Есть русскаяlostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:30у HL же нема української локалізації
Новости
Последние статьи и обзоры
Скорочення в Xbox лише початок — ігрову індустрію чекає катастрофа. Під загрозою опинилися BioWare, Quantic Dream та внутрішні студії PlayStation
-
erkins007
Member
-
lostsoulforever
Member
а нащо вам лока для ждунів з дефектною щелепою?erkins007: ↑ 23.06.2026 14:34Есть русскаяlostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:30у HL же нема української локалізації
-
erkins007
Member
lostsoulforever
А зачем вам вообще игры? Настоящие патриоты все в окопах, там не до игр.
А мне без разницы укр или рус локализация что в фильмах, что в играх, что в книгах, оба языка я нативно воспринимаю.
Мне не нравится когда только англ, потому что его я хоть и знаю, но мне хватает его использования почти весь рабочий день и за играми хочется отдохнуть
А мне без разницы укр или рус локализация что в фильмах, что в играх, что в книгах, оба языка я нативно воспринимаю.
Мне не нравится когда только англ, потому что его я хоть и знаю, но мне хватает его использования почти весь рабочий день и за играми хочется отдохнуть
-
lostsoulforever
Member
Тільки вчора з Краснопілля повернувся, ще питання будуть?erkins007: ↑ 23.06.2026 14:41 lostsoulforever
Ну тобто какаяразніца понятно. Давай ще висри шось про кастрюль, хахлов, щеневмерліков. Я ж бачу тобі дуже хочеться.
-
erkins007
Member
Сказочки меньше рассказывай. Тем кто воюет плевать на язык в играх.lostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:45Тільки вчора з Краснопілля повернувся, ще питання будуть?
В играх? Абсолютно. Ты можешь очень долго плакать, но сути это не изменит - кроме очень небольшого количества принципиальных патриотов люди будут выбирать русский язык при отсутствии украинского в контенте. Банально потому что они его знают.lostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:45Ну тобто какаяразніца понятно
Исправит это только ситуация когда будете и укр локализация так часто как и рус. Что маловероятно по экономическим причинам.
Попытки доколупаться до конечного потребителя ни к чему не приведут и смотрятся жалко.
Чел, это не филиал львовских пабликов или цензора, твои попытки набросить ни к чему не приведут.lostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:45Я ж бачу тобі дуже хочеться.
-
lostsoulforever
Member
Це тобі твої ідеологічні наставники з боліт розказують що і як?erkins007: ↑ 23.06.2026 14:57Сказочки меньше рассказывай. Тем кто воюет плевать на язык в играх.lostsoulforever: ↑ 23.06.2026 14:45Тільки вчора з Краснопілля повернувся, ще питання будуть?
Дивися війна ще не закінчена, дрончик або ракета і тобі в хату можуть прилетіти і вони не дивитимуться наскільки сильно ти перед руснею спинку прогинав
-
erkins007
Member
lostsoulforever
Канешна, канешна, интернет вояка ты наш
Канешна, канешна, интернет вояка ты наш
-
Ostin
Member
Це з часом буде змінюватись. В деяких сім'ях принципове табу на руснявий, в школах його не вчать, дітям практично немає звідки його чути. Ну, я маю на увазі найменших.erkins007: ↑ 23.06.2026 14:57Банально потому что они его знают
Старші, та покоління, яке виросло з російським в переліку предметів, звісно ж, буде обирати його за відсутності української. Але це стосується лише підстаркуватих гравців в більшій мірі.
Української в іграх стало в рази більше. Принаймні, в стімі. Це не можна не побачити.erkins007: ↑ 23.06.2026 14:57Что маловероятно
Оце єдине з чим погоджуюсь. Задля успіху будь-якої кампанії необхідна системність і масштабне провадження на рівні суспільства, а не лозунги та дорікання. Типу в магазах продається щось русняве, а дорікають тим, хто його купує, а не тим, хто його продаєerkins007: ↑ 23.06.2026 14:57Попытки доколупаться до конечного потребителя ни к чему не приведут
Я розумію посил і гумористичний підтекст, але якщо формально - то навіщо інженерам сидіти на зібраннях, якщо вони мають інженерити?) Ну банально, толковий інженер навряд чи любить взагалі там бути присутнім, якщо він не керівного рівня і це його вже обов'язок задля зарплати)dead_rat: ↑ 19.06.2026 10:12в созвоні 4 інженера і 19 менеджерів
Зі свого досвіду: якщо технічний спеціаліст від залучення до обговорень не отримує профіту - він намагається їх уникати, бо це втрачений час і голова як відро потім. О так, я знаю, той хто ходить на зібрання - того бачить керівництво і потім просуває по службі
-
Барбарис
Member
lostsoulforever, була машинна з правками. Доволі непогана.
