Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Radio Bay
Member

https://www.ebay.com/itm/134803478754

Международные торговые площадки (лучший выбор по цене и наличию)eBay: Самый надежный источник оригинальных ламп производства Raytheon. Лампы продаются как поштучно, так и «сливами» (упаковками) по 5 штук. Найти актуальные предложения можно на eBay JAN6418 Milspec.AliExpress: Здесь часто встречаются готовые портативные усилители на этих лампах, но можно найти и саму лампу Raytheon JAN6418 у продавцов аудиокомпонентов.Reverb: Профильный международный маркетплейс музыкального оборудования и радиодеталей, где регулярно выставляются наборы Raytheon JAN6418 Sub Mini Pentode.🇺🇦 Локальные платформы и доски объявленийВ Украине и СНГ лампа периодически появляется на вторичном рынке из старых запасов аудиофилов:OLX: Ищите в разделах радиодеталей и комплектующих для аудио. Подобный винтаж часто выставляется частными мастерами, например, в тематических подборках Радиолампы аудио прямонакалы на OLX.SkyLots и Аукционы: На украинском аукционе SkyLots и аналогичных локальных биржах коллекционеров стоит мониторить категорию «Радиолампы» по запросу «JAN6418» или «6418».💡 Совет при покупкеПоскольку лампы JAN6418 склонны к микрофонному эффекту (звону от физического воздействия), при покупке с рук обязательно уточняйте у продавца, тестировались ли лампы на испытателе (Tube Tester) и подбирались ли они в согласованную пару (Matched Pair), если вы планируете использовать их в стереоусилителе или ЦАПе.Вам необходим подобраный квартет/пара ламп для готового Hi-Fi плеера (например, Cayin) или вы ищете штучные варианты для DIY-экспериментов?6 сайтовRAYTHEON JAN6418 MILSPEC VINTAGE ELECTRON TUBE ...About this item. Condition. Open box. Condition Description. “NEW OLD STOCK” Quantity. 1 available. Item number. 134803478754. Cou...eBayCayin N3Pro DAP: Dual AK4493 and MQA with Vacuum Tube24 июл. 2020 г. — The USA made Raytheon JAN6418 used in N3Pro is vintage NOS vacuum tube manufactured back late 70/early 80. It is a miniature vacuu...Head-Fi.orgSub Mini Tube Booster with the JAN 6418 - POTAR Design11 мая 2022 г. — Raytheon JAN 6418 pentode vacuum tube – 5 Pack. NOS JAN 6418 Vacuum Tubes. These Joint Army Navy 6418 sub-mini, 5 lead vacuum tube...POTAR DesignПоказать все

Відправлено через 15 хвилин 49 секунд:
Погано., що совкового аналогу нема, як
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/radi ... %7Corganic
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/6n8s ... %7Corganic
https://www.ebay.com/itm/174206846053?_ ... BM9Or-g95n
https://www.ebay.com/itm/135084826892?_ ... R_Lq_oPeZw
https://www.ebay.com/itm/135485098213?_ ... R7jS9oPeZw

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Feras: 22.06.2026 19:39Як я вже казав це не прості лампи
Погоджусь з Feras, лампи трохи геморні

Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
Vali 3 Tube Hybrid Headphone Amp and Preamp

https://prom.ua/Triod-6n3p.html
https://radiokomponent.com.ua/product/radiolampa-6n3p/
Z440_User
Member

Radio Bay, хтось там писав що голки-платівки-програвачі-коректори = складно то все і забагато мороки, нюансів вибору, грає/не грає, прогрів, обкатка, та й таке інше...

І в той самий час останні сторінки топіку морока з лампами, шнурами, цапами, r2r проти дельта-сігми... :laugh:
Scoffer
Member

Z440_User
З голками-платівками-програвачами-коректорами різниця все ж об'єктивно існує тому забагато мороки і нюансів вибору. А з шнурами і шапами в основному існує шизофренія :laugh:
Radio Bay
Member

Z440_User: 23.06.2026 10:13хтось там писав що голки-платівки-програвачі-коректори = складно то все і забагато мороки, нюансів вибору, грає/не грає, прогрів, обкатка, та й таке інше...
І в той самий час останні сторінки топіку морока з лампами, шнурами, цапами, r2r проти дельта-сігми...
Це у когось морока. В мене нема :)
В мене вдала лампа. Купити — не проблема. Тему з вінілом я поважаю, але мені не подобається обмеженість колекції. Приколи з голками теж специфічні. Лотерея. Там грає, тут не грає. Із шнурами мені давно все теж зрозуміло, досвіду та еспериментів вистачає, так що то не мої проблеми :)

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Scoffer: 23.06.2026 10:21А з шнурами і шапами в основному існує шизофренія
Вона існую у тих, хто в цьому не розібрався та фантазує або маячню несе типа якісній кабель не треба, треба просто потовще :gigi:
QFlash
Member

