Огляд гри 007 First Light та технологій NVIDIA. Бонд повертається

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Огляд гри 007 First Light та технологій NVIDIA. Бонд повертається

Там и моё тоже есть.. (с)

S0N1C
Member

Матеріал підготовано за підтримки ASUS та NVIDIA
все зрозуміло :rolleyes: інакше як ще тулити MFG 6X :lol:
Soulwatcher
Member

Посмотрел геймплей и понял, что это по графике очередное call of duty+hitman, но с системными требования под продажи нового железа.
На скрине жёлтого авто я вспоминаю старый flatout, угловатость тачек внедорожников как в...лучшем случае в ГТА 4.
Играть я в это не буду чисто из-за визуала, который не соотносится с сис.требованиями.
Гедоніст
Member

Начитався цих ваших інтернетів, що це чуть лі не претендент на гру року. Це інтерактивне заскриптоване кіно з графікою 10-ти річної давнини. Вистачило до місії в нічному клубі і видалив. Гра дуже душна.
0/007 Джеймс Бондів.
yariksom
Member

Мені сподобалася, "ВАВ ефекту" немає але нормально.
AlexWest
Member

Гедоніст, так ви тільки обучалку пройшли :lol: Де б то знайти НЕ заскриптовані обучалки
erkins007
Member

Игра очень красивая да и в целом для меня это Игра Года, но технологий нвидиа там пока почти нет - трасировку пути и реконструкцию лучей завезут позже
ProBoynick
Member

Підкажіть будь ласка як увімкнути режим фокус на геймпаді?
Геральт
Member

Форсований ТАА, відстуність повноцінної підтримки карт АМД/Інтел, відсутній Borderless Fullscreen, мило замість текстур.
Але чого ще можна чекати від гри з плашкою "NV GeForce" :-/

Сама гра на 1раз.

upd. Забув. Вони таки змогли в старі лампові дзеркала :)
Последний раз редактировалось Геральт 08.06.2026 15:51, всего редактировалось 1 раз.
Гедоніст
Member

Геральт: 08.06.2026 15:46Але чого ще можна чекати від гри з плашкою "NV GeForce"
Для червоних фанбоїв зробили Far Cry 6 та Borderlands 3. Шо тобі ще треба? :spy:
S0N1C
Member

Геральт: 08.06.2026 15:46 upd. Забув. Вони таки змогли в старі лампові дзеркала :)
так, це недопрацювання скоро пофіксять, коли додадуть RT, буде працювати тільки якщо увімкнеш PT :laugh:
erkins007
Member

ProBoynick: 08.06.2026 15:38 Підкажіть будь ласка як увімкнути режим фокус на геймпаді?
На бамперах, если речь про линзы
Leptar991
Junior

Гра - такий собі анчартед, тільки з гіршою графікою.
Тільки ти перший анчартед вийшов 20 років тому)
Ответить