Новости
Последние статьи и обзоры
Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100
-
olegwatch
Member
Я не є фанатом серії, тому дочекаюсь релізу на ПК, а потім ще трошки почикаю діскаунт на гру. Хайпу не розумію навколо гри. Як на мене, набагато краща серія ігр Томб Райдер або Анчартед 
-
kairo
Member
Це те дослідження, де рекомендували побільше платного контенту робити до ігор?Геральт: ↑ 26.06.2026 14:45Немає кореляції між кількістю скачувань з торенту і кількістю ліцензій. Були вже дослідження. Так що соні просто недоотримає трохи грошенят.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.
-
Джон_Иваныч
Member
1 і 2 мафія - це шедеври до яких за сюжетом жодній частині гта не дотягнутися. Це не коридор - це інтерактивне кіно) Гта проходиш один раз та забуваєш, мафію 2 запускаєш кожну зиму шоб проїхатись по засніженому, передріздвяному Емпайр Бей)warp37: ↑ 26.06.2026 14:47WD, як на мене, завжди слабким був - це гра Ubisoft з усіма витікаючими. Перша взагалі не сподобалася.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:39
На момент коли вийшла ГТА то не було ігор пісочниць такого масштабу, а зараз open-world практично кожна друга гра.
Тому і хайп навколо ГТА здається накрученим, але конкурентів прямих в ГТА не лишилося:
Saints Row починав добре, перші частини цілком норм, до моменту рімейку Saints Row 2022, який загнав студію в могилу.
Watch Dogs - починався цілком ок, вмер.
Sleeping Dogs - супер, але наступника так і не було.
Just cause(більше хаосу) теж добре починав, скотився в уг.
Cyberpunk - теж open world, теж пісочниця, але це сюжетне RPG.
Sleeping Dogs - сюжетний True Crime, досить непоганий. На жаль, серія не розвивалася.
Just Cause я б узагалі не порівнював з GTA, хоча мені уся серія подобається.
Mafia - це "коридор".
Як на мене, Saints Row був найсильнішим "GTA-клоном", досягнувши піку у другій і третій частинах (у The Third Remastered досі граю періодично), далі - самоповторювання і повна деградація у перезапуску.
А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
-
kairo
Member
Take-Two CEO Strauss Zelnick recently spoke with Bloomberg during an interview about the decision to launch GTA 6 on consoles before releasing it on PC. He explained that the company’s primary focus is its core audience, which has traditionally been console players.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:49Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
-
Джон_Иваныч
Member
tornadox: ↑ 26.06.2026 13:59 Якщо в грі буде онлайн + безкоштовні доповнення в продовж 10 років, то ціна цілком адекватна.
Нагадаю, що в ГТА Онлайн за 13 років вийшло 47 безкоштовних ДЛЦ з моменту релізу і через 2 тижні виходить 48ме.
- на релізі онлайну не буде
- https://itc.ua/ua/novini/rockstar-pidtv ... na-relizi/
-
tornadox
Member
Якщо нажати кнопку "Режим ШІ" то десь приблизно така і буде відповідь, і Страус дуже багато говорив уникаючи прямих відповідей.kairo: ↑ 26.06.2026 15:07Take-Two CEO Strauss Zelnick recently spoke with Bloomberg during an interview about the decision to launch GTA 6 on consoles before releasing it on PC. He explained that the company’s primary focus is its core audience, which has traditionally been console players.
Він не сказав прямо про GTA, але сказав, що продажі NBA на консолях були в 10 разів вищі ніж на PC. NBA не є Рокстарівською грою. Але є дослідження з недавніх злитих даних по кількості мікротранзакцій в ГТА онлайн на консолях і ПК і там цифри дуже в сторону консолей.
- спойлер
-
Наприклад Shark Card на $600 000 коштує 336грн, це при ціні гри 674грн на стімі з 50% дискаунтом (в комплекті легасі + енхансед, 5 безкоштовних бізнесів, з десяток машин і $1 000 000 зверху).
Зараз просто за логін видають $500 000 і ще $1 000 000 за участь в будь-якому хейсті. Це приблизно 30хв гри.
Я в курсі, але загалом нічого нового, GTA Online вийшов теж не одразу з GTAV. Тобто коли вийде PC версія, онлайн буде одразу.Джон_Иваныч: ↑ 26.06.2026 15:10на релізі онлайну не буде
Враховуючи активну політику впровадження GTA+ підписки, можливий варіант що онлайн на релізі буде доступний саме по підписці.
-
MVE
Member
Камон, гру робили 13 років і просять за неї трохи більше, ніж за оригінальний чохол на айфон. Та ви про ці 4 тисячі навіть не згадаєте через пару місяців
-
Bukakanga
Member
ну как сказать, у меня вот процессор меньше стоитMVE: ↑ 26.06.2026 15:42 Камон, гру робили 13 років і просять за неї трохи більше, ніж за оригінальний чохол на айфон. Та ви про ці 4 тисячі навіть не згадаєте через пару місяців
-
proos
Member
80 баксов гта 6
80 баксов игры от нинки
Тут и думать нечего
80 баксов игры от нинки
Тут и думать нечего
-
yariksom
Member
Думати треба завжди. Я наприклад ні того ні того не куплю, що на "нінку" ігри, що ГТА просто нецікаві.
