Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

orange_deer: 19.06.2026 18:37 leif
думаю так і буде, але принаймні тут закріпить за собою ще один титул: лицеміра-малороса, який для особистої зустрічі вимагає щоб було "без російської", але це не заважає йому настрочити більше 150 повідомлень російською на ixbt протягом останніх 20 днів :rotate:
ixbt - це ж не хороша русня навіть лмао
leif
Member

orange_deer: 19.06.2026 18:37більше 150 повідомлень російською на ixbt протягом останніх 20 днів
госпадє :laugh: страшно уявити, скільки б він спамив по всьому інтернету, якби у нього був вільний час, якщо він "у вільну хвилинку" перемежовуючи з короткими перебіжками по місту (без зарядки!) видає крінж тоннами

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
orange_deer: 19.06.2026 18:37закріпить за собою ще один титул: лицеміра-малороса
:yes: :write:

Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Юра, а реддіт ти вже штурманув своїм флудом, чи російською на хоботі якось приємніше твому серцю?
yuriy_dd
Member

образливо для фанатів х86 - коли по темі сказати - не можуть нічого, жодного тесту запустити

пояснити для кого Майкрософт каже що автономності вистачає на 1 день. Ніби в США все ок з розетками.
leif
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 21:14пояснити для кого Майкрософт каже що автономності вистачає на 1 день. Ніби в США все ок з розетками.
Юра в своєму стилі :lol: буквально на попередній сторінці він позорно злився з цієї теми і ось вже знову її починає ніби він не разу не обісрався. наш живчик :banan:

а що там на ixbt кацапи нормально тести запускають, коли ти їх чемно просиш, так?

не те що тут, ееех
yuriy_dd
Member

leif: 19.06.2026 21:33не те що тут, ееех
особисто ви - збрехали про домовлене, не попередили що не можете, не вибачились. Ок - ну така ви людина.
спілкування з вами - мені перестає бути цікавим, хоч ви і не ображаєте як інші кого я вже заблокував

для підтримання бесіди - пропоную вам сказати щось по темі
leif
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:00особисто ви - збрехали про домовлене, не попередили що не можете, не вибачились.
я тобі написав о пів на п'яту, щоб ти написав адресу, куди під'їхати. тобі не підійшло, чи ти зробив вигляд що не підійшло, ок, буває. не було ніяких домовленостей про точний час, чи не так?
yuriy_dd: 19.06.2026 22:00для підтримання бесіди - пропоную вам сказати щось по темі
пропоную тобі відповісти на запитання, які ти проігнорував на попередіх сторінках
yuriy_dd
Member

leif: 19.06.2026 21:33нормально тести запускають
ви тест запустити - не в стані, не вичачає мізків, може й просто лінь
припускаю що в розгоні що ви згадували - у вас приблизно такі самі знання

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
leif: 19.06.2026 22:03я тобі написав о пів на п'яту
знайдіть і прочитайте коли я сказав що можу
leif: 19.06.2026 22:03пропоную тобі відповісти на запитання, які ти проігнорував на попередіх сторінках
захочете - повторите. Нагадую про тему розмови.

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

бідні власники ПК, не врятує від потреби купувати консоль, (так точно як і власники маків роблять)

:weep: :weep:

https://www.overclockers.ua/ua/news/pla ... -releases/

Відправлено через 9 хвилин 12 секунд:
Бережись MacBook Neo: Intel Wildcat Lake майже зрівнявся з Apple A18 Pro у бенчмарках

виглядає що за рахунок якихось махінацій новий проц для ноутів від Інтел таки доганає проц для мобільних з 2024 роки

це ж перемога :super: :super:

https://itc.ua/ua/novini/berezhys-macbo ... nchmarkah/
leif
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:08 не вичачає мізків
кляті комп'ютерні ігри :banghead:
yuriy_dd: 19.06.2026 22:08знайдіть і прочитайте коли я сказав що можу
я не пам'ятаю, що саме ти там писав і шукати не буду, бо я точно знаю, що я зі свого боку ніякий точний час не підтвердив і не назвав. а коли запропонував 18 після обіду (як і казав насамперед) під'їхати куди скажеш, то ти раптом перестав заходити на форум аж до вечора за дивним збігом обставин. десь бігав? чи на ixbt затягнуло спілкування з кацапами?
yuriy_dd: 19.06.2026 22:08захочете - повторите. Нагадую про тему розмови.
та я повторюю-повторюю, а щось відповіді все немає :dontknow: вже багато раз повторив і все без толку. якщо ще раз повторити, вона буде? сумніваюсь.

розкажи краще, чому ти не йдеш шукати експертизу на реддіт (?), а йдеш до кацапів на хобот? погано з англійською?
orange_deer
Member

leif: 19.06.2026 22:22 чи на ixbt затягнуло спілкування з кацапами?
так може в цьому і полягає його надважлива робота :lol:
вони там одне одному тести швидкості показують, а не дурницями займаються як ми тут :learn:
leif
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:21Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

бідні власники ПК, не врятує від потреби купувати консоль, (так точно як і власники маків роблять)
знову про ігри?

ок. давай) у мене ось консолі немає, може якби побільше грав, то купив би, адже не так щоб великі гроші, але не виходить навіть всі ПК-ігри пройти, які б хотілось, куди ще якісь додаткові ігрові платформию.

