Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA пропонує завантажити пакет драйверів GeForce 610.52 Hotfix із виправленнями проблем
-
ProBoynick
Member
Пропоную обговорити NVIDIA пропонує завантажити пакет драйверів GeForce 610.52 Hotfix із виправленнями проблем
Хтось вже поставив, нормально всьо?))
-
Afit
Member
В APP немає, то і нєфіг дьоргаться 
-
Kullerok
Member
Постоянно всё ставлю. И всьоо ок. Наверное только не ставлю обновы на материнку. Ну тупо в падлу мне там колупатьсяProBoynick: ↑ 09.06.2026 13:14 Пропоную обговорити NVIDIA пропонує завантажити пакет драйверів GeForce 610.52 Hotfix із виправленнями проблем
-
Filabatya
Member
перед продажем поставите 
-
МОНАХ
Member
►
У мене два монітори - основний підключений на "дискретку", додатковий - через "материнку" на "встройку". Так от, поки сидів на 1660Ті, на якомусь із більш-як-піврічних драйверів, то запуск "компа" відображався на головному моніторі, а оце як переобладнався на 5070Ті з новими драйверами -
запуск "малюється" через "встройку" на допоміжний монітор і тільки при завантаженні безпосередньо "робочого стола" зображення з'являється на основному моніторі з "дискретки".
► Я не впевнений чи це точно пов'язано з останньою тенденцією нВідіа клепати "щоденні" драйвери і тут же в слід за ними "хотфікси", але я буду думати, що - так
. Таке враження, що 5070Ті - "спить" аж до повного завантаження користувача
► Я не впевнений чи це точно пов'язано з останньою тенденцією нВідіа клепати "щоденні" драйвери і тут же в слід за ними "хотфікси", але я буду думати, що - так
-
denizen
Member
от нашо натягувати сову на глобус? це ж легко все перевіряється. Хочете сказати, що всі карти 50хх не відтворюють зображення до входу в систему? чи це ваша мамка так робить?МОНАХ: ↑ 09.06.2026 16:35 ►У мене два монітори - основний підключений на "дискретку", додатковий - через "материнку" на "встройку". Так от, поки сидів на 1660Ті, на якомусь із більш-як-піврічних драйверів, то запуск "компа" відображався на головному моніторі, а оце як переобладнався на 5070Ті з новими драйверами -
запуск "малюється" через "встройку" на допоміжний монітор і тільки при завантаженні безпосередньо "робочого стола" зображення з'являється на основному моніторі з "дискретки".
► Я не впевнений чи це точно пов'язано з останньою тенденцією нВідіа клепати "щоденні" драйвери і тут же в слід за ними "хотфікси", але я буду думати, що - так. Таке враження, що 5070Ті - "спить" аж до повного завантаження користувача
-
erkins007
Member
Потому что там проблемы у определенных gsync мониторов только.
-
Nekros
Member
У мене був схожий випадок але з старою gtx1080 коли я її поставив в материнку tuf b550 gaming pro. Що зображення зʼявлялося лише на робочому столі і я ніяк не мог попасти у біос, не через кнопку del, ні через загрузку у біос із під віндовс.МОНАХ: ↑ 09.06.2026 16:35 ►У мене два монітори - основний підключений на "дискретку", додатковий - через "материнку" на "встройку". Так от, поки сидів на 1660Ті, на якомусь із більш-як-піврічних драйверів, то запуск "компа" відображався на головному моніторі, а оце як переобладнався на 5070Ті з новими драйверами -
► Я не впевнений чи це точно пов'язано з останньою тенденцією нВідіа клепати "щоденні" драйвери і тут же в слід за ними "хотфікси", але я буду думати, що - так. Таке враження, що 5070Ті - "спить" аж до повного завантаження користувача
Довелося оновити біос відеокарти, і тоді стало все окей
-
Mozdev
Member
Причина цього у використанні дісплейпорта та UEFI ( якщо увімкнути CSM legacy, то буде працювати і з DP)Nekros: ↑ 09.06.2026 17:51У мене був схожий випадок але з старою gtx1080 коли я її поставив в материнку tuf b550 gaming pro. Що зображення зʼявлялося лише на робочому столі і я ніяк не мог попасти у біос, не через кнопку del, ні через загрузку у біос із під віндовс.МОНАХ: ↑ 09.06.2026 16:35 ►У мене два монітори - основний підключений на "дискретку", додатковий - через "материнку" на "встройку". Так от, поки сидів на 1660Ті, на якомусь із більш-як-піврічних драйверів, то запуск "компа" відображався на головному моніторі, а оце як переобладнався на 5070Ті з новими драйверами -
Довелося оновити біос відеокарти, і тоді стало все окей
Перемкніть на HDMI і буде біос на gtx1080.
У своєї 1080 ti я біос не оновлював, тому так, може дійсно косяк з першими білдами прошивок.
Ще причина може бути у біос материнки, а саме у GOP драйвері, тому оновити біос материнки теж зайвим не буде, якщо для вас це дійсно проблема.
-
Alexsandr
Member
Интересно что при поиске свежих так и остается 610.47
-
Filabatya
Member
Alexsandr
тай добре, я вже раз так встиг за пару годин поставити. потім нвідія їх видалила, як супер падліву (ІАЙ індуси ще руку не набили були)
тай добре, я вже раз так встиг за пару годин поставити. потім нвідія їх видалила, як супер падліву (ІАЙ індуси ще руку не набили були)
-
123456
Member
Рідко пишу(сам адепт Нвидиа) - но Нвидіа просто клепає мусор и по простому уже скурвилась...Уже боюсь ставити нові драйвера - якщо не буду грати в гру - для якої і вийшов драйвер новий.