На хоботі пишуть, що гра вже окупила себе і заробила, 3 000 000 000 зелених виручки, значить 1 000 000 000 в плюс.
Після релізу на ПК, підійму всім відомий стяг!
Правда я 5ту більше години не пограв, не видалив, але й не повертався.
Последний раз редактировалось yariksom 26.06.2026 16:38, всего редактировалось 1 раз.
-
Shaolin_Style
Member
Конечно нечего
- спойлер
- берем Duskbloods
-
AlexWest
Member
А що незрозумілого? Так, подача сюжету і авторська манера на любителя, але ж ви гляньте на RDR2 – це відвал башки в плані пропрацювання. ГТА6 буде такою ж, тільки про сучасну цивілізацію, яка більшості ближча, ніж дикий захід. Я геть не фанат, але пройти повз таке, не спробувавши (хоча б під кістяним прапором) – оце вже справді незрозуміло.yariksom: ↑ 26.06.2026 13:43 Та куплять і за 150, ця гра це свого роду фетиш якийсь мені не зрозумілий.
Як це, в пацанів є, а в мене нема?![]()
-
yariksom
Member
Там всякі Мідзаякі в режисерах і вона багатокористувацький смітник, порівнювати взагалі нема чого.Shaolin_Style: ↑ 26.06.2026 16:38берем Duskbloods
Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
RDR2 дійсно хороша, вона як книжка читається (все рівно покинув після того як герой захворів бо знав, що здохне), а в ГТА я мабуть до сюжету не додибав навіть, не моє воно.AlexWest: ↑ 26.06.2026 16:38Так, подача сюжету і авторська манера на любителя, але ж ви гляньте на RDR2
-
waryag
Member
Сони прикрыли лавочку из-за провала стратегии майков и потери статуса экзов.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.
Тем более, что денува в стеллар блейд показала себя хорошо.
Вы бы почитали ответы самих рокстар...warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
-
DuckRider
Member
Честно говоря, мне не нравятся все гта кроме 5. Если смотреть не через призму ностальгии, то они имеют достаточно много раздражающих элементовdead_rat: ↑ 26.06.2026 13:37 Гадаю, навіть 119$ зайшло б нормально, якщо серія втримає планку якості.
-
Kassatka
Member
Брехня. Вони років 11 пинали піструни й видоювали гроші за GTA 5 онлайн. А цю гру хіба що пару років роблять, коли зрозуміли, що постійно видоювати гроші на старому може спричинити відтік аудиторії.MVE: ↑ 26.06.2026 15:42 Камон, гру робили 13 років і просять за неї трохи більше, ніж за оригінальний чохол на айфон.
От Age Mythology: Retold реально варта була б 100 доларів, але натомість преміум версія разом з позапреміумним DLC коштує 1900 грн. і по знижці за 1075 грн.
Ну так. Ігри від Нінки, там хоча б часом трапляється таке, у шо й пограти реально можна було б. А таке як ГТА не викликає жодного бажання не те що пограти, а й нафіть стрім чи відео по Твічу/Ютубу подивитися, максимум тема для срачів і холіварів на форумі.
А що заважає доїти хом'ячків на віртуальну валюту на ПК? Чим це складніше, аніж на приставці? Типу щоб прокачати свої тачки потрібно багато віртуальної валюти, а у піратці зразу отримуєш всі тачки прокачаними по максимуму? Бо у ГТА Онліне все одно з піраткою не припрешся і як тоді своїми брязкальцями перед пацанами хизуватися. Мене от не цікавить гра настільки, щоб заради срачів на форумі якусь зовнішню інфу, тим більше доробальні інтерв'ю читати.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:49Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.
Для мене от поняття тривалості гри взагалі зазвичай дуже розмите і його проблематично виміряти чи взагалі не реально. От взяти глобальні стратегії типу ігор Парадоксів чи серії Total War. Там узагалі нема сюжетки, а вважати часом проходження гри час від старту кампанії до повного захоплення світу було б і не дуже коректно. Там величезна реграбельність, можна стартувати за різні фракції/різним правителем і зовсім не обов'язково догравати кампанію до кінця. Навпаки на пізніх етапах нудно і забагато рутини, але буває й штучно завищена складність оточення, типу захисні альянси всіх проти тебе одного у Парадоксів чи велика загроза й сила повстань у Total War, з якими вже просто не хочеться боротися. Я у більшості випадків закидаю кампанію й починаю наву у Total War, коли рутина задовбує, а у Crusader King 2 взагалі жодного разу не доходив до лейту, хоча це одна з 5 моїх найулюбленіших ігор, у яку я задр0тив мало не кілька років. Тривалість гри для мене визначає не стільки тривалість однієї кампанії плюс наявність сюжетних DLC, скільки кількість рас/фракцій, за які можна грати, кількість карт для сутички, генератор карт та в мегаідеалі наявність інструментів моддингу, щоб спільнота і я сам могли додавати контент, який збільшуватиме "тривалість" гри.warp37: ↑ 26.06.2026 13:36Для меня больше важна длительность игры и соотношение с ценой, нежели просто цена. Потому $50 за 10 часов для меня - оверпрайс. А $100 за 100 часов - нормально (количество часов/стоимость игры = цена за час).
