Вийшов новий трейлер доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Що скажуть спеціалісти? Вже можна пробувати грати? Чи ждати зиму?
yariksom
Member

proos: 12.06.2026 11:36 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Я завжди жду повну гру зі всіма доповненнями, тоді граю, я ждун. :rotate:
Правда Відьмака третього проходив наново з кожним доповненням.
kairo
Member

proos: 12.06.2026 11:36
Я чекаю на повне видання, але нікого не зупиняю. Можливо хтось пройшов релізну версію, а потім пройде знову вже повну.
Afit
Member

kairo: 12.06.2026 11:43
proos: 12.06.2026 11:36
Я чекаю на повне видання, але нікого не зупиняю. Можливо хтось пройшов релізну версію, а потім пройде знову вже повну.
Я так роблю. Мені друге проходження завжди доставляє більше задоволення ніж перше
Earanak
Member

Мне интересна чисто техническая составляющая. Ведь релизная версия игры на была на модифицированном UE5.1 движке (2022 года) но разработчики ведь заявили что будут переходить на более свежую версию. Очень интересно что из этого выйдет. Правда неясно когда это случится, с выходом DLC или позже, да и на какую версию будут переходить. А то уже 5.8 в превью вышла.
StTechnik
Member

proos: 12.06.2026 11:36Що скажуть спеціалісти? Вже можна пробувати грати? Чи ждати зиму?
Специалисты говорят что можно, но только очень аккуратно. Не более часа в день. :-)
На самом деле прошел на релизе практически с нулем глюков и ничего особо не раздражало. Один по памяти словил на каком то квесте второстепенном, пришлось его перезапустить через консоль - и все.
На мой скромный взгляд это какой то фетиш - усиленно ждать лет по 5 что бы что то пройти. :)
kairo
Member

StTechnik: 12.06.2026 12:06На мой скромный взгляд это какой то фетиш - усиленно ждать лет по 5 что бы что то пройти.
Швидка відповідь
Ну в мене наприклад цілий список ігор, які планую пройти, тому не маю ніяких проблем із тим, щоб пройти певну гру пізніше. Це пану Геральту немає в що грати постійно))
StTechnik
Member

kairo: 12.06.2026 12:09щоб пройти певну гру пізніше
Я сам иногда могу отложить что то на попозже. Но не по причине "когда там уже разрабы что то допилят". Я с удовольствием Киберпанк 2077 перепроходил с нуля после обновления, Сталкер 2 тоже думаю с нуля перепройду. Ведьмака3 - там даже поводов давать особо не надо :-) Ну и т.д.
proos
Member

yariksom
kairo
Я такий самий ;)
hohlid19
Member

proos
Та уже как с год можно играть. Пока не вышла 2.0 версия можно спокойно играть
Striker
Member

Хто хотів - вже давно пройшов. А хто до сих не пройшов - значить не сильно-то і хотів.
Я з задоволенням пройшов 3 кінцівки (підгружав сейв перед основним вибором), залишив проходження за Варту якраз під DLC, щоб йти з самого початку.
Із багів було тільки провалившийся під землю артефакт, більше нічого такого, щоб бісило. Гра чудова, на 8 з 10 точно. Мінус за посередній сюжет, але в усьому іншому - топ. Хіба що ще можна згадати в мінус швидкий переспавн вражин, але то таке.
warp37
Member

proos: 12.06.2026 11:36 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Цілковито можна. На Steam Deck граю, ніяких модів, тільки LSFG-VK. А на мобільній RTX 4090 в 4K 80 FPS з FG/DLSS Quality.
BoKl
Member

Пробувати треба було у 2024-2025, зараз нема сенсу, пару місяців до DLC залишилось. Я пройшов гру на всі кінцівки і закрив всі ачівки ще у 2025. Зловив критичні баги з Заліссям та Ріхтером, але це вже давно пофіксили. Грав на ПК у широкому 2K на i3-10105F та AMD 6600XT з генератором, гралося комфортно. Зараз маю набагато кращий ПК, хочеться знову пограти, але чекаю на DLC.
Те що в грі не сподобалось: мало другорядних квестів та Прип'ять, вже після проходження грався з модами, був шокований масштабом вже зробленого але не доступного гравцю.
alex_sul
Advanced Member

