AIB-партнери AMD очікують на вихід GPU RDNA 5‑го покоління не раніше середини 2027 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

taras_cs: 10.06.2026 14:49 Ось в мене RX 9070 XT - що я втратив, коли не переплатив $250-$300 за RTX 5070 Ti ?
Як це що? Хотфікс з сусідньої теми :D
S0N1C
Member

taras_cs: 10.06.2026 14:49 Ось в мене RX 9070 XT - що я втратив, коли не переплатив $250-$300 за RTX 5070 Ti ?
якщо граєш тільки в растр - то не багато(якість апскейлера може :rolleyes: , там всякі генератори :puke: ),
по RT - є нюанси, подекуди АМД здається чітерить і не відмальовує як треба, PT - взагалі іноді немає для АМД :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
але то все бісовські технології і вони ніде не використовуються
(якщо вірити ютуберам)
taras_cs
Member

S0N1C: 10.06.2026 15:56якщо граєш тільки в растр - то не багато(якість апскейлера може
Апскейлер мене влаштовує. Пишуть, що місцями кращий за DLLS 3, з апдейтами стає ще кращим (новий FSR 4.1).

Генератор вище х2 мені не потрібен (поки що), бо в мене 4К 120 Гц максимум.
RT - зараз граю в Облівіон з проміньцями, непогано, але зрідка помітно, що вони працюють лише в колі навколо персонажа, за межами цього кола вже ні.
Та АМД лише в 3х іграх не підтрмується:
Quake II RTX
Wolfenstein: Youngblood
Minecraft RTX
S0N1C
Member

taras_cs
в Resident Evil Requiem не було Path Tracing "з коробки", може зараз вже і додали
спойлер
Відправлено через 9 хвилин 9 секунд:
ну і я доречі на 9070ХТ нічого не казав поганого, мене насамперед 5700ХТ запуканила, шо вона зараз взагалі забута і похована, а от 2070 би ще шось робила :shuffle:
ну і з 6900 ХТ схожа ситуація, але трохи карще - для неї хоч обіцяють додати нові фітчі :rotate:
(P.S. я ще пам"ятаю як обирав між 3080ті та 6900ХТ токсік, досі на неї інколи поглядаю, купити в колекцію, але поки дорого :shuffle:
спойлер
Изображение
)
Ответить