Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
vdemeshko
Ото ж бо воно. Всі хочуть все і одразу. Працювати і творити нема кому.
Тут AI на підході. Може AI все зробить і буде зашибісь...
Тут AI на підході. Може AI все зробить і буде зашибісь...
-
vdemeshko
Member
Scoffer
но там немного сложнее правда ведь?.. звук перед этим существует как звук перед тем как становится цифрой ? не ? соовтественно в моем понимании есть начальное состояние и конечное.. по пути из одного в другое происходит приобразование.. харакетристика состояния описывается частотным и временным доменом - верно? состояние превичное после пребразования полностью сооствествует начальному по обоим доменам ? давай простой ответ - да\нет )) остальное никому не интерсная лирика в разрезе сферической в ваккуме идельности
с ней не ко мне..
но там немного сложнее правда ведь?.. звук перед этим существует как звук перед тем как становится цифрой ? не ? соовтественно в моем понимании есть начальное состояние и конечное.. по пути из одного в другое происходит приобразование.. харакетристика состояния описывается частотным и временным доменом - верно? состояние превичное после пребразования полностью сооствествует начальному по обоим доменам ? давай простой ответ - да\нет )) остальное никому не интерсная лирика в разрезе сферической в ваккуме идельности
Последний раз редактировалось vdemeshko 10.06.2026 15:58, всего редактировалось 3 раза.
-
Radio Bay
Member
При этом может звучать, как лайно, а так нормScoffer: ↑ 10.06.2026 15:49Так от дельта-сігма з великим запасом перевершує ттх, котрі необхідні для цього завдання
-
vdemeshko
Member
а может и не звучать - в студиях мастеринг делают на дельта сигмеRadio Bay: ↑ 10.06.2026 15:53При этом может звучать, как лайно, а так нормScoffer: ↑ 10.06.2026 15:49Так от дельта-сігма з великим запасом перевершує ттх, котрі необхідні для цього завдання![]()
-
Scoffer
Member
vdemeshko
От якраз ти про якусь далеку теорію віщаєш. Практика в тому що апц якось там перетворив, ми на це не впливаємо, а може звук одразу в цифрі виник, нас це не хвилює, і є цап, котрий перетворює цифри в букви
І частота, і перехідна характеристика цапа має відповідати заданому призначенню. Відповідає? Відповідає, з запасом. Що тобі ще треба?)
От якраз ти про якусь далеку теорію віщаєш. Практика в тому що апц якось там перетворив, ми на це не впливаємо, а може звук одразу в цифрі виник, нас це не хвилює, і є цап, котрий перетворює цифри в букви
-
vdemeshko
Member
ну дыкScoffer: ↑ 10.06.2026 15:58От якраз ти про якусь далеку теорію віщаєш
-
QFlash
Member
Тут ще накинув в Multisim
-
Radio Bay
Member
Пффф, естественно, только топовой, там задача вытащить максимум лажи.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:58а может и не звучать - в студиях мастеринг делают на дельта сигме
А потом люди слушают это на чём угодно и получают удовольствие.
Не путай студийный звук и консюмеорский.
Есть легандарные студийные мониторы YAMAHA NS-10
- Звук - кровь из ушей
-
Кстати, встречал людей (виртуально), которые используют RME ADI2 с лампой
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Есть такая фраза от студийщиков, что если звучит на YAMAHA NS-10, то будет звучать на всём.
Смысл, думаю, уловил
-
QFlash
Member
На виході "Дарлінгтони" При такій схемі включення більша потужність.QFlash: ↑ 10.06.2026 16:06Тут ще накинув в Multisim
Більше подобається "Шеклі"
Відправлено через 11 хвилин 20 секунд:
Ще проста схема на IRF/ Вони мені не подобаються.
Відправлено через 13 хвилин 52 секунди:
Король Lanzar Відправлено через 35 хвилин 48 секунд:
Я забув вказати. В рельності THD при використанні різних типів транзисторів буде на порядок вище. (Погрішність самих транзисторів).
Та все ж таки на слух це не сприймається.
Воно співає.
Головне щоб всі транзистори були без витоку (на мегаомах).
Кому цікаво.
-
DEVES
Member
Как вся эта муйня соотносится с название темы?
-
vdemeshko
Member
DEVES
Уже все давно все выбрали и купили… по 2-3 раза )))) шо еще обсуждать в 2026
в материках встроенный кодек даже уже сносный стал по сравнению с ALC667 
Уже все давно все выбрали и купили… по 2-3 раза )))) шо еще обсуждать в 2026
-
QFlash
Member
Так купив звукову і всьо. Не цікаво.
А тут інформація про підсилювачі. Схеми. Тема жива.
А тут інформація про підсилювачі. Схеми. Тема жива.
-
Radio Bay
Member
Хотя бы то, что остальные поддержать могут. Это ж не чатvdemeshko: ↑ 10.06.2026 17:29шо еще обсуждать в 2026
Схемы тут никому не интересны, в них никто тут ничего не понимает, тут это тупо мусор, спамQFlash: ↑ 10.06.2026 17:33А тут інформація про підсилювачі. Схеми
-
QFlash
Member
Та і звукових карточок тепер не випускають, десь якось проскоче щось.
Інтегровані рішення.
Інтегровані рішення.
-
Radio Bay
Member
Цапы, комбайны сейчас вместо нихQFlash: ↑ 10.06.2026 17:37Та і звукових карточок тепер не випускають
-
Filabatya
Member
То створіть окрему тему підсилювачі, накидайте туди схем і обговорюйте в ній. Так само як в тему що слухаєм почали частково перекидати відоси з ютуба
Романтику в тему акустики постіть
Романтику в тему акустики постіть
-
Radio Bay
Member
Да, я тут, бывало постил, теперь знаю, хожу туда.Filabatya: ↑ 10.06.2026 17:41Так само як в тему що слухаєм почали частково перекидати відоси з ютуба
100%Filabatya: ↑ 10.06.2026 17:41То створіть окрему тему підсилювачі
-
vdemeshko
Member
ок вот Вам тема - RME прекратило выпуск своих легендарных AD-2, затем прекратили принимать заказы и отгрузку и выкатила новое поколение )))
https://www.audiosciencereview.com/foru ... dac.71671/
RME ADI-2 Pro EX DAC
https://www.audiosciencereview.com/foru ... dac.71671/
RME ADI-2 Pro EX DAC
- спойлер
-
на AKM-ах
-
QFlash
Member
Filabatya
Що Вам не подобається.
Наприклад я не бачу сенсу говорити про звукові карточки. У них все на висоті. Ну хіба сильно биті.
Наприклад я не слухаю навушники. Використовую драну акустику. Ну так мені ліпше. А потрібен хоч якийсь ampliefer для цього.
Що Вам не подобається.
Наприклад я не бачу сенсу говорити про звукові карточки. У них все на висоті. Ну хіба сильно биті.
Наприклад я не слухаю навушники. Використовую драну акустику. Ну так мені ліпше. А потрібен хоч якийсь ampliefer для цього.
Последний раз редактировалось QFlash 10.06.2026 17:48, всего редактировалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
Купи Лексун і він буде тобі робити тайський ШІ-масаж.QFlash: ↑ 10.06.2026 15:51 vdemeshko
Тут AI на підході. Може AI все зробить і буде зашибісь...![]()
- спойлер
Последний раз редактировалось MSiAventador 10.06.2026 17:49, всего редактировалось 1 раз.