Асусовскую ретроматеринку не поставишь.microATX
Новости
Последние статьи и обзоры
SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX

-
S0N1C
Member
шось він завеликий як для мАТХЗагальні габарити корпусу FLP03 становлять 220×456,3×483,6 мм.
Відправлено через 56 секунд:
P.S. трохи зацікавив чисто для ретро збірок, але не з такою ціною/габаритами
-
MAKKACIN
Member
Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...
Оце ідеал

Оце ідеал

-
Conqistador
Member
Эта имитация под дисковод портит весь дизайн, заглушки в модели flp03 выглядят получше, можно белый пожелтевший cd или dvd привод подключить
-
Zaelot
Member
наче хлам зі складів продають за космічні гроші 
-
KolSer
Junior
Особисто у мене ніякої ностальгії по старим корпусам немає зовсім, хоча мій перший ПК був в чомусь подібному зібраний.
Благо наразі ринок корпусів переживає чи не найкращі свої часи і вибрати справді є з чого, при цьому не відвалюючи шалені кошти.
Благо наразі ринок корпусів переживає чи не найкращі свої часи і вибрати справді є з чого, при цьому не відвалюючи шалені кошти.
-
Devijack
Member
Імітація флопіка бісить а без неї він страшний. Ні риба ні м'ясо.
-
CnC_General
Member
еехххххххххххх..................................... яка ностальжи!hohlid19: ↑ 23.06.2026 12:21 Пропоную обговорити SilverStone випустила ретро-корпус FLP03 із підтримкою плат microATX
- спойлер
Асусовскую ретроматеринку не поставишь.microATX
- спойлер
- комп'ютерний клас в універі, під моїм керівництвом ІВМ 286, контрольна робота. написати програмку на бейсіку з третього пункту завдань. перші два теоретичні.
фууххххххх. готово. отримав 4+. всього було 14 позитивних оцінок з 53 студентів потоку. Усі інші неуд. та на пересдачу!!!!
Як довго мені той бейсік снився ночами.
-
CADR
Member
Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?MAKKACIN: ↑ 23.06.2026 12:31 Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...
Оце ідеал![]()
![]()
![]()
-
phobosse
Member
Можно добавить отсек для быстрого извлечения HDDCADR: ↑ 23.06.2026 15:54А еще что туда пихать?
-
S0N1C
Member
наприклад такеCADR: ↑ 23.06.2026 15:54Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?MAKKACIN: ↑ 23.06.2026 12:31 Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...
Оце ідеал![]()
![]()
![]()
-
Ostin
Member
Нє, чуваки. Вибачте, але ніт) Я хоч і ретро-бой, але це вже занадто 
-
CADR
Member
Iomega Zip drive смонтирован в отсек 5.25 через переходную планку, он должен стоять в 3.5". Ну ладно, просто назначение аппарата с фото не понятно.S0N1C: ↑ 23.06.2026 15:56наприклад такеCADR: ↑ 23.06.2026 15:54
Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?
Это рабочее место Бобби Принса?
-
S0N1C
Member
в цьому корпусі, з вигнутою мордою, просто 3.5 відсік не дуже виглядає коли там плаский зіп, та ще й втоплено
ну а аудіо панелька просто прикольно виглядає, майже ніколи не юзаю
ну а аудіо панелька просто прикольно виглядає, майже ніколи не юзаю
-
ghfijhg
Member
Ось крутизна,..... колись було )))

-
CnC_General
Member
О дааа......... Реально круть. Моноблок та ще й з колонками. Напевно десь 5 000 у.е. на старті коштував.
Це потім готові збірки дешевшали, бо виробники робили бюджетні плати та комплектуючі.
-
daesz
Member
Аналогічно, виглядають як старий мотлохKolSer: ↑ 23.06.2026 12:59Особисто у мене ніякої ностальгії по старим корпусам немає зовсім
Колись ще кишені до хардів продавали, декілька років тому таку на сміття виніс після чергового пересортовування гаражаCADR: ↑ 23.06.2026 15:54Вызывает удивление количество отсеков 5,25". Ну один CD привод, может один стример. А еще что туда пихать?MAKKACIN: ↑ 23.06.2026 12:31 Якщо закрити очі на ціну/габарити... цей корпус блювотний рефлекс викликає в мене... ота ришітка спереду просто... більше 2к грн не віддав би за таке...
Оце ідеал![]()
![]()
![]()