Іграю в Геншин і XСР - і включаю там Smooth Motion - для того щоб фпс був 120 кадрів - тому що залочено 60 грою, а Smooth Motion - із дублює...картинка супер плавна без артів і затримок - на 180 Гц моніках...І тут виходить НОВИЙ 610-й драйвер в ХСР просто не включити Smooth Motion в Нвидиа АП(грай в убогі 60 фпс - тому що нейронка знову ся всрала і все поламала) - а в Геншині просто нереальні фрізи ну таке якби грав на 1030...Відкатнув назад на попередній все літаю...В дупу ці недодрайвера - які клепає нейронка...Задрало уже всі старі ігри злітають в нуль - а в нових дай бог +1% фпс би добавився...До того була та сама фігна в Аркнайт Енфилд - глючив вулкан просто фрізи нереальні таке якби 32 мб було врам...Кроку не ступити - тільки перреключення на ДХ 11 помогало, який в грі поламаний і через 2 годи ОЗУ уже була 26 ГБ заповненна...
Це жесь - коли Нвидіа стала гірше мусорної АМД.
Іграю в Геншин і XСР - і включаю там Smooth Motion - для того щоб фпс був 120 кадрів - тому що залочено 60 грою, а Smooth Motion - із дублює...картинка супер плавна без артів і затримок - на 180 Гц моніках...І тут виходить НОВИЙ 610-й драйвер в ХСР просто не включити Smooth Motion в Нвидиа АП(грай в убогі 60 фпс - тому що нейронка знову ся всрала і все поламала) - а в Геншині просто нереальні фрізи ну таке якби грав на 1030...Відкатнув назад на попередній все літаю...В дупу ці недодрайвера - які клепає нейронка...Задрало уже всі старі ігри злітають в нуль - а в нових дай бог +1% фпс би добавився...До того була та сама фігна в Аркнайт Енфилд - глючив вулкан просто фрізи нереальні таке якби 32 мб було врам...Кроку не ступити - тільки перреключення на ДХ 11 помогало, який в грі поламаний і через 2 годи ОЗУ уже була 26 ГБ заповненна...
Це жесь - коли Нвидіа стала гірше мусорної АМД.
Последний раз редактировалось 123456 09.06.2026 19:51, всего редактировалось 2 раза.
-
alextampa
Member
Так, поспішати з драйверами ніколи не треба. Хай бетатестери які одразу встановлюють - перевірять, а вже за тиждень/два можна і встановити, якщо без косяків 
-
yungmanpro
Member
Встановив, тому що граю зараз в Stalker COP, якщо фпс впаде, відпишусь.
-
powerpizza
Member
Бета тестеры в бой
зато как ржали с интела по началу
щас за дрова на интел вобще тишина,ибо все ок
зато тут шо не релиз ой шось отпало,ой фпс впав 
-
Vader
Member
powerpizza
Конечно тишина,ибо на интеле сидит 1 человек из 100000
Конечно тишина,ибо на интеле сидит 1 человек из 100000
-
МОНАХ
Member
►denizen: ↑ 09.06.2026 17:31 от нашо натягувати сову на глобус? це ж легко все перевіряється. Хочете сказати, що всі карти 50хх не відтворюють зображення до входу в систему? чи це ваша мамка так робить?
- спойлер
- Просто вперше стикаюсь з таким "приколом", хоча вже багато років підключаюсь на два монітори різними способами. Після встановлення нової карти - тільки оновив з чистої установки драйвер, нічого іншого не чіпав в програмному напрямку. Спочатку подумав, що в БІОС-і якимось чином "збився" пріоритет між "встройкою" і "дискреткою", але - ні...
Взагалі, останнім часом помітив, що приблизно 1 раз з 3 візуалізація завантаження починається через "встройку" на додатковому моніторі, але по ходу виконання перемикається вже через "дискретку" на головний монітор.
► Але, можливо правий Mozdev - дещо змінилось в апаратній частині: головний монітор був приєднаний до старої 1660Ті через HDMI - я переставив карту в старий "комп" і так і залишив за нею вивід через цей HDMI. А нову 5070Ті - підключив вже через комплектний дісплейпорт-кабель (який, насправді, з одного кінця - повнорозмірний дісплейпорт-"тато", а з іншого, що підключається в сам монітор - так-званий міні-дісплейпорт-"тато"). А "встройка" як була підключена на додатковий монітор через перехідник HDMI/VGA, так і лишилась...
► Признаюсь
, коли при запуску вперше головний монітор не видав сигнал (хоча підключення кабелю - показав), а замість нього "встройка" все "малювала" на додатковий, то в голові похоронним дзвоном пролунала фраза: "54 тисячі, с...а, гривень! На другому ж запуску... після оновлення драйвера...". А через великі об'єми оперативної пам'яті МСІ-вські БІОС-и досить не швидко грузять систему - вистачає часу
нажахатися і подумати про вічне, поки оте все крутиться.
-
AssayMAS
Member
ага но предлагают хотфикс нуждающемся (а нужду можно проверить по списку "чё исправили")Alexsandr: ↑ 09.06.2026 18:30Интересно что при поиске свежих так и остается 610.47
-
bombeybox
Member
Краще б вони так дьорганий фреймтайм в complex/open-world іграх фіксили, а не оцю фігню
- спойлер