Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Feras
Member
Я дивився на нього, але він великий і так як до мене приїхав М3 Ультра і скоро буде Онікс Альфа ХІ 1 то я поки відмовився від пошук плеерів. Буду свій компактний Сновскай Диск використовувати як транспорт, а потім заміню його на Про версію - Фііо обіцяють в осени, перед 11.11 випустити нові цікаві компактні і не компактні теж плеери та донгли на ринок.vdemeshko: ↑ 18.06.2026 23:02Feras: ↑ 18.06.2026 20:45 OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення. Я тоді про Шііт Вестрі іх фірмовий Меш-фільтр в потужному донгі за 90 доларів не буду згадувати, а то ще сторінок 5 вийде обговорення.![]()
![]()
PS
а мне приехал Fiio JM21 4/64 (2026 edition) едет еще фирменный кейс Fiio под iPod Classic )) там UI можно перключить что бы выглядел как iPod с кликвелкупил вот ради этого - ностальгия
интересно как там будет Apple Music апликуха выглядеть - не уверен что этот UI будет с ней работать
![]()
- спойлер
- Screenshot 2026-06-18 at 23.09.17.png
Я все таки, ще накину по темі
The CS4332B ( Balanced ), with 32/384 support
The CS4332BSE ( Single Ended ), with 32/384 support
The CS4332S ( DSD + Balanced ), with 32/384 - DSD 256 support.
схематика:
https://statics.cirrus.com/pubs/proData ... asheet.pdf
-
QFlash
Member
По схемотехніці мікрох не завжди відповідність.
Там ціла історія, у мене не має бажання моделювати міхрохи.
То дурного робота.
Воно або працює - або бите. Та є моменти.
Посадив на панель і слідкуєш за роботою - не подобається - поставив іншу мікроху, якщо є в наявності.
Я не знаю - наразі продають купу битого чи напівбитого барахла.
Ну якось потрібно спихнути товар
Відправлено через 42 хвилини 39 секунд:
До речі виробники мікрох не завжди вказують номінали в структурі.
Таємні нанотехнології фірми.
Так можна прослідкувати і поставити аналоги - то дурного робота - краще купити нову мікру.
Відправлено через 12 хвилин 26 секунд:
До речі аудіофіли міняли опери в "наворочених" карточках - це має сенс саме воно задає "окраску" звучання.
Там ціла історія, у мене не має бажання моделювати міхрохи.
То дурного робота.
Воно або працює - або бите. Та є моменти.
Посадив на панель і слідкуєш за роботою - не подобається - поставив іншу мікроху, якщо є в наявності.
Я не знаю - наразі продають купу битого чи напівбитого барахла.
Ну якось потрібно спихнути товар
Відправлено через 42 хвилини 39 секунд:
До речі виробники мікрох не завжди вказують номінали в структурі.
Таємні нанотехнології фірми.
Так можна прослідкувати і поставити аналоги - то дурного робота - краще купити нову мікру.
Відправлено через 12 хвилин 26 секунд:
До речі аудіофіли міняли опери в "наворочених" карточках - це має сенс саме воно задає "окраску" звучання.
-
Filabatya
Member
QFlash
В материнці будете міняти?
В материнці будете міняти?
- спойлер
- Це тупіковий тюнінг на звуковухах, який ніколи не окупиться і перший найголовніший дзвіночок, що треба продавати карту і брати зовнішнє рішення

Последний раз редактировалось Filabatya 19.06.2026 12:53, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
завждиFilabatya: ↑ 19.06.2026 12:33 треба продавати карту і брати зовнішнє рішення
-
QFlash
Member
Ви нічого не зрозуміли. До чого материнка. Я взагалі не використовую фірмові утиліти Gygabyte/Filabatya: ↑ 19.06.2026 12:33В материнці будете міняти?
Тупо подаєте корисний сигнал на інтегральник. На інтегральнику (MA8950) ручки тембра в "0" - задаєте режими по програмному плєеру (Foobar2000) як Вам захочеться і всьо.
Звучання шикарне. Можна покрутити ручки інтегральника - для баланса.
Так, там якщо сигнал поступає на інтегральник він проходить через кола корекції та тонкомпенсацію - тому звук шикаринй.
Якщо просто подати звук з мого драного Rачка на сам poweamp (без систем корекції та тонкомпенсації) - воно ніяке. Немає об"єму та жирності
Тому вказував на хорошу аудіокарту.
Якщо маєте хорошу ауіокарту - забудьте про пердак. Можна подавати сигнал пезпосередньо на poweramp - ніякого пердака не потрібно в такій системі.
Відправлено через 21 хвилину 21 секунду:
Зі всього того лайна мені найбільше припав Foobar2000
У моєму випадку без пердака ніяк. Raчок
-
Filabatya
Member
Хтось слухав Fosi audio zh3?
-
QFlash
Member
Якщо тупо в Rачка втикнути навушники воно не звучить, немає драйву, жирності та ін.
Можливо, якщо втикнути навушники в "наворочену" аудіокарту - буде зовсім інше.
