це я навіть не почав про опції згадувати, бо багато людей його взагалі під матх збірки бере
Людина написала, що м2 та т1 переоцінені і є достатньо альтернатив по доступнішій ціні, я попросив приклади тих альтернатив, але нормальних прикладів він чомусь навести не може - чим це не накидування
На рахунок грейтера - чесно кажучи я і сам не доганяю чого він на 70 баксів дорожче за раунд, враховуючи що там тільки 1 панель відрізняється і вона досить стрьомна. Якщо брати раунд, то за свої 200 баксів на виході я не знаю ще яка альтернатива може бути, і це я навіть не почав про опції згадувати, бо багато людей його взагалі під матх збірки бере
-
daesz
Member
Hells Angels
я коли перший раз глянув на т1 декілька років тому - мені також здалось що переоцінений мотлох. А потім декілька місяців тому зайшов на їхній сайт, а там продається травел кіт, який дозволяє фіксувати ВК без потреби її зйому при транспортуванні. І це мало того, що дуже крута штука сама по собі, так в самому корпусі вже є передбачені місця, які заздалегіть були продумані для того, щоб в майбтньому якраз такі от фічі додавати. Ну чи захист для райзеру. Ще великим плюсом є наявність всяких кастомних/комюніті фіч, які можна банально скачати та самому роздрукувати (як от шахта для відтоку повітря з ВК). В інших корпусах таке дуже рідко хто проектує та викладає у вільний доступ на всяких прінтаблс та сінґіверсах. Це дійсно дуже добре продуманий і якісний корпус, але мене особисто ціна не влаштовує (особливо враховуючи що виглядає він дуже посередньо, а я дивитимусь на нього по 10+ годин в сутку).
Візуально мені мій гост подобається, але хочу корпус де дошка не верх ногами, це потрібно щоб вивести райзор із заднього роз'єму на дошці під вентилятор, бо на гості, через типову для ІТХ корпусів орієнтаціє дошки верх ногами - райзер від м2 впреться в райзер від ВК. Тому ніби подобається вже загаданий кудж, який хотілось би мб взяти як заміну (мені, щоправда, в ньому не подобаються заокруглені кути, виглядає піпець ущербно; а ще орієнтація БЖ вниз). Але, оскільки, його в наявності немає, то й свій гост на лох не виставляв, бо не спішу із продажем, і маю більше часу обдумати
я коли перший раз глянув на т1 декілька років тому - мені також здалось що переоцінений мотлох. А потім декілька місяців тому зайшов на їхній сайт, а там продається травел кіт, який дозволяє фіксувати ВК без потреби її зйому при транспортуванні. І це мало того, що дуже крута штука сама по собі, так в самому корпусі вже є передбачені місця, які заздалегіть були продумані для того, щоб в майбтньому якраз такі от фічі додавати. Ну чи захист для райзеру. Ще великим плюсом є наявність всяких кастомних/комюніті фіч, які можна банально скачати та самому роздрукувати (як от шахта для відтоку повітря з ВК). В інших корпусах таке дуже рідко хто проектує та викладає у вільний доступ на всяких прінтаблс та сінґіверсах. Це дійсно дуже добре продуманий і якісний корпус, але мене особисто ціна не влаштовує (особливо враховуючи що виглядає він дуже посередньо, а я дивитимусь на нього по 10+ годин в сутку).
Візуально мені мій гост подобається, але хочу корпус де дошка не верх ногами, це потрібно щоб вивести райзор із заднього роз'єму на дошці під вентилятор, бо на гості, через типову для ІТХ корпусів орієнтаціє дошки верх ногами - райзер від м2 впреться в райзер від ВК. Тому ніби подобається вже загаданий кудж, який хотілось би мб взяти як заміну (мені, щоправда, в ньому не подобаються заокруглені кути, виглядає піпець ущербно; а ще орієнтація БЖ вниз). Але, оскільки, його в наявності немає, то й свій гост на лох не виставляв, бо не спішу із продажем, і маю більше часу обдумати
Мешрум Д, але якісно вони не одного рівня.oversteve: ↑ 28.06.2026 00:49Якщо брати раунд, то за свої 200 баксів на виході я не знаю ще яка альтернатива може бути
Тому що ті отвори потрібно робити в алюмінію і це, напевно, не проста задача.oversteve: ↑ 28.06.2026 00:49чесно кажучи я і сам не доганяю чого він на 70 баксів дорожче за раунд
Последний раз редактировалось daesz 28.06.2026 01:02, всего редактировалось 1 раз.
