На нашій утопії я з жовтня 2023 вже 38Тб роздав.Евгений King: ↑ 12.04.2026 18:42Скільки з наших торрентів качав, ну до прикладу з толоки, моя роздача потім нікому не треба. На 100Гб завантаженого добре якщо роздасться 3-5Гб. Диски в мене не резинові, тому якщо і висить роздача, то тільки поки я не видалю файли. Тому я жадаю прикладів, що ви там роздаєте і кому, на яких трекерах![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
PON в квартиру
-
tablestikus
Member
-
Евгений King
Member
38/2/12 = 1.58 Тб в місяцьtablestikus: ↑ 12.04.2026 20:01На нашій утопії я з жовтня 2023 вже 38Тб роздав.Евгений King: ↑ 12.04.2026 18:42
Скільки з наших торрентів качав, ну до прикладу з толоки, моя роздача потім нікому не треба. На 100Гб завантаженого добре якщо роздасться 3-5Гб. Диски в мене не резинові, тому якщо і висить роздача, то тільки поки я не видалю файли. Тому я жадаю прикладів, що ви там роздаєте і кому, на яких трекерах![]()
1.58 Тб != 10 Тб
-
Ekz0rcyst
Member
tablestikus
На утопії ж по інвайтам можна зареєструватись тільки?
На утопії ж по інвайтам можна зареєструватись тільки?
-
RoMiLiUs
Member
Якось за одну ніч одну дуже популярну роздачу роздав на 6тб(навіть більше , 6тб це те що запам'ятав)) Швидкість відвантаження доходила до 250Мб/с) Правда це на Ланеті.Евгений King: ↑ 12.04.2026 18:42 Тому я жадаю прикладів, що ви там роздаєте і кому, на яких трекерах
Ну це я до того, що якщо захотіти, то можна, але при звичайному юзанні, то і до 1тб сумарно на місяць не доходить.
- От прям щас :D

Последний раз редактировалось RoMiLiUs 12.04.2026 22:08, всего редактировалось 4 раза.
-
Avenger80
Member
Я думал это фильм какой-то.Ekz0rcyst: ↑ 12.04.2026 21:37На утопії ж по інвайтам можна зареєструватись тільки?
-
Ekz0rcyst
Member
Avenger80
Ну у нас не так багато трекерів із медіа. Нормальних. По суті закритий Utopia, напівзакритий toloka, ще є 0day.
Ну у нас не так багато трекерів із медіа. Нормальних. По суті закритий Utopia, напівзакритий toloka, ще є 0day.
-
tablestikus
Member
Так я і не одним трекером користуюся.

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Так. І досить жорсткий хіт-н-ран, але як почалися обстріли в тому році тимчасово прибрали.
-
Евгений King
Member
Поняв, питань не маю)tablestikus: ↑ 12.04.2026 22:28Так я і не одним трекером користуюся.
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:Так. І досить жорсткий хіт-н-ран, але як почалися обстріли в тому році тимчасово прибрали.
Інвайтом на Утопію не поділитесь? )
-
Frakis
Junior
Ще пишуть що проблема на водафоні с маршрутизацією и приватний вузол apple також winmtr показує затримки.
-
Adamantium
Ghost
А есть примеры? А то пишут много чего...Frakis: ↑ 29.04.2026 16:46проблема на водафоні с маршрутизацією
-
Royter
Member
Есть абоненты водафона домашнего интернета как быстро могут поменять терминал интернета? вотт одно что пугает как подрядчики будут заявку решать, местный оператор оборзел повысил тарифы даже дороже чем водафон ди и на обоих уже подрядчики а цена разная.
-
Filabatya
Member
а їм подзвонити ви не можете?
-
Royter
Member
сказали вас наберут и все очередь поставили.Filabatya: ↑ 08.06.2026 16:39 а їм подзвонити ви не можете?
-
BorisBrejcha
Member
Судя по тексту вы подключаетесь к Водафону как новый абонент?Royter: ↑ 08.06.2026 16:32 Есть абоненты водафона домашнего интернета как быстро могут поменять терминал интернета? вотт одно что пугает как подрядчики будут заявку решать, местный оператор оборзел повысил тарифы даже дороже чем водафон ди и на обоих уже подрядчики а цена разная.
-
Royter
Member
Нет не новый абонент просто терминал потух и не работает сказали ждите спустя 3 дня пришел и поменял.BorisBrejcha: ↑ 11.06.2026 17:39Судя по тексту вы подключаетесь к Водафону как новый абонент?Royter: ↑ 08.06.2026 16:32 Есть абоненты водафона домашнего интернета как быстро могут поменять терминал интернета? вотт одно что пугает как подрядчики будут заявку решать, местный оператор оборзел повысил тарифы даже дороже чем водафон ди и на обоих уже подрядчики а цена разная.