Тобто сама карта має кола корекції а також опери (змінні). Тоді сигнал з такої карточки подається прямо на poweramp/ пердак - в самій аудіокарті.
Драний Rачок просто видає лінійний вихід.
Тому так.
Але все ж таки для підсилення сигналу потрібен amliefer/
Можливо, якщо втикнути навушники в "наворочену" аудіокарту - буде зовсім інше.
Тобто сама карта має кола корекції а також опери (змінні). Тоді сигнал з такої карточки подається прямо на poweramp/ пердак - в самій аудіокарті.
Драний Rачок просто видає лінійний вихід.
Тому так.
Але все ж таки для підсилення сигналу потрібен amliefer/
Последний раз редактировалось QFlash 19.06.2026 14:23, всего редактировалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Та нє, так роздуми в слух.Filabatya: ↑ 19.06.2026 14:22Це що вікіпедія?
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
WOW!Filabatya: ↑ 19.06.2026 14:22Це що вікіпедія? Касатка там взагалі розвалює в всіх темах
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
MA8950 продати? Нізащо.Filabatya: ↑ 19.06.2026 14:22Там нема шо думати продайте свій усілок тай все) візьміть китайський Д клас за сотку на алі, різниці взагалі не буде, ще й електроенергію за рік чудово зекономите)
Сказала людина з сонаром
Цей прилад дістався мені в якості подарка на весілля.
Не певен - здається це еталон звукоапаратури.
Відправлено через 56 хвилин 59 секунд:
Трохи послухавши MA8950 - дійсно апарат заслуговує поваги.
Але це бренд і націнка двократна.
Японці якось по звуку більш сприймаються.
Так це сугубо індивідуально. MA - потужний, довбе так що будь здоров. Японці якось мякий та вдночаж жирний БАС і приємний на слух.
Це залежить від типу транзистора та його характеристик, якщо почав текти - є зміщення робочих точок.
Нова апаратура зразу звучить - бо воно нове.
-
Filabatya
Member
Візьміть свій усілок в якийсь салон на прослуховування, щось достойне підключать, хоч будете знати, що вам подарували)
-
QFlash
Member
Можна звісно. А для чого? Воно співає чудово. Щоб порівняти хіба. Не дуже хороша ідея. Ту бандуру таскати по всяких салонах.Filabatya: ↑ 19.06.2026 15:38Візьміть свій усілок в якийсь салон на прослуховування, щось достойне підключать, хоч будете знати, що вам поларували)
Якось хочу MX50SE, скажімо пердак до нього доопрацювати. Наразі електронні регулятори на TCA740/TCA730
Хоча є у мене чувак, який працює в викладачем у музичній школі. Записує фонограми. Може до нього підійду. Подивимось...
Зрештою, для чого мені займатись х...... якщо воно співає.
Мені потрібні АС для того варіанту. Це поки не в пріоритеті.
Мені жінка надере зад.
-
Radio Bay
Member
100%Filabatya: ↑ 19.06.2026 15:38Візьміть свій усілок в якийсь салон на прослуховування, щось достойне підключать, хоч будете знати, що вам подарували)
Хоч на мобілу запиши нам
Відправлено через 4 хвилини 15 секунд:
То шизовреніяQFlash: ↑ 19.06.2026 15:46Воно співає чудово
-
QFlash
Member
Та ладно. Чого так критично.Radio Bay: ↑ 19.06.2026 17:25То шизовренія
Так не найкраще рішення.
Але це подарок на весілля. Як думаєш я буду продавати це лайно? Звісно ні.
Ти продаси свою каблучку?
Я ніколи.
До речі Ромашка на MX50SE рулить.
Последний раз редактировалось QFlash 19.06.2026 17:41, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Не треба. Послухай на нормальному тракті, спитай думки. Я так робивQFlash: ↑ 19.06.2026 17:37Як думаєш я буду продавати це лайно? Звісно ні
-
QFlash
Member
Саме так, дякую Тобі.Radio Bay: ↑ 19.06.2026 17:41Не треба. Послухай на нормальному тракті, спитай думки. Я так робив
Дуже багато питань - мало відповідей.
Последний раз редактировалось QFlash 19.06.2026 17:49, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
ЗаплутавсяQFlash: ↑ 19.06.2026 17:44Як думаєш, для чого я тут
-
QFlash
Member
Ні.Radio Bay: ↑ 19.06.2026 17:48Заплутався
Маю знання в області електроніки.
Я знаю як зробити і з чим зробити.
-
Radio Bay
Member
Ржач
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Запиши на мобілу
-
QFlash
Member
Можна, чому б, але це стара система. Воно не працює нормально. Мікрофон не тягне воно ніяке по запису.Radio Bay: ↑ 19.06.2026 17:58Запиши на мобілу
Як можна?
я пробував різними способами, але це що на виході телефона - срач.
Хіба купити мікрофон нормальний.
-
Radio Bay
Member
QFlash
Ти дурень? Проста запиши
Ти дурень? Проста запиши