Для сінгла Енхенсед це лише оновлення рушія і візуальні покращення, єдина різниця це баги - деякі пофіксили, деякі нові зʼявилися.warp37: ↑ 26.06.2026 14:01(один раз - реліз, один раз - Enhanced)
Новости
Последние статьи и обзоры
Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100
-
tornadox
Member
-
kairo
Member
Зараз скоріше люди на етапі капучино з макаруном. По залізу гравці масово сидять на 3060 та 4060.dead_rat: ↑ 26.06.2026 13:37С. Як не парадоксально, але з ростом інфляції на заході в людей набагато більше грошей на ігри.
Раніше купували в кредит будинок і сичували в ньому.
На будинок не вистачає - зато можна круте дороге авто - всі катають на роботу на тачілах.
Стало гірше, штош, замість автівок ми можемо літати у відпустку на острова .
Тепер потягнути відпустку на родину… трох важко. І бог з нею, куплю 5080 і буду гоняти ГТА6
<—— ми знаходимося тут. Відмова від кожноі наступноі речі вивільняє гроші на щось менше
-
warp37
Member
Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:13Для сінгла Енхенсед це лише оновлення рушія і візуальні покращення, єдина різниця це баги - деякі пофіксили, деякі нові зʼявилися.warp37: ↑ 26.06.2026 14:01(один раз - реліз, один раз - Enhanced)
-
kairo
Member
Особлисто для мене ГТА5 слабша за попередні частини. Не знаю, може я виріс чи що, але такого вау-ефекту не справила. Пройшов, видалив та поставив умовну галочку.
-
warp37
Member
Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.kairo: ↑ 26.06.2026 14:20 Особлисто для мене ГТА5 слабша за попередні частини. Не знаю, може я виріс чи що, але такого вау-ефекту не справила. Пройшов, видалив та поставив умовну галочку.
-
tornadox
Member
Розумію, енхенсед на новому залізі значно краще працює в порівнянні з легасі.warp37: ↑ 26.06.2026 14:15 Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M.
Для мене саме з ГТА3 зʼявилася любов до серії, до того пробував GTA1/2/London - не затягувало через вигляд зверху. Хоті однокласники і старші, просто сходили з розуму від них. Це був 15" CRT, пройдена мабуть разів 4, VC - мабуть теж 4, SA - 1.5. Четвірку не пройшов до кінця через погану оптимізацію, хоча ПК був потужним на той момент. Хочу спробувати Fusion Fix
Також на на черзіі GTA3,VС,SA EE.
VC Stories/LC Stories/Chinatown десь на третину пройдені.
Последний раз редактировалось tornadox 26.06.2026 14:26, всего редактировалось 1 раз.
-
Smilodonius
Junior
не знаю я готов отдать буду в steam 55-60$ за стандартную версию МАКСИМУМ
-
warp37
Member
Три роки тому пройшов Definitive Trilogy - дуже гарно оновили трилогію. "Трійка" не дуже сподобалася (я й ніколи не був її любителем, бо познайомився після VC), а ось VC/SA з великим задоволенням перепройшов. На жаль, Stories не оновлювали, сто років тому на PSP грав, зараз наново б спробував.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:25Розумію, енхенсед на новому залізі значно краще працює в порівнянні з легасі.warp37: ↑ 26.06.2026 14:15 Для мене Enhanced - це новий експирієнс. Бо оригінал проходився на 17-дюймовому моніторі на GTX 670 в 1366х768, а Enhanced - на 65 дюймах у 4K на RTX 4090M.
Для мене саме з ГТА3 зʼявилася любов до серії, до того пробував GTA1/2/London - не затягувало через вигляд зверху. Хоті однокласники і старші, просто сходили з розуму від них. Це був 15" CRT, пройдена мабуть разів 4, VC - мабуть теж 4, SA - 1.5. Четвірку не пройшов до кінця через погану оптимізацію хоча ПК був потужним на той момент. Хочу спробувати Fusion Fix
Також на на черзіі GTA3,VA,SA EE.
Зараз б з задоволенням пограв у оновлену IV.
Последний раз редактировалось warp37 26.06.2026 14:31, всего редактировалось 1 раз.
-
waryag
Member
100 и больше за Делюкс и прочие продвинутые издания уже давно с нами.n6407: ↑ 26.06.2026 13:33и конечно эти 100 баксов - откроют возможность другим, ставить 100 или близкую цену за свои игры, прецедент плохой![]()
80 - свежий марио карт.
