MSI оцінила портативну консоль Claw 8 EX+ на базі Intel Arc G3 Extreme у 1799 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Alligator: 15.06.2026 20:04
Ortyomko: 15.06.2026 17:02візьмеш його з собою у потяг/літачок пограти?
У купейних вагонах майже всюди розетки, за 1800 баксів ноут знайти таки можливо, не прям ігрова консоль, але вже не порівняння з кількістю мішків бараболь. :shuffle:
так розмір же і зручність геймінгу...

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Grey_ukr: 15.06.2026 19:58 заметил, что в любой теме где цена устройства явно заоблачная, все равно находится человек, который ее оправдает
за 1800 долларов соберу ПК, а в поезде почитаю книгу или посмотрю фильм на телефоне.
або в будьякій подійбній темі знайдуться ті хто буде казати "я краще комп зберу".
є люди у яких вже є комп, це ж очевидно :shuffle:
Shepard1985
Junior

А що можна було очікувати від Інтел? Але дурнів і на це вистачить. Підуть купувати...
firestarter256
Member

Alligator
Жх если бы, А где ту пофлудить

Отправлено спустя 9 минут 38 секунд:
Короче хочу вместо 10% скинуть до 6% на помощь ВСУ. Я Зарабатываю хорошо, но у у меня 5 детей и внуки, это нормально, да и все у меня есть (5900 есть)КС и КоД оплаичивают фотожоп
капітошка
Junior

Ortyomko: 15.06.2026 17:02
візьмеш його з собою у потяг/літачок пограти?
за таку ціну - звичано ні

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Kullerok: 15.06.2026 17:21
капітошка: 15.06.2026 16:27 Пропоную обговорити MSI оцінила портативну консоль Claw 8 EX+ на базі Intel Arc G3 Extreme у 1799 доларів
ціна сучасного пк з моніторм і потужною відеокартою :facepalm:
Потужно можно зарубиться в дотку максимум :gigi: улыбнуло. Нэ ну возможно где-то в глубинах помойки, олх хотел сказать. И можно нарыть комплектуху на эту сумму но уже реально лучьше купить портативку :gigi:
і не тільки дотку
усе нове АМ5 + 5060 + олед = ~80к грн
і грати комфортно а не фапати на мізерному екранчику
Inqizitor2022
Member

Б.у.шный стимдек стоит намного дешевле.
Ortyomko
Member

капітошка: 16.06.2026 02:38
Ortyomko: 15.06.2026 17:02
за таку ціну - звичано ні
я про твій умовний ПК за ці гроші.
це ж неймовірно, порівнювати прилади з абсолютно різними цілями. Очевидно що за 1800$ ніхто не купить, і не позиціонує його, щоб сидіти за кріслом і грати замість компа :shuffle:

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Inqizitor2022: 16.06.2026 06:27 Б.у.шный стимдек стоит намного дешевле.
є ще Nokia N-Gage

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Shepard1985: 15.06.2026 23:38 А що можна було очікувати від Інтел? Але дурнів і на це вистачить. Підуть купувати...
Ціна така сама як Legion Go2 на AMD Z2 Extreme.
Enombre de soberano
Member

Пабагатому, самое оно для Южной Америки
Timedemo
Member

werneo: 15.06.2026 16:34 В сосну вдарились? Я розумію, що ринок портативок і ринок пк трошки різний, але за 1800 навіть з теперішніми неадекватними цінами можна зібрати комп на 5070 з моніком, клавою і мишкою. :censoured: :censoured: :censoured:
я вже бачу як Ви в літак с компом завантажуєтесь
MSiAventador
Member

Цю консоль розкуплять як піріжки... ті хто не бум-бум в ІТ і мають зайві гроші. :-P
капітошка
Junior

Timedemo: 16.06.2026 09:33
werneo: 15.06.2026 16:34 В сосну вдарились? Я розумію, що ринок портативок і ринок пк трошки різний, але за 1800 навіть з теперішніми неадекватними цінами можна зібрати комп на 5070 з моніком, клавою і мишкою. :censoured: :censoured: :censoured:
так, бо новина не про нас одназначно, бо в нас цивільна авіація не працює і ще довго не буде працювати :gigi:
так і по грошам сумніваюсь, що у здоровому глузді людина у нас придбає цю піпірку ніж нормальний ПК :super:
Последний раз редактировалось капітошка 16.06.2026 09:45, всего редактировалось 1 раз.
unique-neon
Member

