Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
spoglyadach
Member
Відкрив алік, жодного продавана хто масово ці зеони роками продавав вже не бачу. Товар втратив актуальність ним ніхто не займається, немає конкуренції то ж можна ставити будь-який цінник за бажанням. От і весь секрет здорожчання, можна ще під час розпродажів заглядати, якщо є бажання купити + є всякі хитрощі зі скидосами від самого аліка існують, то ж хто дуже хоче купити може цке зробити за зрозумілі гроші. Особисто я не любитель зівонів на 775 бо мій знайомий дуже добру рідкісну плату таким спалив, щось там недогледів і впхав не тою стороною, там же дві пари пропилів утворюється в результаті переробки
-
radical
Member
ті ключі не співпадають, впхати не тим боком можна тільки якщо вирізати ключі у самому сокеті.spoglyadach: ↑ 16.06.2026 22:53 впхав не тою стороною, там же дві пари пропилів утворюється в результаті переробки
я ніколи не купляв пиляних проців, завжди сам вирізав ключі в сокеті і ліпив стікер
так, випадково один чи два рази поставив проц неправильно, Нічого не згоріло, повторювати з цікавості не раджу.
-
капітошка
Junior
back to the future - retro effect
треба купувати зараз а то буде як з антикваром
-
kabostebeztak
Member
Цікаво, скільки вийде заробити на своєму Athlon 64 X2 взятому з розваленого ПК з вулиці?капітошка: ↑ 17.06.2026 00:56 back to the future - retro effect![]()
Виглядає наче нормально...
Все одно вставляти мені його нікуди. Віддати комусь безкоштовно з родичів на апгрейд теж не варіант.
-
капітошка
Junior
"розумієш.. синку.. на таких речах не заробляють їх коликціонують фанати"©kabostebeztak: ↑ 17.06.2026 01:00Цікаво, скільки вийде заробити на своєму Athlon 64 X2 взятому з розваленого ПК з вулиці?капітошка: ↑ 17.06.2026 00:56 back to the future - retro effect![]()
Виглядає наче нормально...
-
S0N1C
Member
kabostebeztak
залежить від того який сокет, якщо 939 та Х2 4800 - то вони в ціні зараз, якщо АМ2 - то не дуже
залежить від того який сокет, якщо 939 та Х2 4800 - то вони в ціні зараз, якщо АМ2 - то не дуже
-
kabostebeztak
Member
Просто реально сенсу 0 від нього. Хіба що на поличці тримати поруч з коробкою від райзену бо амд не міняли зовнішній вигляд проців як раз з часів... ам2, і виходить так, що здалеку він виглядає так наче у мене 2 р5 3600, один в комп'ютері, один на тій самій поличці.капітошка: ↑ 17.06.2026 01:04"розумієш.. синку.. на таких речах не заробляють їх коликціонують фанати"©kabostebeztak: ↑ 17.06.2026 01:00
Цікаво, скільки вийде заробити на своєму Athlon 64 X2 взятому з розваленого ПК з вулиці?
Виглядає наче нормально...![]()
Відправлено через 4 хвилини 59 секунд:
https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-A ... ZBOX).html
-
radical
Member
Допоможе зігрітись довгими осінніми вечорами.AMD Athlon 64 X2 6000+ (3 GHz, 125W)
-
S0N1C
Member
та це не порівняти з теперішніми 125Вт , де може бути і 150 і 250 в реалі

-
Zakarul
Member
все зеоны это ерунда.
Интерес представляют только QX версии процессоров. Остальные тоже ерунда, включая обычный Q9650.
Самый топ - это p4XE для 775 сокета. 955 и 965. Вот это процессоры
Остальное не нужно и по 100грн ведро.
Интерес представляют только QX версии процессоров. Остальные тоже ерунда, включая обычный Q9650.
-
S0N1C
Member
інтел завжди робили топові екстріми на основі зеонів, тож купити зеон це зекономити гроші, якщо прям не треба розлоченого множника або теплого відчуття володіння екстрімом
про Р4ЕЕ то взагалі треба ну дуууже любити Р4, особливо якщо мова про 775
про Р4ЕЕ то взагалі треба ну дуууже любити Р4, особливо якщо мова про 775
-
spoglyadach
Member
radical
Мене поруч не було, то ж не знаю деталей, бачив тільки фото з прогорілими мосфетами. Ну і одному процу я робив пропили що б сокет не різати, але він так собі гнався то я його чи комусь подарував чи продав вже не пам'ятаю. Саме такий проц з двома парами пропилів дуже легко неправильно запхати, бо я як його перевіряв то по кілька разів перевіряв чи все я правильно запхав
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Хоча звісно що такому любителю 775 як я хочеться мати такі проци і колекції, як не крути. Як і 965 який мені ніколи не потрапляв на очі навіть, де ви їх знаходили то для мене загадка
Мене поруч не було, то ж не знаю деталей, бачив тільки фото з прогорілими мосфетами. Ну і одному процу я робив пропили що б сокет не різати, але він так собі гнався то я його чи комусь подарував чи продав вже не пам'ятаю. Саме такий проц з двома парами пропилів дуже легко неправильно запхати, бо я як його перевіряв то по кілька разів перевіряв чи все я правильно запхав
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Хароший проц, купував такий пару місяців тому, але він вийшов щось 150 здається за сам проц. То ж не знаю на скільки це можна вважати продажем за сучасних економічних реалій
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Об'єктивно, QX9770 штука цікава з точки зору його просто мати, на практиці мені тільки один до рук потрапляв. З моїм сетапом на той момент і повітряним охладом, я вижав з нього приблизно стільки ж скільки видав Q9650. Можливо якби він був в мене довше чи був більш вдалий екземпляр то вийшло б краще, але мій досвід такий. В продажу він мені траплявся у нас, але цінник мені не сподобався то ж вирішив не витрачатись на просто факт володінняZakarul: ↑ 17.06.2026 10:30 все зеоны это ерунда.
-
Sanьka
Member
Цікаво чи є тут власники
1. Р4 Галлатін (478)
2. РЕЕ чи ХЕ короче той єдиний варіант першого в світі гіпер пенька (2/4 поточника) що був на 775 сокеті (склейка з двух Р4 2М, але з увімкненим НТ)
1. Р4 Галлатін (478)
2. РЕЕ чи ХЕ короче той єдиний варіант першого в світі гіпер пенька (2/4 поточника) що був на 775 сокеті (склейка з двух Р4 2М, але з увімкненим НТ)
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Sanьka
1. Маю огризок 2.4ггц степінг М0
2. Маю зіон 5060
1. Маю огризок 2.4ггц степінг М0
2. Маю зіон 5060
-
Sanьka
Member
1. Так Галатіни р4 були більше 3Ггц.
2. Та то не то пальто, цінності тієї нема
-
spoglyadach
Member
І одразу адресу пишітьSanьka: ↑ 17.06.2026 12:59 Цікаво чи є тут власники
1. Р4 Галлатін (478)