Новости
Последние статьи и обзоры
Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку
-
MVE
Member
Не переживайте, у вас на YouTube ще гірше буде виглядати 
-
hohlid19
Member
warp37
ДС2й это сугубо поля да горы, ничего выдающегося прям там нету
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Kullerok
Ну пока ты терпеть 2 года будешь, тип с обрыганной консолько со стоимостью в её же цену будет в неё с дня релиза играть. Нашел чем гордиться
Kullerok
Ну пока ты терпеть 2 года будешь, тип с обрыганной консолько со стоимостью в её же цену будет в неё с дня релиза играть. Нашел чем гордиться
-
kairo
Member
Ніколи такого не було і ось знову. Розробники викатують промо-матеріали, які по якості кращі за справжню гру, о це так неочікувано!
-
daesz
Member
hohlid19
у соснольщиків одна радість в житті - перших на бетатест запрошують, дай дитині потішитись
у соснольщиків одна радість в житті - перших на бетатест запрошують, дай дитині потішитись
-
Kullerok
Member
Терпеть будут только такие терпилы как ты. Я некуда не спешу. Я горжусь тем что не такой нищеброд как 90% этого форума. Люблю я вот таких как ты почитать под конец дня почитать. Умиляетеhohlid19: ↑ 25.06.2026 16:17 warp37
Kullerok
Ну пока ты терпеть 2 года будешь, тип с обрыганной консолько со стоимостью в её же цену будет в неё с дня релиза играть. Нашел чем гордиться![]()
-
hohlid19
Member
Kullerok
Ой какие мы не терпилы не нищие, баюс баюс
. Взять и не купить в аренду плойку на неделю это надо быть конкретным олигархом 
Ой какие мы не терпилы не нищие, баюс баюс
-
kairo
Member
Де Володя та ЮраДД? Один MVE за них віддувається. Ну ще Мессія із Кассаткою, але там все по класиці.
-
Tetronga
Member
Скоріш за все класика буллшотів: дуже висока роздільна здатність + корекція скрінів через редактори. В реальності на пс5 буде апскейл із 720-1080р і 30(40 для 120 гц) фпс. Я впевнений, що навіть так графіка буде вражаюча
Відправлено через 35 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Відправлено через 35 секунд:
Цікаво чи буде Мессія запускати ГТА 6 на ХДД коли вона вийде на ПКkairo: ↑ 25.06.2026 16:29 Де Володя та ЮраДД? Один MVE за них віддувається. Ну ще Мессія із Кассаткою, але там все по класиці.
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
У консольщиків радість в житті це грати в ігри, а не чекати по 2-3 на реліз на ПК і потім ще років 5 очікувати на повністю позбавлену багів і оптимізовану версію гриdaesz: ↑ 25.06.2026 16:23 hohlid19
у соснольщиків одна радість в житті - перших на бетатест запрошують, дай дитині потішитись![]()
Последний раз редактировалось Tetronga 25.06.2026 16:34, всего редактировалось 1 раз.
-
kairo
Member
Гарантовано.Tetronga: ↑ 25.06.2026 16:32Цікаво чи буде Мессія запускати ГТА 6 на ХДД коли вона вийде на ПК
-
XXXshadyXXX
Member
А у ПК бояр получается радость в жизни - это заниматься пердолингом в играх(я сам этим частично тоже занимаюсьTetronga: ↑ 25.06.2026 16:34У консольщиків радість в житті це грати в ігри
-
Tetronga
Member
Да, тільки не забудьте перед цим купити боярську 5090 за 5700€, інакше ви не боярєXXXshadyXXX: ↑ 25.06.2026 16:42А у ПК бояр получается радость в жизни - это заниматься пердолингом в играх(я сам этим частично тоже занимаюсьTetronga: ↑ 25.06.2026 16:34У консольщиків радість в житті це грати в ігри) ради лучшей картинки и 60 фпс в 4к
![]()
-
hohlid19
Member
Но-но! Извольте! 5090 это для нищих терпил, настоящие ждущие бояре с 6090 ходятTetronga: ↑ 25.06.2026 16:52Да, тільки не забудьте перед цим купити боярську 5090 за 5700€, інакше ви не боярєXXXshadyXXX: ↑ 25.06.2026 16:42
А у ПК бояр получается радость в жизни - это заниматься пердолингом в играх(я сам этим частично тоже занимаюсь) ради лучшей картинки и 60 фпс в 4к
![]()
![]()
-
taras_cs
Member
Хочеться пожартувати, що слайд-шоу з гарними картинками і є геймплей
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Я краще збережу собі обидві нирки та пограю, коли вже гру потягне майбутня карта за $800hohlid19: ↑ 25.06.2026 16:55Но-но! Извольте! 5090 это для нищих терпил, настоящие ждущие бояре с 6090 ходят
-
Reinmar
Member
Точно так вони і виглядають ще в 5, спробуйте вправо графіку покрутитиzalizo_org: ↑ 25.06.2026 15:12..так мали виглядати dirt траси в Forza Horizon 6
-
kak_tak
Member
никому не рассказывайте, но это просто снимки из фоторежима, и это считается как снимки из игры
Если подробнее, то в том же киберпанке скрины были из фоторежима, в нем лучше качество, если бы PT был на релизе с игрой, то и с ним были бы скрины
Если подробнее, то в том же киберпанке скрины были из фоторежима, в нем лучше качество, если бы PT был на релизе с игрой, то и с ним были бы скрины
-
zalizo_org
Member
Я на екстрім пробував і на хай пробував. Виглядають норм, але не живе багно, це точно. До слова, навіть дим на стріт рейсінґах пофіксити не змогли (болячка з 5 частини).Reinmar: ↑ 25.06.2026 17:02Точно так вони і виглядають ще в 5, спробуйте вправо графіку покрутитиzalizo_org: ↑ 25.06.2026 15:12..так мали виглядати dirt траси в Forza Horizon 6![]()
Ось тут, наприклад, дим в старій Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (грі скоро 10 років)

-
AlexWest
Member
Дякуйте консолям, з яких це портовано. Мило, при бажанні, можна майже повністю прибрати. Майже, але не повністю, які в будь-якому консольному порті, включаючи RDR2 і TLOU 2, де мила в ПК версіях не менше. Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом. І, на відміну від UE5, це все оптимізовано. Якби DS2 від початку робили на ПК, це було б тотальне приниження Анріла.Геральт: ↑ 25.06.2026 15:23 warp37
DS2 мило мильне, а не кінематографічна графіка. Якщо в гру грати, звісно, а не тільки кат-сцени в ютубах дивитись. До UE5 як до неба. А якщо ще й болванчиків по світу наставити, щоб щось робили, то й швидкодія просяде.
Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
Так. Але це треба бути японцем, який пахає до напівсмерті і цим гордиться. Або Рокстар. Тому скрінам нема підстав не вірити: гру то розробояли на комп'ютерах, а не на консолях, тож не дивно, що такі скріни. А от в оптимізацію цієї картинки уже важче повірити – ясно, що на консолях такого не буде, бо консолі – це якір, який гальмує технологічний розвиток.warp37: ↑ 25.06.2026 15:19 Не факт. Death Stranding 2 показал, что можно делать кинематографичную графику без Unreal Engine 5, генерации кадров и трассировки пути.
-
Ektalion
Member
Не знаю , як то без цензури написати …

- спойлер

-
Геральт
Member
А де там обличчя видно? На голограмах чи що? А на ландшафт я б глянув. Можна сюди залити: https://fex.net. Бо ютуб ще додатково паскудить картинкуAlexWest: ↑ 25.06.2026 17:17 Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом.