Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Z440_User
Ти можеш зробити як я зробив?
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Z440_User
Ні. Виконай заміри. Як я робив на ARTI
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Я нічого не можу сказати поки не побачу графіка роботи тонкомпенсації.
Z440_User
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Я нічого не можу сказати поки не побачу графіка роботи тонкомпенсації.
-
Z440_User
Member
Нашо воно мені треба?QFlash: ↑ 25.06.2026 21:24 Z440_User
Z440_User
Оно краще музику послухай:
-
QFlash
Member
На-х мені сервіс мануалів. Там пишуть х/з
Покажи графік.........................
Відправлено через 49 секунд:
Z440_User
Якщо хочеш знати більше зроби заміри.
Ти не у-бок і шариш. Цікаво - зроби заміри.
Якщо є питання - запитуй.
Трохи критично - а шо. Мене голова болит.
Покажи графік.........................
Відправлено через 49 секунд:
Z440_User
Якщо хочеш знати більше зроби заміри.
Ти не у-бок і шариш. Цікаво - зроби заміри.
Якщо є питання - запитуй.
Трохи критично - а шо. Мене голова болит.
-
Radio Bay
Member
QFlash: ↑ 25.06.2026 21:30Покажи графік.........................
- спойлер
-
QFlash
Member
Я покажу Вам наступні графіки коли приїдуть мікрохи.
По дискретних системах - я мастив.
Поки гасіть полички
По дискретних системах - я мастив.
Поки гасіть полички
-
Z440_User
Member
Не хочу, мене все влаштовує, я насолоджуюся музикою.QFlash: ↑ 25.06.2026 21:30 Якщо хочеш знати більше зроби заміри.
-
QFlash
Member
Сильно.Z440_User: ↑ 25.06.2026 23:14Не хочу, мене все влаштовує, я насолоджуюся музикою.
Якось прослідковується, що крім мене, на цьому форумі ніхто не проводив замірів. Цікаво?
-
Radio Bay
Member
https://zvukaudio.com/QFlash: ↑ 25.06.2026 23:24Якось прослідковується, що крім мене, на цьому форумі ніхто не проводив замірів. Цікаво?
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
- спойлер
- В Украине есть несколько активных профильных сообществ для радиолюбителей, разработчиков и энтузиастов аудиотехники, где можно обсудить схемы, ремонт или создание усилителей.
Главные специализированные площадки:
AudioGarret: Крупнейший украинский форум, где детально обсуждаются акустика, ламповая схемотехника, компоненты, а также есть отдельный раздел услуг и продаж для самостоятельной сборки (DIY).
Hi-Fi Forum: Популярная площадка для обсуждения Hi-Fi и Hi-End компонентов, авторских работ и ремонта аудиотехники.
Radiohobby Forum: Форум, где в числе прочих тем (связанных с разработками и измерениями) обсуждаются вопросы конструирования современной аудиотехники.
-
QFlash
Member
Трохи каталізатора.
Якщо мала гучність - то чути як Бас котиться по підлозі.
То всьо дєло в Ромашці-какашці.
Сам бас - як ричаща вібрація. Саме воно.
Во кусок лайна - а вже хтів його викинути.
Кусок кота залізло під ліжко замість баса
Якщо мала гучність - то чути як Бас котиться по підлозі.
То всьо дєло в Ромашці-какашці.
Сам бас - як ричаща вібрація. Саме воно.
Во кусок лайна - а вже хтів його викинути.
Кусок кота залізло під ліжко замість баса
-
Radio Bay
Member
Це повинно було трапитися, дно пробито, випадково у ленту залетіло
- Ты не отличишь кабель от вешалки
Таргани збігли к сусідам? Мухи кхекают на підвіконні? Це дуже важливі для нас деталіQFlash: ↑ 25.06.2026 23:54Кусок кота залізло під ліжко замість баса
-
QFlash
Member
Radio Bay: ↑ 26.06.2026 05:38Таргани збігли к сусідам? Мухи кхекают на підвіконні? Це дуже важливі для нас деталі
В дискретних варіантах Там залежить від виконання схеми, типів ОУ, підбором компонентів.
