OpenAI закриває проєкт Sora — це ШІ, який генерує реалістичні відеоролики

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

dead_rat: 27.03.2026 12:49
MqM: 27.03.2026 12:46
Це не дає відповіді. Ризикували життям заради громадянства США чи іншої країни заходу?) Бігти напряму через кордон і то будо безпечніше ніж виступати проти влади, навіщо тоді такі складнощі
Ви, мабуть не заглиблювалися в історію.
Це зараз можна перебігти кордон заради біженства. А раніше, якщо ви не надзвичайно цінний, вас чи застрелять на переході чи викинуть назад в срср.
Якраз таки цікавися. Успішні втечі в срср були. Я не казав про просто перейти, а те, що навіть втеча через кордон де є наказ «стріляти в спину» і то безпечніше ніж виступи проти влади. Жаль, що ви не вловили іронію
https://glavred.net/life/neveroyatnye-p ... 45825.html

Последний раз редактировалось MqM 27.03.2026 13:00, всего редактировалось 1 раз.
unique-neon
Member

MqM: 27.03.2026 12:53Хоча можна було звісно скласти руки і чекати поки зявиться та нормальна влада, як це триває 30 років без люстрацій, а воно саме якось вирішиться
Ну були майдани, до слова як виявилось оплаченні демократами зі штатів, так що не те щоб руки були складені
Барбарис
Member

unique-neon: 27.03.2026 12:43
Хто як. Відкрив вікі https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%BD%D1%82
В розділі Дисиденти в СРСР пройшовся лише по тих, хто з України. З них відсіяв усіх тих, хто таки виїхав з СРСР. З тих що залишились, третина була членами КПРС.
Це маніпуляція.
1. Деякі дійсно вірили в соціалізм, доки не побачили реальність.
2. Деяких зламали. В совку були українські повстанці(упівці, петлюрівці тощо, та навіть цілий генерал), які після полону та тортур знімались в пропагандонських фільмах, оббріхували себе чи сиділи не рипались, щоб знову не потрапити під тортури.
3. Були шукачі вигіднішого, які спершу були за незалежність, бо бачили там переваги, а потім переметнулись та при новій владі знайшли тепле місце.
Але MqM точно має занадто ідеалістичні погляди на життя та схильність до відсутності аналізу.
MqM
Member

unique-neon: 27.03.2026 12:57
MqM: 27.03.2026 12:53Хоча можна було звісно скласти руки і чекати поки зявиться та нормальна влада, як це триває 30 років без люстрацій, а воно саме якось вирішиться
Ну були майдани, до слова як виявилось оплаченні демократами зі штатів, так що не те щоб руки були складені
Ті майдани без образ буди пшиком, бо після них ніякої організованої роботи не було. Не зявлялися впливові організації, не зявлялися нові політичні партії і не цшли на вибори, законодавство не змінювалося навіть під тиском вулиці, відміняли закони максимум, але ніколи не впроваджували нові вигідні суспільству. Класична історія незавершеної справи до логічного кінця
unique-neon
Member

MqM: 27.03.2026 13:04Ті майдани без образ буди пшиком
Так і я кажу про те. Топи були куплені. Медіа було куплене. Маси були обдурені. От і вся революція.
Последний раз редактировалось unique-neon 27.03.2026 13:07, всего редактировалось 1 раз.
MqM
Member

Барбарис: 27.03.2026 13:01
unique-neon: 27.03.2026 12:43
Хто як. Відкрив вікі https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%BD%D1%82
В розділі Дисиденти в СРСР пройшовся лише по тих, хто з України. З них відсіяв усіх тих, хто таки виїхав з СРСР. З тих що залишились, третина була членами КПРС.
Це маніпуляція.
2. Деяких зламали. В совку були українські повстанці(упівці, петлюрівці тощо, та навіть цілий генерал), які після полону та тортур знімались в пропагандонських фільмах, оббріхували себе чи сиділи не рипались, щоб знову не потрапити під тортури.
3. Були шукачі вигіднішого, які спершу були за незалежність, бо бачили там переваги, а потім переметнулись та при новій владі знайшли тепле місце.
Але MqM точно має занадто ідеалістичні погляди на життя та схильність до відсутності аналізу.
Ви поспішили навішити мені ярликів, мені тепер цікаво почути звідки це ви взяли?
І чому в мене немає аналізу, коли я просто привів приклади дисидентів без очевидної вигоди?
Я приводив приклади інших людей з ідеалістичними поглядами на життя - добровольців, дисидентів і тд.
Чекаю вашого аналізу на цю тему і чому ми там де ми є :D А то вас на майданах бракувало :D
unique-neon
Member

