які питання, якщо ви маєте співставний по ціні і позиціонуванню ноутбук на х86 -- принесете і його, будемо стрімити з двох. а то у мене тільки старенький, буде нечесне порівнянняyuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53ось приклад упередженого чи одно-бокого ставлення. Щоб було чесно - потрібно таке ж зробити на х86
чому ви відразу це не пропонуєте, а лише про макбук?
ага ага, "бігла через місточок та вхопила кленовий листочок" (с)yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53насправді я дуже мало витрачаю на це часу, і роблю коли є вільна хвилина, при чому впаралель ще багато чого роблю
бавляться це в сенсі грають в ігри на х86? якщо так, то звичайно. наприклад до себе, обов'язково відповім і на це.yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53Чи буде у вас таке саме питання до людей які бавляться?
yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53а чому цим займаюсь - так мені завжди подобались проци
прибережіть цей стенд-ап на потім
відповім на стрімі, користуюсь ноутами з 2006 року десь (якщо мова про власні)yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53ну ось до прикладу - як ви ставитесь тримати батарею ноута на 100% ?
перед тим як щось заявляти - потрібно пошукати, порівняти, є теоретичні знання, є підкріплення практикою. І так в кожному питанні.
ну ви шо, це ж важливе питання в контексті вашого флуду. ви бачили скільки ігрових ноутів продається? причому не дешевих. як можна це опускати? непорядок.yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 21:53але мене це не цікавить. І мене стошнить про це обговорювати.