Подивився пару оглядів - цікаво. По юзабіліті вони мені здаються кращими ніж сенхейзери. Прямо є над чим задуматись.feniks_tm: ↑ 12.06.2026 17:12Fractal Scape ще можна, але вони наче у нас офіційно не продаютьсяGreenMile: ↑ 12.06.2026 09:51 Добре, а якщо відкинути оголів'я, що є актуальне і нормальне?
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
GreenMile
Member
-
Radio Bay
Member
Якщо прийде ступор, монетка вирішуєGreenMile: ↑ 17.06.2026 12:30Прямо є над чим задуматись
-
Filabatya
Member
Дуже цікаве порівняння в кінці, з 490 і 650, навіть не знаю в кого тут такі є
-
StTechnik
Member
У меня HD 490 Pro Plus. Прекрасные наушники. В чем вопрос?Filabatya: ↑ 18.06.2026 09:40з 490
-
Filabatya
Member
StTechnik
Вопрос, які краще і читаючи це, зрозумів що треба обидві), просто є б у ваші за пів ціни майже нових 480 от і думаю чи пожертвувати басом? Цапина ваша зараз теж на акції в портативі, але Головний по фііо, зараз скаже шо треба кров з носа К17 брати, перед виходом К17 р2р, за туж ціну немає змісту, питання чи буде к15 р2р і якщо то коли?
https://www.reddit.com/r/headphones/com ... w=original
Вопрос, які краще і читаючи це, зрозумів що треба обидві), просто є б у ваші за пів ціни майже нових 480 от і думаю чи пожертвувати басом? Цапина ваша зараз теж на акції в портативі, але Головний по фііо, зараз скаже шо треба кров з носа К17 брати, перед виходом К17 р2р, за туж ціну немає змісту, питання чи буде к15 р2р і якщо то коли?
https://www.reddit.com/r/headphones/com ... w=original
Последний раз редактировалось Filabatya 18.06.2026 12:17, всего редактировалось 2 раза.
-
StTechnik
Member
480 закрытые. 490 - открытые. Кому что больше по душе. Мне 490 нравятся. Очень такие.... натуральные. Безумно комфортные (480 как я понимаю по конструкции такие же). Плюс наличие двух пар РАЗНЫХ по смыслу амбушюр - делать варианты более разнообразными. Мне нравятся тканевые (миксинг). Ушам комфортно, баса хватает. 480 как я понял позиционируются как чуть младше модель.Filabatya: ↑ 18.06.2026 12:11Вопрос, які краще і читаючи це, зрозумів що треба обидві)
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Filabatya
И кстати подключены они к FiiO K15 через замененный балансный кабель на 4.4мм. Прям вот очень хорошо. Как колыбельная песня мамы в детстве
-
Filabatya
Member
рітейл той самий, ачх майже таке ж, в + версію дали кейс замість мішка, без змінних амбрюшур і накладки на оголів'я, за 2К гривень в портативі, щедро) думаю вони рівні.
Маючи фт1 закриті бас там дуже сильний, сколоняюсь до 480, але і ваші відкриті хочеться спробувати)
подивився про новий лінійний блок від фііо(дизайн як К13), кажуть що відчутного покращення для К15 не буде, а для р2р навпаки, це єдине що мене відштовхує від нього відсутність лінійного блока, як в старшій моделі, а заманює ціна
Маючи фт1 закриті бас там дуже сильний, сколоняюсь до 480, але і ваші відкриті хочеться спробувати)
подивився про новий лінійний блок від фііо(дизайн як К13), кажуть що відчутного покращення для К15 не буде, а для р2р навпаки, це єдине що мене відштовхує від нього відсутність лінійного блока, як в старшій моделі, а заманює ціна
Последний раз редактировалось Filabatya 18.06.2026 12:29, всего редактировалось 8 раз.
-
StTechnik
Member
Не надо. По хорошему - К15 более чем достаточно серьезный девайс которого в большинстве сценариев - за глаза. И за R2R так же не следует гнаться.Filabatya: ↑ 18.06.2026 12:11треба кров з носа К17 брати