BoKl: 12.06.2026 14:11 i3-10105F та AMD 6600XT
аххаха!! Я теж саме на такому сетапі всі кінцівки закрив і очівки до купи! :D
denizen
Member

Пишуть, що двіжок оновлять під це доповнення, то чекаємо, буде два в одном.
Axle_Grinder3
Member

BoKl: 12.06.2026 14:11

Пробувати треба було у 2024-2025, зараз нема сенсу, пару місяців до DLC залишилось. Я пройшов гру на всі кінцівки і закрив всі ачівки ще у 2025. Зловив критичні баги з Заліссям та Ріхтером, але це вже давно пофіксили. Грав на ПК у широкому 2K на i3-10105F та AMD 6600XT з генератором, гралося комфортно. Зараз маю набагато кращий ПК, хочеться знову пограти, але чекаю на DLC.
Те що в грі не сподобалось: мало другорядних квестів та Прип'ять, вже після проходження грався з модами, був шокований масштабом вже зробленого але не доступного гравцю.
Пройшов на виході теж, з усіма кінцівками та ачівками на профільному пк з fsr, баги ті самі спіймав що і у вас. Буде цікаво перепройти вже після всіх оновлень та DLC, зараз сенсу не дуже багато бачу в цьому
XXXshadyXXX
Member

Ох не не не, после 10 часов я игру поставил на паузу... В ванильную версию играть тяжело, а моды ставить не хочу... Куча лута и лютые ограничения рюкзака по грузу + отсутствие фаст тревела - это боль... Соболезную я консольщикам конечно, там наверное боль и страдание без модов в сие чудо играть :-/
Striker
Member

XXXshadyXXX: 12.06.2026 14:33Соболезную я консольщикам конечно, там наверное боль и страдание без модов в сие чудо играть
В мене колега так і не пройшов на XBOX. :laugh:
А я поставив Fast Travel десь після середини гри. :rolleyes:
Разів 10 періодично навідувався на покинуту базу Чистого неба. :-/
XXXshadyXXX: 12.06.2026 14:33Куча лута и лютые ограничения рюкзака по грузу
Купу луту взагалі не потрібно таскати, це я вже потім зрозумів. А спочатку так, тягав на лютому перегрузі не один раз. А потім в кінці гри ящик забитий купою патронів, ковбасою і т. д. Коли буду проходити наступного разу, то буду брати тільки патрони, аптечки, антиради і хороші пукалки з бронею. Бинтів багато не треба, хавка взагалі тільки на пару-трійку разів пожрати, все інше - скіпати. Особливо червоні стволи, тільки топові пушки. Згадав ще баг, я понабирав цього червоного хламу, що в мене аж ящик глюкнув, тобто багато пустих комірок після витягування з ящику. Але якось пройшов до кінця з цим)
XXXshadyXXX
Member

Striker
Ну так разрабы могли бы сделать схроны по всей карте + фаст тревел, а не блин идешь на задание, а по пути туда зашел туда зашел там то и то нашел и вот у тебя уже куча интересных пушек броников + рпг и лютый перевес и что делать? И это ты еще до задания не дошел(через мать его всю карту) АААА :rotate: Из за таких моментов я на паузу и поставил игру... И это я на 2й локации :laugh:
МОНАХ
Member

proos: 12.06.2026 11:36 Що скажуть спеціалісти? Вже можна пробувати грати? Чи ждати зиму?
► Залежно від того, як грати :gigi: , якщо так як я - почав ще в 2025-му і на сьогодні ледве закінчив-зачистив саму першу локацію, то - вже давно можна було. Крім постійних "рейдів" гри на оперативну пам'ять (через нестачу відеопам'яті) якихось інших перепон чи глюків я не помітив.
Ответить