втім, чому ти для себе вирішив, що консоль це заміна ігровому ПК? зовсім інші ж можливості в плані продуктивності, управління, зоопарку іграшок. наприклад, що таке змагальний мультиплеєр на консолях? це дуже казуальний рівень, не рівня ПК. а для мене це одне з основних ігрових спрямувань.

одразу видно, що ти Юра не в темі. але про ігри все одно хочеться поговорити?
orange_deer
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:21 Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

:weep: :weep:

https://www.overclockers.ua/ua/news/pla ... -releases/
ого, яка цікава новина по темі прогресу арм!!!

а взагалі, це ж було вже, The Last of Us теж при випуску була PS3 Exclusive, а зараз вже ні, як так? :rotate:
не лізьте туди де взагалі не розбираєтесь коротше. ;)
leif
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:21за рахунок якихось махінацій
у епл -- оптимізації і прогрес,

у інтел -- "якісь махінації"

не переплутайте :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
orange_deer: 19.06.2026 22:26так може в цьому і полягає його надважлива робота
:spy: :spy:
опача! пазл склався

точно підтвердити я не можу, але про всяк випадок дзвоню в сбу.
спойлер
Изображение
інакше чому б Юра це приховував? не було б що приховувати, так сказав би, логічно?

точно якось кацапи замішані
kabostebeztak
Member

leif: 19.06.2026 22:27
yuriy_dd: 19.06.2026 22:21Генеральний директор PlayStation підтвердив відмову від випуску великих сюжетних ігор на ПК

знову про ігри?

ок. давай) у мене ось консолі немає, може якби побільше грав, то купив би, адже не так щоб великі гроші, але не виходить навіть всі ПК-ігри пройти, які б хотілось, куди ще якісь додаткові ігрові платформию.

втім, чому ти для себе вирішив, що консоль це заміна ігровому ПК? зовсім інші ж можливості в плані продуктивності, управління, зоопарку іграшок. наприклад, що таке змагальний мультиплеєр на консолях? це дуже казуальний рівень, не рівня ПК. а для мене це одне з основних ігрових спрямувань.

одразу видно, що ти Юра не в темі. але про ігри все одно хочеться поговорити?
ПК ексклюзиви

iRacing
Assetto Corsa
BeamNG.Drive
Minecraft Java Edition (так, існує Bedrock Edition але це не майнкрафт, ха ха)
DOTA 2, League of Legends
Counter-Strike 2
Garry's Mod
Euro Truck Simulator 2/American Truck Simulator (А, ні, їх збираються колись портувати на консолі 9 покоління, але там все одно не буде TruckersMP то ж сенсу 0)
Roblox, так, дійсно, є ігри що підтримують консолі але найкращий експіріенс лише на ПК

Battlefield 3 та 4 в які народ досі грає краще на ПК (бо є мультиплеєр на 64 людини)

Відправлено через 5 хвилин 7 секунд:
Мультиплатформа теж краще на ПК, існує піратство, лінукс можна поставити
Гедоніст
Member

Походу дудчак не жартував і 6 років відмотав.
yuriy_dd: 13.06.2026 13:43Навіть дітям купив хромбуків 4 шт - все загинули від мех пошкоджень.
спойлер
Изображение
kabostebeztak
Member

Гедоніст: 19.06.2026 23:03 Походу дудчак не жартував і 6 років відмотав.
yuriy_dd: 13.06.2026 13:43Навіть дітям купив хромбуків 4 шт - все загинули від мех пошкоджень.
спойлер
Изображение
АХАХАХАХХААХА
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 19.06.2026 22:21бідні власники ПК
Тут Юрій Дудчак в черговий раз розвів зайвий флуд в темі про процесори і асемблери. І це той хто зневажає ігри і все з ними пов'язане.

Відправлено через 20 секунд:
Гедоніст
:lol: :lol: :lol: :lol:
kabostebeztak
Member

Гедоніст: 19.06.2026 23:03 Походу дудчак не жартував і 6 років відмотав.
спойлер
Изображение
Я більше вірю в те, що він комусь пальці просто поламав
Гедоніст
Member

kabostebeztak: 20.06.2026 00:34Я більше вірю в те, що він комусь пальці просто поламав
Ти його фото бачив? Скоріше за все йому та мобільність треба, шоб тягати з собою макбук з макміні, шоб вітром не здуло поки мобільно бігає.
kabostebeztak
Member

Гедоніст: 20.06.2026 00:50
kabostebeztak: 20.06.2026 00:34Я більше вірю в те, що він комусь пальці просто поламав
Ти його фото бачив? Скоріше за все йому та мобільність треба, шоб тягати з собою макбук з макміні, шоб вітром не здуло поки мобільно бігає.
Ахахаха, ні
Скинь
waryag
Member

orange_deer: 19.06.2026 22:29а взагалі, це ж було вже, The Last of Us теж при випуску була PS3 Exclusive, а зараз вже ні, як так? :rotate:
не лізьте туди де взагалі не розбираєтесь коротше. ;)
Тут доволі логічно. Соні зрозуміла, що портами підірвала легенду про неймовірні екзи ПС.
Вони в масі хороші, але шедеврів небагато і вони не нові.

А решта просто губиться на фоні різноманіття стіму і не показує шикарних продажів. :rotate:
Ответить