-
LetterBee
Member
Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза 
-
warp37
Member
Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.LetterBee: ↑ 26.06.2026 14:32 Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза![]()
Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
-
tornadox
Member
На момент коли вийшла ГТА то не було ігор пісочниць такого масштабу, а зараз open-world практично кожна друга гра.warp37: ↑ 26.06.2026 14:23Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.
Тому і хайп навколо ГТА здається накрученим, але конкурентів прямих в ГТА не лишилося:
Saints Row починав добре, перші частини цілком норм, до моменту рімейку Saints Row 2022, який загнав студію в могилу.
Watch Dogs - починався цілком ок, вмер.
Sleeping Dogs - супер, але наступника так і не було.
Just cause(більше хаосу) теж добре починав, скотився в уг.
Cyberpunk - теж open world, теж пісочниця, але це сюжетне RPG.
-
tornadox
Member
Зелений це який? EGS? Так він давно вже не торт, останні роздачі це практично все інді.LetterBee: ↑ 26.06.2026 14:32Какая разница какой ценник если истинный боярин заберет игру через год+ из зеленого магаза
-
Tyler
Member
дурка
-
Геральт
Member
Немає кореляції між кількістю скачувань з торенту і кількістю ліцензій. Були вже дослідження. Так що соні просто недоотримає трохи грошенят.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ага, а потом благодаря таким "боярам" в частности, ПК остаётся без шедевров Sony.
-
Megaclite
Member
Нічого ще не показали, але вже всі готові заплатити
-
warp37
Member
WD, як на мене, завжди слабким був - це гра Ubisoft з усіма витікаючими. Перша взагалі не сподобалася.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:39На момент коли вийшла ГТА то не було ігор пісочниць такого масштабу, а зараз open-world практично кожна друга гра.warp37: ↑ 26.06.2026 14:23Мені взагалі здається, чим більш людина залучена до геймінгу, тим менш вона схильна до хайпу навколо GTA. Бо широкий і багатий досвід у іграх, тому набагато важче здивувати, ніж "негеймера", який рідко грає у ігри.
Тому і хайп навколо ГТА здається накрученим, але конкурентів прямих в ГТА не лишилося:
Saints Row починав добре, перші частини цілком норм, до моменту рімейку Saints Row 2022, який загнав студію в могилу.
Watch Dogs - починався цілком ок, вмер.
Sleeping Dogs - супер, але наступника так і не було.
Just cause(більше хаосу) теж добре починав, скотився в уг.
Cyberpunk - теж open world, теж пісочниця, але це сюжетне RPG.
Sleeping Dogs - сюжетний True Crime, досить непоганий. На жаль, серія не розвивалася.
Just Cause я б узагалі не порівнював з GTA, хоча мені уся серія подобається.
Mafia - це "коридор".
Як на мене, Saints Row був найсильнішим "GTA-клоном", досягнувши піку у другій і третій частинах (у The Third Remastered досі граю періодично), далі - самоповторювання і повна деградація у перезапуску.
А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
-
tornadox
Member
Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.
-
tornadox
Member
Так, про мафію забув згадати. Грав першу частину на тому що 15" CRT, пару років назад пройшов 1 DE + 2 DE. Супер, але бажання переграти нема.warp37: ↑ 26.06.2026 14:47 Mafia - це "коридор".
Наскільки знаю в першій мафії ДЕ, окрім місій світ пустий, хоча сетінг цікавий і сюжет також. Третю почав і закинув на 2ій місії, не сподобалося мильна графіка.
Рокстарівський L.A. Noire була значно цікавішою, жаль що вони не розвивали більше її.
З РДР не зрозуміло чому вони її закинули, тобто ГТА онлайн 13 років живе. А Ред Дед Онлайн вмер практично одразу.warp37: ↑ 26.06.2026 14:47 А так, Ви маєте рацію. Залишилися GTA ії більш серйозний "вестерновий" спін-оф RDR.
-
warp37
Member
Але цю логіку не варто також виключати: краще випустити і потримати на консолях, щоб вельможні пани-фанбої не дивилися у сторону можливості зекономити і зпіратити, а йшли і купували на консоль.tornadox: ↑ 26.06.2026 14:49Піратство рокстарів особливо не цікавить, головна причина фокусу на консолях - це продажі віртуальної валюти. Почитай велике інтервʼю гендира TakeTwo.warp37: ↑ 26.06.2026 14:35 Ну и собственно ПК-релиз отодвигается на год, чтобы продать побольше на консолях и уберечь от пиратства на старте.