Коли ти хотів оцінювати людство, а переоцінив себеwaryag: ↑ 23.06.2026 11:33Думав, що і тупий має розуміти, що розмова про успіх чи провал продовжиться по результатам продажів. Вибачте, переоцінив людство.
Якщо ти викатуєш новий продукт вдвічі-втричі дорожче за ключового конкурента (який вже 6 років на ринку і вже має продажі в сотню мільйонів штук).
Якщо цьому новому продукту навіть дружні СМІ в оглядах замість компліментарних оцінок ставлять трійку (тобто єдина позитивна оцінка продукту в тому, що він в принципі якось працює) а в тексті прямим текстом пишуть "купіть будь-який інший продукт будь-кого з конкурентів, цей взагалі сенсу не має".
То яких тут продажів можна очікувати?
Я тобі одразу можу сказати, що продажі будуть дорівнювати виключно тиражу першої вже випущенної партії.
Продадуть якось (і скоріше за все з дисконтом і в збиток) те, що вже випустили і забудуть.
І саме тому я б його взагалі нікому не рекомендував брати зараз, бо по перше ніякої довгострокової підтримки мертвонародженого продукту не буде, а по друге - залишки будуть сливати з великим дисконтом, будете потім кусати лікті.