Ortyomko: 16.06.2026 08:15це ж неймовірно, порівнювати прилади з абсолютно різними цілями
Цілі різні, а залізо спільне. Тому ціна таки неадекватна
капітошка
Junior

unique-neon: 16.06.2026 09:44
Ortyomko: 16.06.2026 08:15це ж неймовірно, порівнювати прилади з абсолютно різними цілями
+1 :beer:
Ortyomko
Member

unique-neon: 16.06.2026 09:44
ви ноути теж порівнюєте з ПК? А телефони? там теж залізо є, попугаї теж видає, і теж слабше за АМ5, але дорожче.

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
капітошка: 16.06.2026 09:43
Timedemo: 16.06.2026 09:33

так, бо новина не про нас одназначно, бо в нас цивільна авіація не працює і ще довго не буде працювати :gigi:
так і по грошам сумніваюсь, що у здоровому глузді людина у нас придбає цю піпірку ніж нормальний ПК :super:
чому всі чомусь думають що люди обирають між цим і ПК? Це ж не логічно, її купують коли вже є ПК, це просто портативка кудись в дорогу взяти гратись. Ти ж ПК не візьмеш з собою. Ніхто не буде в неї грати дома за столом.
powerpizza
Member

1tb и 32озу весьма кошерно конечно,свои покупатели найдутся в любом случае
Artem_M
Member

З однієї сторони ціна виглядає, як якісь сюр... Принаймні для мене.
Але з іншого боку в сучасному світі гроші настільки знецінюються, що 1,7 т$ це дохід захудалого блогера з тік-току за 2-3 дні, або середнього тецекуна за пів дня.
Для решти є альтернативи у вигляді Анберніків за 50-100 баксів :-/

---
Ortyomko: 16.06.2026 10:06 Ніхто не буде в неї грати дома за столом.
На унітазі точно будуть :laugh:
Timedemo
Member

капітошка: 16.06.2026 09:43 так і по грошам сумніваюсь, що у здоровому глузді людина у нас придбає цю піпірку ніж нормальний ПК :super:
то це різні девайси, з різним фунціоналом в принципі. Люди купують ноути по 4т баксів, смартфони по 2т баксів, а тут іграшка за 1.8т баксів. Куплять цю іграшку, і багато людей це купить навіть у нас. Люди які мають автомобілі по 50-200т баксів, купить забавку за 1.8т у відпуску яка коштує 20т баксів, ні про що. Не міряйте свої можливості та потреби на товар який Вам не зрозумілий.
Ortyomko
Member

Artem_M: 16.06.2026 10:20 На унітазі точно будуть :laugh:
це безумовно) я мав на увазі, що це не замість ПК, а в доповнення до нього
Buldozer.
Member

Ortyomko: 15.06.2026 17:02 ціна звісно що оверпрайс, але оці от камєнти...
капітошка: 15.06.2026 16:27 Пропоную обговорити MSI оцінила портативну консоль Claw 8 EX+ на базі Intel Arc G3 Extreme у 1799 доларів
ціна сучасного пк з моніторм і потужною відеокартою :facepalm:
maksim2020: 15.06.2026 16:54 $1800 за FullHD? :lol:
4к для такої інтеграшки було б краще для ігор?
тут нельзя так писать, логика, здравый смысл? Понятие что разные страны по разному относяться в 1800 баксов. НЕЕЕЕ! Да даже у нас в Украине это для всех разные деньги.

тут надо писать, ВСЕ ДОРОГО! все дураки, я себе куплю пк на ксеоне с алиэкспресс, ноутбук БУ с европы и 3 года запас картошки.

а они все кто это покупает и не паряться дураки и т.д. :lol:
Filabatya
Member

А не проросте? :gigi:
Ortyomko
Member

Buldozer.: 16.06.2026 10:43 а они все кто это покупает и не паряться дураки и т.д. :lol:
там чєл доказував що краще зібрати АМ5+5060 ніж портативку :facepalm:
на цьому мої полномочія всьо як то кажуть :horror:
Ответить