Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Kassatka: 26.06.2026 17:16Брехня. Вони років 11 пинали піструни й видоювали гроші за GTA 5 онлайн. А цю гру хіба що пару років роблять, коли зрозуміли, що постійно видоювати гроші на старому може спричинити відтік аудиторії.
РДР2/онлайн для тебе жарт?
Kassatka: 26.06.2026 17:16А що заважає доїти хом'ячків на віртуальну валюту на ПК? Чим це складніше, аніж на приставці? Типу щоб прокачати свої тачки потрібно багато віртуальної валюти, а у піратці зразу отримуєш всі тачки прокачаними по максимуму? Бо у ГТА Онліне все одно з піраткою не припрешся і як тоді своїми брязкальцями перед пацанами хизуватися. Мене от не цікавить гра настільки, щоб заради срачів на форумі якусь зовнішню інфу, тим більше доробальні інтерв'ю читати.
Ніщо не заважає, але статистика на консолях значно краще. Можливо, на ПК більша конкуренція.
MSiAventador
Member

20 баксів за 1 додаткову сюжетну лінію... навіть мій знайомий що грає на ПК лише в ГТА, сказав - Облізуть. :D
anyname
Member

waryag: 26.06.2026 17:59
Kassatka: 26.06.2026 17:16Брехня. Вони років 11 пинали піструни й видоювали гроші за GTA 5 онлайн. А цю гру хіба що пару років роблять, коли зрозуміли, що постійно видоювати гроші на старому може спричинити відтік аудиторії.
РДР2/онлайн для тебе жарт?
Kassatka: 26.06.2026 17:16А що заважає доїти хом'ячків на віртуальну валюту на ПК? Чим це складніше, аніж на приставці? Типу щоб прокачати свої тачки потрібно багато віртуальної валюти, а у піратці зразу отримуєш всі тачки прокачаними по максимуму? Бо у ГТА Онліне все одно з піраткою не припрешся і як тоді своїми брязкальцями перед пацанами хизуватися. Мене от не цікавить гра настільки, щоб заради срачів на форумі якусь зовнішню інфу, тим більше доробальні інтерв'ю читати.
Ніщо не заважає, але статистика на консолях значно краще. Можливо, на ПК більша конкуренція.
Рдр2 онлайн вони самі визнали фінансово невдалою. Мабуть через те що в ній літаючі мотоцикли за реал бабло не продаються. Мені на онлайн складову сюжетних ігор завжди було начхати. Тож якщо вся різниця між версіями у ексклюзивному контенту для онлайну - мій вибір - жмикрут едішн ;)
waryag
Member

anyname: 26.06.2026 18:52Рдр2 онлайн вони самі визнали фінансово невдалою. Мабуть через те що в ній літаючі мотоцикли за реал бабло не продаються. Мені на онлайн складову сюжетних ігор завжди було начхати. Тож якщо вся різниця між версіями у ексклюзивному контенту для онлайну - мій вибір - жмикрут едішн ;)
Провал чи ні, але це велика гра, над якою багато працювали вже після релізу синглу.
anyname
Member

Джон_Иваныч: 26.06.2026 15:06
warp37: 26.06.2026 14:47
WD, як на мене, завжди слабким був - це гра Ubisoft з усіма витікаючими. Перша взагалі не сподобалася.
Sleeping Dogs - сюжетний True Crime, досить непоганий. На жаль, серія не розвивалася.
Just Cause я б узагалі не порівнював з GTA, хоча мені уся серія подобається.
Mafia - це "коридор".

Як на мене, Saints Row був найсильнішим "GTA-клоном", досягнувши піку у другій і третій частинах (у The Third Remastered досі граю періодично), далі - самоповторювання і повна деградація у перезапуску.

А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
1 і 2 мафія - це шедеври до яких за сюжетом жодній частині гта не дотягнутися. Це не коридор - це інтерактивне кіно) Гта проходиш один раз та забуваєш, мафію 2 запускаєш кожну зиму шоб проїхатись по засніженому, передріздвяному Емпайр Бей)
Угу. У другій частині навіть збережень між місія та нема.відпочатку й до кінця всього один вибір.й тупість хоча в похоронах матінки.я залишив 4 мільйони сідаючи в буцегарню , в їх ледве на пристойні поховання вистачило. Мабуть за мій кошт президента й ще когось докупи поховали
ProBoynick
Member

Ага на мій день народження! :super:
MetalistForever
Member

Мир больной, раз это съел . Теперь все игры min будут стоить 80$, а то и 90$ . Просто дурдом , сами ободряете прецедент ,чтобы вас стригли еще больше. P.S. Но есть и плюсы ( в будущем ): в целом игр будут покупать еще меньше , а AAAA издатели ( типо EA и Ubisoft ) окончательно умрут ... новые "80е года" и перестройка всей игровой индустрии
KimRomik
Member

Я один чекаю піратську версію щоб спершу оцінити, а потім вже думати купувати чи ні? :gigi:
powerpizza
Member

KimRomik: 26.06.2026 19:29 Я один чекаю піратську версію щоб спершу оцінити, а потім вже думати купувати чи ні? :gigi:
Неа,ты не 1 :D хай сосолебояре бета тест пройдут,а мы как норм люди поиграем в 2/4к с норм фпс и графикой позже
kairo
Member

MetalistForever: 26.06.2026 19:21 Но есть и плюсы ( в будущем ): в целом игр будут покупать еще меньше , а AAAA издатели ( типо EA и Ubisoft ) окончательно умрут ... новые "80е года" и перестройка всей игровой индустрии
Зароблять на цій ГТА шалені гроші, можете скрінити.