Щось нове у чувака з'вилося.
спойлер
S0N1C
Member

QFlash: 23.06.2026 10:32 Щось нове у чувака з'вилося.
спойлер
чувак розповідає як немає сенсу у великих коробках підсилювачів, бо нові технології все зробили краще і меньше, між тим позаду нього стоять ламповий підсілювач та патіфон :lol:

Відправлено через 55 секунд:
хоча в мене теж багато старих компів, не тому що вони краще :shuffle:
Radio Bay
Member

S0N1C: 23.06.2026 11:29чувак розповідає як немає сенсу у великих коробках підсилювачів, бо нові технології все зробили краще і меньше
Та то маячня для дурників, які, наприклад, не стикалися з впливом імпульсних БЖ на звук. Граний імпульсний БЖ можливий, але то не дешево.
S0N1C
Member

то вас просто привчили шо не дешево :shuffle:
Z440_User
Member

S0N1C: 23.06.2026 11:30патіфон :lol:
Хріново видно, але схоже що то Pioneer PL-112 + картридж Nagaoka MP-110
Radio Bay
Member

S0N1C: 23.06.2026 11:39то вас просто привчили шо не дешево
Дурня, я в великою радістю зекономлю, але я знаю різницю між БЖ від мобіли, iFi iPower та iFi iPowerX. І це мій досвід, а не фантізії. До речі, не тільки мій. Китайські Mean Well не юзав, не бачу сенсу, але теж не 3 копійки
Последний раз редактировалось Radio Bay 23.06.2026 11:48, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

До речі у мене десь в загашниках валяється німецький патефон 40х років і штуки 3 платівки до нього, так що можете записувати мене в аудіофіли :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
У діда і грамафон був колись, але я не знаю шо з ним трапилось. Зламався мабуть і викинули.
Radio Bay
Member

Scoffer: 23.06.2026 11:47так що можете записувати мене в аудіофіли
Вчись шуткувати смішно, гарний гумор - признак інтелекту :gigi:
S0N1C
Member

Z440_User: 23.06.2026 11:44
S0N1C: 23.06.2026 11:30патіфон :lol:
Хріново видно, але схоже що то Pioneer PL-112 + картридж Nagaoka MP-110
в мене є PL-7(юзаю інколи) та PL-9(гіршого вигляду, на зберіганні) - але все одно навіщо це все, коли все можна слухати в цифрі без цих "ритуалів"...
Radio Bay
Member

S0N1C: 23.06.2026 11:57коли все можна слухати в цифрі без цих "ритуалів"...
Цифра може бути різною, а вініл комусь по приколу. В мене є друзі ITшники, був здивований, але слухають вініл, і навіть з мобіли звучить класно на відміну від дешевої китайської цифри, або встрійки

Відправлено через 7 хвилин 40 секунд:
PIONEER PL-7L SOUND TEST...

Чітко грає, все на місцях
QFlash
Member

Поєднання класики та сучасних нанотехнологій - можливо тут баланс? При умові що радіоелементи якісні.
У мене один біполярний 2SC5200 при 0,5А копита відкинув - тріндєц. :laugh:
Radio Bay
Member

QFlash: 23.06.2026 12:16Поєднання класики та сучасних нанотехнологій - можливо тут баланс?
Треба намагатися грати у звук, а не у ціну

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
Першими, мабуть, задекларували концепцію "Гарний звук за доступні гроші" Schiit
StTechnik
Member

Radio Bay: 23.06.2026 12:11але слухають вініл, і навіть з мобіли звучить класно
Винил с мобилы. Звучит класно. :insane:
Теперь я точно знаю чо я отписался от темы :lol:
Radio Bay
Member

StTechnik: 23.06.2026 12:29Теперь я точно знаю чо я отписался от темы
Мочи :)
Просто ты не понимаешь, что такое характер звука.
Hotspur
Member

є реально погані ЦАП і кабеля. без жартів
S0N1C
Member

StTechnik: 23.06.2026 12:29
Radio Bay: 23.06.2026 12:11але слухають вініл, і навіть з мобіли звучить класно
Винил с мобилы. Звучит класно. :insane:
Теперь я точно знаю чо я отписался от темы :lol:
тепер ще доводиться вчитуватися в торенти, шоб не трапився якийсь аудіофіл який записав альбом з вініла на своєму чудо апараті з чудо картріжем та фонопреампом, а потім ще і обробив х знає чим той запис :rotate:
одразу роблю отаке :rolleyes: і шукаю те ж саме але з CD :laugh:

Відправлено через 3 хвилини :
Hotspur: 23.06.2026 12:34
є реально погані ЦАП і кабеля. без жартів
реально поганий цап так виглядає? :gigi:
спойлер
Изображение
Ответить