-
oversteve
Member
daesz
астрал туди точно не полізе
та й не пам'ятаю чи 280 воду можна
астрал туди точно не полізе
-
daesz
Member
280 точно можна, бо в мене стояла 140вка на вдув. На рахунок астралу незнаю.oversteve: ↑ 28.06.2026 01:01та й не пам'ятаю чи 280 воду можна
edt. Глянув. не влізе по товщині, у мешрума до 69мм, в той час у астрала 76.
Последний раз редактировалось daesz 28.06.2026 01:06, всего редактировалось 1 раз.
-
oversteve
Member
та як би просто додатковий прогон для чпу, в це і впираєтьсяdaesz: ↑ 28.06.2026 00:59 Тому що ті отвори потрібно робити в алюмінію і це, напевно, не проста задача.
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
та там і по довжині можна було шось біля 340, а астрал під 360daesz: ↑ 28.06.2026 01:03280 точно можна, бо в мене стояла 140вка на вдув. На рахунок астралу незнаю.oversteve: ↑ 28.06.2026 01:01та й не пам'ятаю чи 280 воду можна
edt. Глянув. не влізе по товщині, у мешрума до 69мм, в той час у астрала 76.
-
daesz
Member
325, такoversteve: ↑ 28.06.2026 01:06та там і по довжині можна було шось біля 340
Думаю, 330 можна попхати, в мене коли 7800 найтро+ стояла, то спереді було ще 1см, на довжину ребра "кутника".
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Ще як альтернатива aklla a5 max (стопе, про воду забув) та mechanicmaster if15. Незнаю які вони якісно, щоправда.
-
oversteve
Member
також астрал не полізе, там троха більше 3 слотів по товщиніdaesz: ↑ 28.06.2026 01:14mechanicmaster if15
-
Hells Angels
Member
oversteve хрін його знає по замінам, але це більше схоже на схему, берем мас-маркет і максимально врізаємо розміри в ущерб таким моментам як кабель-менеджмент, надіясь на те що піпл підійде продумано до такого, бо маючи sf750 де дубовий кабель, бажання його якось вкладати відпадає і буде пошук кастомної силіконки котра підійде до корпуса, благо таке пропагують
резонніше пропонувати так як кулермастер робить з 200, проста версія та макс, не потрібен обвіс купуй просту, потрібно береш максимум але і за рахунок цього ціна має якось бути не захмарною, а то рейзер 5.0 за 75usd якось дофіга
резонніше пропонувати так як кулермастер робить з 200, проста версія та макс, не потрібен обвіс купуй просту, потрібно береш максимум але і за рахунок цього ціна має якось бути не захмарною, а то рейзер 5.0 за 75usd якось дофіга
-
oversteve
Member
Hells Angels
та загалом в цьому суть сфф і є - максимально викинути зайве місце, так що нічого дивного
щодо сф750 - без проблем його напакував і не сказав би, що сильно мучався з укладкою
https://drive.google.com/file/d/1VXnHpL ... drive_link
на рахунок нр200 - проблема в тому, що простий в3 в Європі коштує 210 євро, тобто не так щоб суттєво дешевше за м2 виходить, при простіших матеріалах і відчутно більших габаритах
та загалом в цьому суть сфф і є - максимально викинути зайве місце, так що нічого дивного
щодо сф750 - без проблем його напакував і не сказав би, що сильно мучався з укладкою
https://drive.google.com/file/d/1VXnHpL ... drive_link
на рахунок нр200 - проблема в тому, що простий в3 в Європі коштує 210 євро, тобто не так щоб суттєво дешевше за м2 виходить, при простіших матеріалах і відчутно більших габаритах
-
Hells Angels
Member
у нього забрали стійку і ніяк не укріпив від перекосу питання лише коли буде перший випадок
oversteve: ↑ 28.06.2026 01:26щодо сф750 - без проблем його напакував і не сказав би, що сильно мучався з укладкою
простіше взяти мягенькі кастомні від кабельмод там заказ чисто під кейс
-
daesz
Member
Ну це от ситуація із локі гост с1 та китайськими репліками на гост с1. Корпус від локі (якщо їх ще можна знайти, бо локі вже двічі анонсовували банкрутство, а потім розанонсовували) коштував 200$ з чимось, під 250$. І там вже в кмоплекті були накладки для води/пропелерів, райзер, змінна верхня панелька, всякі інші дрібнички і тд. Китайці ж продають корпуси без райзерів, без змінних панельох, накладок також немає, але при тому існують різні компоновки, де корпус чуть вищий і має місце під воду чи вентилятори, як от в мене з місцем під 2 слімки (воно ще й виходить гарно й безшовно за рахунок суцільних стінок, а не вср*тих накладок) і при цьому ціна 100-130$.Hells Angels: ↑ 28.06.2026 01:21резонніше пропонувати так як кулермастер робить з 200, проста версія та макс, не потрібен обвіс купуй просту, потрібно береш максимум але і за рахунок цього ціна має якось бути не захмарною
Последний раз редактировалось daesz 28.06.2026 01:42, всего редактировалось 1 раз.