Відправлено через 10 хвилин 25 секунд:
Я взагалі скажу, що реліз ГТА6 лише в синглі, це просто обкатка перед виходом онлайну, і вся ця шалена пропрацьованість світу зроблена для того, щоб гравці роками грали в онлайн, а Рокстари заробляли бабло на продажі внутрішньої валюти та різного барахла. Більше того, я підозрюю, що ПК версію не хочуть поки випускати, бо побоюються, що гравці почнуть фармити бабло чіт-програмами та піднімати піратські сервери.
MVE
Member

MetalistForever: 26.06.2026 19:21 в целом игр будут покупать еще меньше , а AAAA издатели ( типо EA и Ubisoft ) окончательно умрут ... новые "80е года" и перестройка всей игровой индустрии
Караван лає, собака йде
XXXshadyXXX
Member

powerpizza: 26.06.2026 19:45хай сосолебояре бета тест пройдут,а мы как норм люди поиграем в 2/4к с норм фпс и графикой позже
Как будет проходить бета тест, какие баги будут найдены, недочеты, вы сможете посмотреть на Youtube :gigi:
Джон_Иваныч
Member

anyname: 26.06.2026 18:57

1 і 2 мафія - це шедеври до яких за сюжетом жодній частині гта не дотягнутися. Це не коридор - це інтерактивне кіно) Гта проходиш один раз та забуваєш, мафію 2 запускаєш кожну зиму шоб проїхатись по засніженому, передріздвяному Емпайр Бей)
Угу. У другій частині навіть збережень між місія та нема.відпочатку й до кінця всього один вибір.й тупість хоча в похоронах матінки.я залишив 4 мільйони сідаючи в буцегарню , в їх ледве на пристойні поховання вистачило. Мабуть за мій кошт президента й ще когось докупи поховали
Ти взагалі грав в неї, чи на ютубі проходив?
powerpizza
Member

XXXshadyXXX: 26.06.2026 20:10
powerpizza: 26.06.2026 19:45хай сосолебояре бета тест пройдут,а мы как норм люди поиграем в 2/4к с норм фпс и графикой позже
Как будет проходить бета тест, какие баги будут найдены, недочеты, вы сможете посмотреть на Youtube :gigi:
Кому печёт,можно в аренду в любом городе это недоустройство взять вместе с игрой какбы,а купить ps5 или xbox s щоб они стояли на полке ради одной игры,которую пройдёшь и забудешь за 2 дня,ну такое :lol:
f24gun69
Member

ZIM_MLG: 26.06.2026 13:42 За таку ціну хіба що дегени (які гроші отримують ні за що), бариги/перекупи/подібні до них та якісь імбецили можуть придбати.

Адекватні люди (ПК власники ігрових платформ) зачекають, поки консольщики нажруться срак... багів, статерів, фейлів та подібних "фіч".
І коли дурний хайп спаде, власники ПК тоді у власне задоволення гратимуть спокійно!
спойлер
IMG_0317.jpeg
AlexWest
Member

warp37: 26.06.2026 14:47
WD, як на мене, завжди слабким був - це гра Ubisoft з усіма витікаючими. Перша взагалі не сподобалася.
Sleeping Dogs - сюжетний True Crime, досить непоганий. На жаль, серія не розвивалася.
Just Cause я б узагалі не порівнював з GTA, хоча мені уся серія подобається.
Mafia - це "коридор".

Як на мене, Saints Row був найсильнішим "GTA-клоном", досягнувши піку у другій і третій частинах (у The Third Remastered досі граю періодично), далі - самоповторювання і повна деградація у перезапуску.

А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
Мафія – це серйозна кримінальна драма. А ГТА – чорна комедія. До 5-ї частини ГТА Мафія по більшості пунктів (окрім іммерсивності, оживленості міста та ШІ НПС) перевершувала ГТА. 5 ГТА – це вже геймплейно інший рівень. Шоста зробить відрив взагалі космічним, враховуючи те, що серія Мафія майже не розвивається.
MVE
Member

Вже більше тижня абсолютно не бомбить у пекарів. А це всього лише предзамовлення відкрили. :teacher:
Vityok777
Member

Навіть не знаю, чи пощастило мені чи ні, але я дуже не люблю серію GTA. Бо якби фанатів як дехто, то скоріш за все взяв би плойку)
Sailor Popeye
Member

kairo: 26.06.2026 19:59
MetalistForever: 26.06.2026 19:21 Но есть и плюсы ( в будущем ): в целом игр будут покупать еще меньше , а AAAA издатели ( типо EA и Ubisoft ) окончательно умрут ... новые "80е года" и перестройка всей игровой индустрии
Зароблять на цій ГТА шалені гроші, можете скрінити.

Відправлено через 10 хвилин 25 секунд:
Я взагалі скажу, що реліз ГТА6 лише в синглі, це просто обкатка перед виходом онлайну, і вся ця шалена пропрацьованість світу зроблена для того, щоб гравці роками грали в онлайн, а Рокстари заробляли бабло на продажі внутрішньої валюти та різного барахла. Більше того, я підозрюю, що ПК версію не хочуть поки випускати, бо побоюються, що гравці почнуть фармити бабло чіт-програмами та піднімати піратські сервери.
Цікаво, як будуть переманювати гравців, які нафармили/надонатили мільярди в теперешній GTA Online, сидять на купі майна.
Ну і звісно, як скоро там з'явиться новий Oppressor та інша футуристична техніка
Ektalion
Member

kairo: 26.06.2026 19:59 Рокстари заробляли бабло на продажі внутрішньої валюти та різного барахла.
Пограв би ти хоч сотню-дві онлайн, то б такого не говорив. Бабло можна нормально фармити на пограбуваннях без донату.
Ответить