У Варкрафт 3 без навичок мікроконтролю, я от взагалі єдину за Рексара зміг пройти, бо вона РПГ. При цьому грав у суттички з одним/кількома ШІ та кастомки і сам створював/редагував їх, тому тут тривалість кампанії взагалі сенсу не має. А от в улюбленій Emperor: Battle for Dune неодноразово проходив кампанію до фіналу за різні фракції трішки різними шляхами, і все одно теж велике значення мають поодинокі карти для сутичок, зокрема скачані від спільноти теж.
А от де реально для мене час гри вимірюється сюжеткою, то це Diablo 3/Diablo 4. Там коли пройшов сюжетку і закрив поодинокі завдання на карті, то лейт перетворується у нудну рутину, від якої краще перезапуск іншим героєм, можливо іншого класу з нуля, краще в новому сезоні чи на іншому сервері, щоб прокачка була реально з повного нуля, а не була спокуса скористатися ніштяками, отриманими попереднім героєм.
У діабло грубо кажучи тривалість гри можна визначити як тривалість проходження сюжетки з DLC та побічками, помножена на кількість класів для вибору героя.
-
t2rex
Junior
13 лет, 80 баксов, со старта обрезанная версия
нужно быть идиотом чтобы при таком отношении к себе, платить за это
но пипл хавает, дохавается и до 150 и до 200 баксов
потом заплатив за игру будут и отдельные миссии внутри игры покупать
"разработка же дорожает", а ракушки продолжают нести бабки веря в эту чушь...
нужно быть идиотом чтобы при таком отношении к себе, платить за это
но пипл хавает, дохавается и до 150 и до 200 баксов
потом заплатив за игру будут и отдельные миссии внутри игры покупать
"разработка же дорожает", а ракушки продолжают нести бабки веря в эту чушь...
-
tornadox
Member
Ну це хороше питання, я не знаю чіткої відповіді. Але є декілька факторів чому складається саме така картина.Kassatka: ↑ 26.06.2026 17:16А що заважає доїти хом'ячків на віртуальну валюту на ПК? Чим це складніше, аніж на приставці? Типу щоб прокачати свої тачки потрібно багато віртуальної валюти, а у піратці зразу отримуєш всі тачки прокачаними по максимуму? Бо у ГТА Онліне все одно з піраткою не припрешся і як тоді своїми брязкальцями перед пацанами хизуватися. Мене от не цікавить гра настільки, щоб заради срачів на форумі якусь зовнішню інфу, тим більше доробальні інтерв'ю читати.
1. Моддінг - ще з самого початку існування GTA існували моди які дозволяли накрутити собі віртуальну валюту. Rockstar не мала ніяких механізмів нормального виявлення. Банили тільки тих хто перевищував суму так, що в логах вилітала помилка ліміту поля в БД.
2. Моддінг процвітав в еру PS3/Xbox360, менюшки працювали на хакнутих приставках які спокійно ходили в онлайн.
3. Моддінг в сінглі давав все що було в онлайні, ну окрім можливості грати з іншими гравцями, машини, літаки і т.п. На ПК є багато модів які сильно змінюють гру.
4. FSL давав можливість грати з друзями в ГТА Онлайн без серверів Rockstar + з модами на гроші.
5. Якщо говорити про повністю легальний варіант, то банально на ПК простіше накрутити АнтіАФК і гра тобі генерує валюту.
6. Можливо на ПК є більше ігор куди хочеться вкласти час і гроші.
7. Культура мікротранзакцій в PCMasterRace не є такою розвиненою як на консолях. На консолях тебе привчають платити з першого дня, ігри, підписки, dlc. На ПК є безкоштовні роздачі, торенти, обмін аккаунтами є в рази простішим.
8. Бан в ГТА означає, що ти більше не пограєш на цій приставці якщо отримаєш бан заліза.
-
MqM
Member
Підозрюю водять малоліток, які нездатні за себе заплатити:)dead_rat: ↑ 26.06.2026 13:47Чому? Скільки в тебе коштує сходити випити пива? Чи зводити дівчину в кафе?ZIM_MLG: ↑ 26.06.2026 13:42 За таку ціну хіба що дегени (які гроші отримують ні за що), бариги/перекупи/подібні до них та якісь імбецили можуть придбати.
Дай вгадаю, дівчат в кафе теж лише дегени водять?
Сильній і незалежній має бути соромно паразитувати на доброті чоловіка
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Вона права, але те, що в базових речах відмовляє собі сумніваюся. Цікаво глянути її гардероб і скільки там дійсно потрібного
Последний раз редактировалось MqM 26.06.2026 18:04, всего редактировалось 1 раз.
-
stoned
Member
Бачу по коментарях, що як завжди, тема GTA притягує міських божевільних різних сортів і відтінків.