MqM: 27.03.2026 13:07Я приводив приклади інших людкй з ідеалістичними поглядами на життя - добровольців, дисидентів і тд.
Ну ви заявили що лише добровольці захищають Україну. А куди тоді діваються всі інші?
Приклад дуже ідеалістичних поглядів.
MqM
Member

dead_rat: 27.03.2026 12:56
MqM: 27.03.2026 12:53

Ну так талант влади все зіпсувати це окрема тема і це стосується будь якої сфери повязаною діяльністю з державою.
Їх обманули, як їх очікування так і відповідальністю держави щодо них.
З того, що в житті трапляються шахраї ж не слідує, що не треба нікому допомагати?
Хоча можна було звісно скласти руки і чекати поки зявиться та нормальна влада, як це триває 30 років без люстрацій, а воно саме якось вирішиться :weep:
Я про те, що самопожертва це дуже коротка дія у часі, ну місяць, ну два.
І здебільшого це механізм суспільства використовувати когось для своєї вигоди: виживання і збагачення.

Добровольці на війні - ідеальна демонстрація. От спитай іх зараз, чи вважають вони свій добровольний вчинок хорошою ідеєю через 4 роки як їх використали
Це те саме, що спитати людину, яка жертвувала на дитячий притулок, а гроші розікрали, а вихователі буди садистами.
І зробити висновок: «не треба жертвувати дітям» :)
Краще спитати добровольців з країн де ветеранів шанують і думаю відповілі відрізнятимуться від нашрї ситуації
dead_rat
Member

MqM: 27.03.2026 13:07
Барбарис: 27.03.2026 13:01
Це маніпуляція.
Ви поспішили навішити мені ярликів, мені тепер цікаво почути звідки це ви взяли?
І чому в мене немає аналізу, коли я просто привів приклади дисидентів без очевидної вигоди?
Я приводив приклади інших людей з ідеалістичними поглядами на життя - добровольців, дисидентів і тд.
Чекаю вашого аналізу на цю тему і чому ми там де ми є :D А то вас на майданах бракувало :D
Так ви ж самі привели ідеальний приклад: якщо ти ідеалістичний і готовий до самопожертви - тобою пожертвують і скористуються.

Нічого хорошого для тебе, як «хорошої людини» це не принесе
unique-neon
Member

MqM: 27.03.2026 13:12Краще спитати добровольців з країн де ветеранів шанують і думаю відповілі відрізнятимуться від нашрї ситуації
Чув там країна про них дбає, а не волонтери. Ну Німеччина наприклад.
dead_rat
Member

MqM: 27.03.2026 13:12
dead_rat: 27.03.2026 12:56
Я про те, що самопожертва це дуже коротка дія у часі, ну місяць, ну два.
І здебільшого це механізм суспільства використовувати когось для своєї вигоди: виживання і збагачення.

Добровольці на війні - ідеальна демонстрація. От спитай іх зараз, чи вважають вони свій добровольний вчинок хорошою ідеєю через 4 роки як їх використали
Це те саме, що спитати людину, яка жертвувала на дитячий притулок, а гроші розікрали, а вихователі буди садистами.
1. І зробити висновок: «не треба жертвувати дітям» :)
2. Краще спитати добровольців з країн де ветеранів шанують і думаю відповілі відрізнятимуться від нашрї ситуації
1. Не треба, притулки мають фінансуватися з бюджету ясно і контрольовано, а не годуватися шахраї(в 90% випадків)
2. Приклад в студію!
MqM
Member

unique-neon: 27.03.2026 13:09
MqM: 27.03.2026 13:07Я приводив приклади інших людкй з ідеалістичними поглядами на життя - добровольців, дисидентів і тд.
Ну ви заявили що лише добровольці захищають Україну. А куди тоді діваються всі інші?
Приклад дуже ідеалістичних поглядів.
Я ж уточнив, що з ініціативою.
А наловлені без ініціативи, без доброї підготовки явно їм не рівня навіть по бойовому духу (тут звісно всі скептично віднесуться до такого параметру, але військові вважають цілком реальним). Якби нас захищали переважно наловлені, то чому така нестача солдат? І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток? Є чимало прикладів коли люди роками не бачили родини
Барбарис
Member

MqM, це помітно з загальних постів, як про ігри, так і з посту про дисидентів - узагальнення всіх людей.
Ostin
Member