В Multisim система не будує кривої АЧХ. Але потенціометри з тонкомпесацією..... (гемор)/
Кінцевий poweramp має бути нормальним, на сьогодні всі кінцеві підсилювачі на високому рівні.
В цілому систему "preamp - poweramp" можна розглядати як ВЕЛИКА звукова карта.
Питання до Radio Bay є звукові з тонкомпенсованим регулятором? Вони ж уміють на навушники. Але не таке як у Rачка - солідне щось.
Відправлено через 48 хвилин 11 секунд:
То не то. Там не приведені графіки частотної компенсації.Z440_User: ↑ 25.06.2026 21:13Я тобі декілька сторінок назад давав service manual від двох своїх оптонік. Від топової та предтопової. Там були і графіки, і схеми, і опис.
-
Radio Bay
Member
В мене у Schiit Lyr3 стоїть дуже популярний звічайний немоторізований ALPS RK27QFlash: ↑ 26.06.2026 06:39Питання до Radio Bay є звукові з тонкомпенсованим регулятором?
Фотки тут
Сам міркуй, у чому тут дурняQFlash: ↑ 26.06.2026 06:39В цілому систему "preamp - poweramp" можна розглядати як ВЕЛИКА звукова карта
Не чув про такі, там таке кільце або резюки, то ти щось опять вигадав. Вчи матчастинуQFlash: ↑ 26.06.2026 06:39Але потенціометри з тонкомпесацією..... (гемор)
https://www.audiophonics.fr/en/potentio ... c-260.html
-
QFlash
Member
Виводи окремо ідуть на тонкорекцію. Проблема що тонкорекція може криво працювати.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 07:42Не чув про такі, там таке кільце або резюки, то ти щось опять вигадав. Вчи матчастину
Розглядати для спрощення малось на увазі.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 07:42Сам міркуй, у чому тут дурня
От його протестуй в Arta - там не треба ніякого дільника.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 07:42 В мене у Schiit Lyr3 стоїть дуже популярний звічайний немоторізований ALPS RK27
-
Radio Bay
Member
Пффффффффффффф, мені, що робити більше нічого? )))))))))QFlash: ↑ 26.06.2026 08:07От його протестуй в Arta - там не треба ніякого дільника
Відправлено через 21 хвилину 54 секунди:
Schiit Modi 3 - гарний лот
Відправлено через 7 хвилин 57 секунд:
QFlash
Он тобі на заміну рачки вище
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
И колонки https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/akus ... derIndex=0
-
QFlash
Member
Нашо мені то лайно? Ти не зрозумів - я ставлю Rачка в положення "0" - шо прийшло то вийшло - а в preamp тонкомпенсація - тоді співає.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 08:41Он тобі на заміну рачки вище
-
Radio Bay
Member
Тобто, чим відрізняється звук з цапа та лайновстрійки ти взагалі не розумієш. Тема закритаQFlash: ↑ 26.06.2026 08:47я ставлю Rачка в положення "0" - шо прийшло то вийшло - а в preamp тонкомпенсація - тоді співає
QFlash: ↑ 26.06.2026 08:47шо прийшло то вийшло
-
QFlash
Member
Ти так і не зрозумів. Rачок працює в "0" а всю решту роботу виконує інтегральник.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 08:55Тобто, чим відрізняється звук з цапа та лайновстрійки ти взагалі не розумієш. Тема закрита
-
Radio Bay
Member
Це ти взагалі не розумієш, як працює аудіо. Встрійка, грубо кажучи, не грає половину звуківQFlash: ↑ 26.06.2026 08:58Rачок працює в "0" а всю решту роботу виконує інтегральник
Решту виконує інтегралник, капець
-
QFlash
Member
Питання. Чому не прибирать полички в силовому poweamp?