Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
QFlash
Member

До кучі - ніякого резонансу тільки баланс.
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 17:28У накалу є такий прикол, що його не можна ні перекалювати бо згорить, ні недокалювати бо отруєння катоду і різке зменшення доступних мотогодин лампи. У аудіофілів звісно свій шлях, але фізика процесу є фізикою процесу
А прямонакалам треба ще й змінний струм давати на накал (і миритись з гулом відповідної частоти) інакше катод вигорить з однієї сторони, або засікати таймером і не забувати перемикати полярність. Хоча в цьому теж є щось з ритуалу. Шаховий годинник можна встановити
У тебе взагалі шляху немає. Лампи ставлять за ідентичністю. Продовжуй нести нікому не потрібну маячню, бо ти нуль у темі звуку, але є бажання бути причепним
Scoffer
Member

Radio Bay
Ми вже розібрались що ти чуєш різницю між проводами, зато не чуєш як дівка на певиці ротом хрипить як той пес, котрий збирається блювати :laugh: Але ти і далі з себе корч видатного аудіофіла :popcorn:
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 18:53Ми вже розібрались що ти чуєш різницю між проводами, зато не чуєш як дівка на певиці ротом хрипить як той пес, котрий збирається блювати
Вах, зафатазював, мабуть о ночі, ананювати на мене забороюю :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Ми розбиралися? Де? :) :) :) :)
Scoffer
Member

Radio Bay: 18.06.2026 19:00Ми розбиралися? Де?
Та приблизно отут
viewtopic.php?p=4027837#p4027837
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 19:02Та приблизно отут
Я повинен це перечитувати? Поясни що то - твій шосекунднійий бред
Scoffer
Member

Radio Bay
Ну якщо у тебе склероз то доведеться перечитувати, так, я це не можу вилікувати. На твоє щастя там менше сторінки.
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 19:11Ну якщо у тебе склероз то доведеться перечитувати, так, я це не можу вилікувати. На твоє щастя там менше сторінки.
Я, як людина , я народилась у театральній родині, неодноразово була на живих операх та балетах, навіть був на живому концерті Біллі Кобема у Харкові, де ти не міг був цивілазіційно, просто пішлю тебе, як нікчемного балабола, отримав оцінку "нуль", воно, сидячі встрійці, вчить мене :) :) :) :)
Scoffer
Member

Radio Bay
Та воно і видно. Якби ти був хоч одним пальцем ноги причетний до музичної освіти, то знав би що там людя намагаються сортувати по співацьким голосам і вчать не допускати виходу за їхні межі бо коробить слух. А ти не розрізняєш просто лютійший фальш. Розповідатиме воно про звук :laugh:
Де ти там не був, то тобі точно не допомогло.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Radio Bay: 18.06.2026 19:17навіть був на живому концерті Біллі Кобема
Знайшов одного співака :lol: І як там у нього, гарний голос? Не фальшивить часом?)
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 19:25Де ти там не був, то тобі точно не допомогло.
Де я був, ти ніколи не будеш. Не твій рівень. Твій рівень — вумничати на непрофільному форумі, де не можуть підтримати тему. That's the fail, baby :)

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
Scoffer: 18.06.2026 19:26Знайшов одного співака
Чудовий співак :laugh:
Кенні Джарет там також був на іншому концерт до того, теж гарно співав :D
Ortyomko
Member

весело тут
Radio Bay
Member

Scoffer: 18.06.2026 19:26Знайшов одного співака
До речі, останню річ вони там факували/репували на сцені. Є запис з пульта. Свій був за пультом.
спойлер
Можу побалувати бутлегом, класно
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Ortyomko: 18.06.2026 19:42весело тут
Не сумно :D

Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
спойлер
Feras
Member

OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення. Я тоді про Шііт Вестрі іх фірмовий Меш-фільтр в потужному донгі за 90 доларів не буду згадувати, а то ще сторінок 5 вийде обговорення. :lamer:
Hotspur
Member

Feras: 18.06.2026 20:45OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення.
:lol: :lol: :lol: :lol:
QFlash
Member

Та ладно Вам, без суперечок по лампах.
Я ніколи не слухав лампи.
Транзистор - термінатор :lol:
vdemeshko
Member

Feras: 18.06.2026 20:45 OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення. Я тоді про Шііт Вестрі іх фірмовий Меш-фільтр в потужному донгі за 90 доларів не буду згадувати, а то ще сторінок 5 вийде обговорення. :lamer:
:gigi:

PS
а мне приехал Fiio JM21 4/64 (2026 edition) едет еще фирменный кейс Fiio под iPod Classic )) там UI можно перключить что бы выглядел как iPod с кликвел :D купил вот ради этого - ностальгия :D интересно как там будет Apple Music апликуха выглядеть - не уверен что этот UI будет с ней работать :shuffle:
спойлер
Screenshot 2026-06-18 at 23.09.17.png
QFlash
Member

Ще раз передився чувака
Там є речі

Той чувак в якого брали інтервю - толковий.
Той другий - придурок.
MSiAventador
Member

MSiAventador: 11.06.2026 15:09 Z440_User
Купи б/в ресивер , зупини тортури. :kbd:
Або купи новенький Weiliang Audio A600S
Изображение
Scoffer
Member

QFlash: 18.06.2026 00:37Лампи - ніколи не слухав.
Може знайду час і якось послухаю
Якщо мова про підсилювачі, то це не так просто. Демпінг-фактор типового без-оосного (як аудіофіли люблять) лампадного підсилювача добре якщо 0.5. А то може бути і 0.05. Акустика під такий серійно не випускається років з 50. Якщо підключити до такого звичайну, розраховану на нульовий вихідний опір, то роз'їдуться геть всі полоси і фазоінвертор на додачу. Radio Bay може і сподобається, але людям, котрим корова по вухам не топталась - навряд. АС під це діло треба повністю переробляти. Хіба що можна широкополосник на щиті по-швиденькому організувати, йому пофігу на вихідні опори.
QFlash
Member

Я не маю циклопа але можна прослідкувати питання в симуляторі:
Саме подача НЧ сигналу в районі 20Hz
Крива має максимально наближатись до контрольного сигналу (оранжевий - контроль, зелений - вихід з poweamp)
Якось так:
зображення_2026-06-19_092046903.png
Не звертайте увагу на цифри - вони пустишка в цьому варіанті.
Фаза має працювати.
Це для тих хто любить жирні НЧ.
Ответить