MqM: 27.03.2026 13:16Якби нас захищали переважно наловлені, то чому така нестача солдат? І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток? Є чимало прикладів коли люди роками не бачили родини
По першому - стало суттєво важче ловити, бо як не заброньований, то інвалід, а як придатний - то вже трохи розібрався, як уникати і на блок-пост не їде. Вчора спілкувався зі знайомим військовим, то час в днях до завозу нової партії з тцк дуже суттєво виріс.
По другому тут навіть коментувати нічого) Коли система всрана від самого початку, то всі причетні, кому не пощастило, будуть тягнути ярмо за всіх, доки не помруть.
MqM: 27.03.2026 13:12Це те саме, що спитати людину, яка жертвувала на дитячий притулок, а гроші розікрали, а вихователі буди садистами.
І зробити висновок: «не треба жертвувати дітям»
Ну так, не треба жертвувати в притулок. Хочеш щось зробити - зроби сам. Купи, привези, роздай, одягни, нагодуй. Але без посередників. Все ж очевидно.
MqM: 27.03.2026 12:53Їх обманули
Я може пропустив, але де були якісь обіцянки? Чи просто люди думали, що не може ж влада бути такою кінченою? Ну таке, в перший раз всі помиляються.
Последний раз редактировалось Ostin 27.03.2026 13:34, всего редактировалось 1 раз.
MqM
Member

Барбарис: 27.03.2026 13:24 MqM, це помітно з загальних постів, як про ігри, так і з посту про дисидентів - узагальнення всіх людей.
А не занадто ваш аналіз обширний? це вже тягне на цілу експертну роботу :lol: Психолог за це взяв би чимало, а тут безкоштовно й таке :)
Я не думаю, що вим насправді займалися, а не перейшли з теми про Сталкер де вас зачепив конкретний пост про екстракшен.
Боже, та де я узагальнюю всіх людей? Процитуйте :weep:
Навіть у цій темі я не писав такого :weep:

Отправлено спустя 9 минут 38 секунд:
Ostin: 27.03.2026 13:27
MqM: 27.03.2026 13:16Якби нас захищали переважно наловлені, то чому така нестача солдат? І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток? Є чимало прикладів коли люди роками не бачили родини
По першому - стало суттєво важче ловити, бо як не заброньований, то інвалід, а як придатний - то вже трохи розібрався, як уникати і на блок-пост не їде. Вчора спілкувався зі знайомим військовим, то час в днях до завозу нової партії з тцк дуже суттєво виріс.
По другому тут навіть коментувати нічого) Коли система всрана від самого початку, то всі причетні, кому не пощастило, будуть тягнути ярмо за всіх, доки не помруть.
MqM: 27.03.2026 13:12Це те саме, що спитати людину, яка жертвувала на дитячий притулок, а гроші розікрали, а вихователі буди садистами.
І зробити висновок: «не треба жертвувати дітям»
Ну так, не треба жертвувати в притулок. Хочеш щось зробити - зроби сам. Купи, привези, роздай, одягни, нагодуй. Але без посередників. Все ж очевидно.
MqM: 27.03.2026 12:53Їх обманули
Я може пропустив, але де були якісь обіцянки? Чи просто люди думали, що не може ж влада бути такою кінченою? Ну таке, в перший раз всі помиляються.
Щодо притулків куплені речі, як от одяг теж розкрадаються. Хіба от нагодувати це точно в шлунках дітей гарантовано залишиться, але це прицлеться тоді щодня робити особисто.
Мені от цікаво скільки людина реально фізично здатна проконтролювати усіляких волонтерських фондів?
Он вище людина писала, що донатить військовим, то їй тепер щоразу власноруч приїздити вручати, а потім їздити на нуль проводити інвентиразацію майна? Ну щоб точно уникнути подібних ситуацій.
Можна ж привести інші приклади, коли система не працює, то однаково знайдуться лазівки обдурити. Тоді призодимо до висновку нікому не можна довіряти.

Як мінімум військових обманули по виплатам, законним підставам по списуванню з війська, допомозі після поранення і тд. Там суто по законам вистачає, а не по моральній стороні
dead_rat
Member

MqM: 27.03.2026 13:16 І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток?
Кримінальна відповідальність.
MqM
Member

dead_rat: 27.03.2026 14:18
MqM: 27.03.2026 13:16 І чому ж тоді ті хто пішов в перші дні досі воюють який рік майже без відпусток?
Та це очевидно, мова про те, що їх немає кому замінити, якби дійсно наловлені складали переважну більшість, бо якщо ж стабільний притік новобранців, то сенсу тримати виснажених солдат немає – попри весь досвід вони стають все менш ефективні
dead_rat
Member

MqM: 27.03.2026 14:23
dead_rat: 27.03.2026 14:18
Та це очнвидно, мова про те, що їх немає кому замінити, якби дійсно наловлені складали переважну більшість
Наловлені і є більшістю зараз. Я не розумію з чим ми сперечаємося.
Барбарис
Member

MqM, та де всіх? Конкретно ж написав, що лише дисидентів. :lol:
kabostebeztak
Member

unique-neon: 27.03.2026 12:57
Правильно демократи зробили.
Ответить