А таких, що намагаються образити львівським походженням(щоб виправдати себе), тут вистачає, на жаль. То універсальна віжмазка коли потрапив у незручне становище.
А таких, що намагаються образити львівським походженням(щоб виправдати себе), тут вистачає, на жаль. То універсальна віжмазка коли потрапив у незручне становище.
-
dead_rat
Member
Проблема, що і співвідношення виконавців до менеджерів десь таке саме.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37Я розумію посил і гумористичний підтекст, але якщо формально - то навіщо інженерам сидіти на зібраннях, якщо вони мають інженерити?) Ну банально, толковий інженер навряд чи любить взагалі там бути присутнім, якщо він не керівного рівня і це його вже обов'язок задля зарплати)dead_rat: ↑ 19.06.2026 10:12в созвоні 4 інженера і 19 менеджерів
Зі свого досвіду: якщо технічний спеціаліст від залучення до обговорень не отримує профіту - він намагається їх уникати, бо це втрачений час і голова як відро потім. О так, я знаю, той хто ходить на зібрання - того бачить керівництво і потім просуває по службі. Насправді, ніт, абсолютно. Витрачений час і ресурси
Реальна команда: тімлід, технікал продукт менеджер, продукт менеджер, два аналітика. І ОДИН програміст.
І оцього одного програміста також тягнуть у содзвон, бо отак хоче віцепрезидент.
-
Ostin
Member
Так, це і є реальна проблема) І якщо одна-єдина людина розуміє, як виконувати завдання - то звісно її тягнуть до цього всього стада)dead_rat: ↑ 24.06.2026 13:11Проблема, що і співвідношення виконавців до менеджерів десь таке саме
Але тут очевидна також інша проблема, яка є наслідком попередньої - а цю одну-єдину людину все влаштовує?) І що буде, якщо її не влаштовуватиме?)
Хоча, з переліку посад я розумію, що ці всі люди менеджерять не тільки оцей єдиний напрям з одним програмістом, то може ситуація така, що його відсутність ніяк і не позначиться на компанії в цілому)
-
erkins007
Member
Таких принципиальных крайне мало. Особенно восточнее Тернополя.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37В деяких сім'ях принципове табу на руснявий
В школе его прекратили учить в начале нулевых годов. Я его даже в школе не застал.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37в школах його не вчать
А вот тут совершенно мимо, дети его потребляют в огромных количествах от одноклассников, из инета из контента и т.д.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37дітям практично немає звідки його чути
Стало, но это или текстовая локализация, причем зачастую нейронка или наши разработчики как сталкер2 (которые укр выпускали и для первых частей) или пиар акции.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37Української в іграх стало в рази більше. Принаймні, в стімі. Це не можна не побачити.
Абсолютное большинство игр выходит без укр локализации.
Продавать будут всегда то, на что есть спрос и никакими запретами это не исправить. Особенно на цифровые продукты.Ostin: ↑ 24.06.2026 12:37Типу в магазах продається щось русняве, а дорікають тим, хто його купує, а не тим, хто його продає
Нужно развивать украинскую локализацию.
Банально не на идиотизм типа омбундсманов и мовних патрулей бабосы выделять, а создать компанию, которая будет бесплатно предлагать любому крупному проекту на этапе разработки перевести его на украинский.
На это даже особо много денег не нужно будет в масштабах государства. А эффект будет огромный.
-
dead_rat
Member
Ostin
Ця єдина людина на h1b тож вона раб ще принаймні рік. На тому тримається сша
А інші, кого кидали на проект, звільнялися через місяць
Ця єдина людина на h1b тож вона раб ще принаймні рік. На тому тримається сша
А інші, кого кидали на проект, звільнялися через місяць