Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
До кучі - ніякого резонансу тільки баланс.
-
Radio Bay
Member
У тебе взагалі шляху немає. Лампи ставлять за ідентичністю. Продовжуй нести нікому не потрібну маячню, бо ти нуль у темі звуку, але є бажання бути причепнимScoffer: ↑ 18.06.2026 17:28У накалу є такий прикол, що його не можна ні перекалювати бо згорить, ні недокалювати бо отруєння катоду і різке зменшення доступних мотогодин лампи. У аудіофілів звісно свій шлях, але фізика процесу є фізикою процесу
А прямонакалам треба ще й змінний струм давати на накал (і миритись з гулом відповідної частоти) інакше катод вигорить з однієї сторони, або засікати таймером і не забувати перемикати полярність. Хоча в цьому теж є щось з ритуалу. Шаховий годинник можна встановити
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Ми вже розібрались що ти чуєш різницю між проводами, зато не чуєш як дівка на певиці ротом хрипить як той пес, котрий збирається блювати
Але ти і далі з себе корч видатного аудіофіла 
Ми вже розібрались що ти чуєш різницю між проводами, зато не чуєш як дівка на певиці ротом хрипить як той пес, котрий збирається блювати
-
Radio Bay
Member
Вах, зафатазював, мабуть о ночі, ананювати на мене забороююScoffer: ↑ 18.06.2026 18:53Ми вже розібрались що ти чуєш різницю між проводами, зато не чуєш як дівка на певиці ротом хрипить як той пес, котрий збирається блювати
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Ми розбиралися? Де?
-
Scoffer
Member
-
Radio Bay
Member
Я повинен це перечитувати? Поясни що то - твій шосекунднійий бредScoffer: ↑ 18.06.2026 19:02Та приблизно отут
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Ну якщо у тебе склероз то доведеться перечитувати, так, я це не можу вилікувати. На твоє щастя там менше сторінки.
Ну якщо у тебе склероз то доведеться перечитувати, так, я це не можу вилікувати. На твоє щастя там менше сторінки.
-
Radio Bay
Member
Я, як людина , я народилась у театральній родині, неодноразово була на живих операх та балетах, навіть був на живому концерті Біллі Кобема у Харкові, де ти не міг був цивілазіційно, просто пішлю тебе, як нікчемного балабола, отримав оцінку "нуль", воно, сидячі встрійці, вчить менеScoffer: ↑ 18.06.2026 19:11Ну якщо у тебе склероз то доведеться перечитувати, так, я це не можу вилікувати. На твоє щастя там менше сторінки.
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Та воно і видно. Якби ти був хоч одним пальцем ноги причетний до музичної освіти, то знав би що там людя намагаються сортувати по співацьким голосам і вчать не допускати виходу за їхні межі бо коробить слух. А ти не розрізняєш просто лютійший фальш. Розповідатиме воно про звук
Де ти там не був, то тобі точно не допомогло.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
І як там у нього, гарний голос? Не фальшивить часом?)
Та воно і видно. Якби ти був хоч одним пальцем ноги причетний до музичної освіти, то знав би що там людя намагаються сортувати по співацьким голосам і вчать не допускати виходу за їхні межі бо коробить слух. А ти не розрізняєш просто лютійший фальш. Розповідатиме воно про звук
Де ти там не був, то тобі точно не допомогло.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Знайшов одного співакаRadio Bay: ↑ 18.06.2026 19:17навіть був на живому концерті Біллі Кобема
-
Radio Bay
Member
Де я був, ти ніколи не будеш. Не твій рівень. Твій рівень — вумничати на непрофільному форумі, де не можуть підтримати тему. That's the fail, babyScoffer: ↑ 18.06.2026 19:25Де ти там не був, то тобі точно не допомогло.
Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
Чудовий співакScoffer: ↑ 18.06.2026 19:26Знайшов одного співака
Кенні Джарет там також був на іншому концерт до того, теж гарно співав
-
Ortyomko
Member
весело тут
-
Radio Bay
Member
До речі, останню річ вони там факували/репували на сцені. Є запис з пульта. Свій був за пультом.Scoffer: ↑ 18.06.2026 19:26Знайшов одного співака
- спойлер
- Можу побалувати бутлегом, класно
Не сумноOrtyomko: ↑ 18.06.2026 19:42весело тут
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
- спойлер
-
Feras
Member
OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення. Я тоді про Шііт Вестрі іх фірмовий Меш-фільтр в потужному донгі за 90 доларів не буду згадувати, а то ще сторінок 5 вийде обговорення. 
-
Hotspur
Member
Feras: ↑ 18.06.2026 20:45OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення.
-
QFlash
Member
Та ладно Вам, без суперечок по лампах.
Я ніколи не слухав лампи.
Транзистор - термінатор
Я ніколи не слухав лампи.
Транзистор - термінатор
-
vdemeshko
Member
Feras: ↑ 18.06.2026 20:45 OMG і навіщо я про лампи вказав, якийсь портал в пекло відкрив це вже сторінок 10 напевно обговорення. Я тоді про Шііт Вестрі іх фірмовий Меш-фільтр в потужному донгі за 90 доларів не буду згадувати, а то ще сторінок 5 вийде обговорення.![]()
PS
а мне приехал Fiio JM21 4/64 (2026 edition) едет еще фирменный кейс Fiio под iPod Classic )) там UI можно перключить что бы выглядел как iPod с кликвел
- спойлер
-
QFlash
Member
Ще раз передився чувака
Там є речі
Той чувак в якого брали інтервю - толковий.
Той другий - придурок.
Там є речі
Той чувак в якого брали інтервю - толковий.
Той другий - придурок.
-
MSiAventador
Member
Або купи новенький Weiliang Audio A600S

-
Scoffer
Member
Якщо мова про підсилювачі, то це не так просто. Демпінг-фактор типового без-оосного (як аудіофіли люблять) лампадного підсилювача добре якщо 0.5. А то може бути і 0.05. Акустика під такий серійно не випускається років з 50. Якщо підключити до такого звичайну, розраховану на нульовий вихідний опір, то роз'їдуться геть всі полоси і фазоінвертор на додачу. Radio Bay може і сподобається, але людям, котрим корова по вухам не топталась - навряд. АС під це діло треба повністю переробляти. Хіба що можна широкополосник на щиті по-швиденькому організувати, йому пофігу на вихідні опори.
-
QFlash
Member
Я не маю циклопа але можна прослідкувати питання в симуляторі:
Саме подача НЧ сигналу в районі 20Hz
Крива має максимально наближатись до контрольного сигналу (оранжевий - контроль, зелений - вихід з poweamp)
Якось так: Не звертайте увагу на цифри - вони пустишка в цьому варіанті.
Фаза має працювати.
Це для тих хто любить жирні НЧ.
Саме подача НЧ сигналу в районі 20Hz
Крива має максимально наближатись до контрольного сигналу (оранжевий - контроль, зелений - вихід з poweamp)
Якось так: Не звертайте увагу на цифри - вони пустишка в цьому варіанті.
Фаза має працювати.
Це для тих хто любить жирні НЧ.