-
oversteve
Member
Hells Angels
чесно кажучи я не вникав, що там забрали/додали, то взагалі не мій варіант, моє то в1 зі стандартною компоновкою
я скорше про те, що м2 це не той кейс де коротші кабелі прям обов'язково потрібні, рідні можна акуратно попхати
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
daesz
https://ua-tao.com/ua/item/916215505933
ось якщо що клон т1 троха дешевше
чесно кажучи я не вникав, що там забрали/додали, то взагалі не мій варіант, моє то в1 зі стандартною компоновкою
я скорше про те, що м2 це не той кейс де коротші кабелі прям обов'язково потрібні, рідні можна акуратно попхати
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
daesz
-
daesz
Member
Я тільки говорив про нього в сфф дискорді, він якісний (це репліка від бувшого jimu, зараз - wdean), але кастомер сервіс у них зі слів інших - піпець експірієнсoversteve: ↑ 28.06.2026 01:44daesz
-
oversteve
Member
ось красиво і компактноFilabatya: ↑ 28.06.2026 00:42 а що зараз красиве для атх плат? Розумію, що сама мамка велика, але н440 дійсно величезний)
https://www.tweaktown.com/reviews/10247 ... index.html
-
Patruletz
Member
да я вже і не збираюсь щось там доводити, нр200 не такий, бо на 2літри більше, вартість не така і тд тп.
це все схоже анекдот про яйця, доктор посмотрітє оні нє правільно вісят
-
oversteve
Member
якось цей пост пропустив, кудж 100 баксів без райзера, з 5 він 170, нкейс т1 205 вже з райзером https://ncased.com/collections/t-series ... lack-colordaesz: ↑ 27.06.2026 23:38100$ проти 195$ - це не те щоб нижче?oversteve: ↑ 27.06.2026 20:58у куджа цінник не те, щоб сильно нижче
Чи ви про от ці?
- спойлер
![]()
Т1 це класний корпус, але не з тим цінником, який у нього є. Це от точно бещ сумнівів. Купляти Т1 за 300$ З РУК, коли за 320 ойро є НОВИЙ торзон нано - це взагалі зашквар if i had to say.
- спойлер
з формд т1 на вторичці чорті шо з цінами твориться, бо його постійно немає в наявності, про інші кольори я взагалі мовчу
Відправлено через 24 хвилини 57 секунд:
20л-16л = 4л (а не 2л), тонка жестянка проти товстого фрезерованого алюмінія і цінник 240 та 280-290 баксів відповідно - яким боком тут м2 "переоцінений" ви пояснити не можетеPatruletz: ↑ 28.06.2026 09:55
да я вже і не збираюсь щось там доводити, нр200 не такий, бо на 2літри більше, вартість не така і тд тп.
це все схоже анекдот про яйця, доктор посмотрітє оні нє правільно вісят
прикладів кейсів, на фоні яких т1 виглядає "переоціненим" ви взагалі не навели
анекдот дійсно в тему - пишете, що м2 та т1 не такі і є достатньо алтернатив, а пояснити чому і навести приклади не можете
-
Patruletz
Member
і що далі я маю заплакать бо у мене не така преміумна коробка як у вас? повірте мені абсолютно все одно на її зовнішній вигляд та матеріали, як би я хотів його поміняти на щось краще то спокійно то зробив би.oversteve: ↑ 28.06.2026 10:3220л-16л = 4л (а не 2л), тонка жестянка проти товстого фрезерованого алюмінія і цінник 240 та 280-290 баксів відповідно - яким боком тут м2 "переоцінений" ви пояснити не можете
вчора писав що мене був на руках acat x1s алюміній і все таке ... і поїхав до нового власника, чисто через те що вибір 5080 під нього повний шлак.