Sony показала велику демонстрацію ігрового процесу Marvel’s Wolverine

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Рескин человека паука разрабатывают уже лет 5? Потужна перемога соникинца :-/
Sutter_Cane
Member

LordTornado: 03.06.2026 22:17 Море кровищи, тупые противники и ЛГБТ костюм... Даже бесплатно в такое играть нет желания. Я себя не на помойке нашёл...
чел, ты по-моему ошибся форумом, тебе сюда: https://ixbt.games/results/2026/06/03/c ... erine.html

там как раз есть две журнашлюхи говорящие головы, любящие поговониться на Marvel, ЛГБТ и в принципе залить компота в уши аудитории про то как запад загнивает :rotate:
Геральт
Member

konb999: 04.06.2026 02:17 Вот сейчас 007 прямо радует...
О так...
На 1хв перестрілок/бійок - 9хв балаканини і походеньок коридором. А так як гра не підтримує borderless fullscreen то і альттабом ці дуже "цікаві" діалоги не обійдеш.
Гра без гри. Але з сюжетом, безперечно.
DuckRider
Member

zalizo_org: 03.06.2026 16:04
Sony показала велику демонстрацію
На РС і так не буде. То могла б і не показувати.
Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5
walkman3000
Member

Евгений King: 04.06.2026 00:35Росомаха поміж катсценами встигає прийняти душ і перевдягти костюм
дивно що таких питань нема до, наприклад, plague tale. чому на сонікіцо завжди така реакція у пекарів? жалюгідна маніпуляція та черіпікінг
bes
Member

У некоторых такая реакция что они думают сейчас сони прочитает их критику и выпустит на пк :lol: :laugh: А игра если честно какой то рескин спайдермена, может хоть сюжет будет интересный - а то под второго я засыпал иногда.
1234waltz
Member

yariksom: 03.06.2026 16:32 Хоч би й 10, вони плюнули в гравців на ПК тепер і цього не заслуговують.
Ой, чи не нофіг на півтори гри в рік. Це не часи PS2, коли эксклюзивів виходило за рік більше ніж зараз за весь життєвий цикл ПС5. В Стімі ПК-ексклюзивів від інді-сцени та стратегій, які ніколи не будуть портовані на консолі за рік виходить більше ніж всі екзи всіх консолей зараз за п'ятирічку. Був би час грати у все це.

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
DuckRider: 04.06.2026 08:49 Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5
Ноуп. З ПК іграми все ок. 90% ігор на власних рушіях та альтернативах не мають проблем з оптимізацією. Прикладів валом. Навіть на UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном.
XXXshadyXXX
Member

1234waltz: 04.06.2026 11:46UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном.
:eek: Это какие такие игры на UE5 с подчеркну "шикарной оптимизацией"? Из того что я знаю это Arc Riders и Expedition 33, а ну и Fortnite :laugh:
walkman3000
Member

1234waltz: 04.06.2026 11:46Навіть на UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном
на виході іх 0
1234waltz
Member

XXXshadyXXX: 04.06.2026 11:54 :eek: Это какие такие игры на UE5 с подчеркну "шикарной оптимизацией"? Из того что я знаю это Arc Riders и Expedition 33, а ну и Fortnite :laugh:
Ну от, вже три є) Плюс ще Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed. Як то кажуть - нормально роби, нормально буде. Те що в купи розробників або руки не з того місця ростуть, або в менджмента оййййййй! замість голови - більше їх проблема, а не рушія.

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Яскравий приклад кривих рук - новий лицар жидай та Ждалкер 2. Але, чомусь у вище перерахованих прикладів на тому ж рушії все ок. Дивні дива. При тому що в Expedition 33 більше половину гри на блюпрінтах вайбкоджена. Тож, якщо в Respawn та GSC не вміють читати мануали по оптимізації та лазити по налаштуванням рушія, хто їм дядя.
XXXshadyXXX
Member

1234waltz: 04.06.2026 12:18 Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed
Так а где шикарная оптимизация то в этих играх?) Та и сами игры, кроме Silent Hill, не супер популярные, с не супер оценками, даже скажем так нишевые, очень так себе пример...

Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации... Когда где то в подвале дома свеча фонариком в даль у меня фпс просаживался больше, чем в первой начальной локации в городе.

Так что давай без сказок про шикарную оптимизацию на UE5. Она всрата что на пк, что на консолях.
zalizo_org
Member

DuckRider: 04.06.2026 08:49
zalizo_org: 03.06.2026 16:04
На РС і так не буде. То могла б і не показувати.
Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5
Якщо відверто, щодо РС-оптимізацій маю деякі сподівання лише на Ґейба Нюела з його стім машиною.
1234waltz
Member

XXXshadyXXX: 04.06.2026 12:30
1234waltz: 04.06.2026 12:18 Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed
Так а где шикарная оптимизация то в этих играх?) Та и сами игры, кроме Silent Hill, не супер популярные, с не супер оценками, даже скажем так нишевые, очень так себе пример...

Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации... Когда где то в подвале дома свеча фонариком в даль у меня фпс просаживался больше, чем в первой начальной локации в городе.

Так что давай без сказок про шикарную оптимизацию на UE5. Она всрата что на пк, что на консолях.
На тему коментаря про "нишевые". Ну, я от наприклад не дуже люблю конвєєрний шлак "10 із 10 госпаді". Мені не цікаві каловздутія, гадавари (які я дропнув як серію ще в часи PSP/PS2), фіфи і тп. Ми ж не про "нішевість" кажемо, а про те, що є купа розробників у яких "все працює". І от постає питання, якщо у Lords of the Fallen 2023 на УЕ прекрасно працює рендер двох сцен світів одночасно, з різними супротивниками, геометрією рівнів, миттєвим переском між сценами та навіть одночасним частковим переглядом та взаємодією на величезній локації з купою деталей - то чого в інших все "не працює" у значно простіших, я б сказав, примітивних кейсах. Може не в рушії справа?

Якщо так розбирати, то Lords of the Fallen 2023 це гра, яка стала "дарксоулсом" в усьому кращим за будь яку з ігор Міядзакі по геймплею. І графон там з артдизайном просто шикарний, не кажучи вже про унікальні геймплейні механіки з "одночасним" подвійним світом, які за історію ігрову хіба що Dishonored 2 в одній місії були реалізнові. Як на мене це просто шедевр геймдеву.

Hell is Us ближче до хорорного слешеру. Тут тобі й світ придумали доволі цікавий (мабуть перша після Hellpoint гра яка намагається в напівфентезійний сай-фай в цьому жанрі), і графон гарний.

Avowed - тупо жертва ревью бомбінга шизів, які хотіли заспамити екз коробки просто з принципу. Це як шедевральні High on life та нові Гайдени, які ігнорять деякі обзорщики, у яких на темі соні-фанатства та габено-сектанства вже бачок потік. І вони назло "коробці" мінусують та ігнорять шикарні ігри (бо своєї думки не мають, що з сектантів взяти).

З приводу Silent Hill 2, в Callisto protocol (яка взагалі на УЕ 4) є пару нічим не особливих кімнат, де на слабких системах прямо жорсткі тормоза. Десь "пролюбились". Але в цілому гра може нормально гратись навіть на такій дохлій карті як рикса 6000 та 1650, що я в свій час перевіряв до покупки Arc B570.
zalizo_org
Member

XXXshadyXXX: 04.06.2026 12:30Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации...
Там її точно нема. Тим не менше, пройшов в 4К на 3070 😎
XXXshadyXXX
Member

1234waltz: 04.06.2026 13:01 Lords of the Fallen 2023
Я играл немного в эту игру и оставил ее на когда то на потом, ибо играть мне было попросту скучно, типичный клон Dark Souls со своими уникальными фишками. У меня вообще с солс механикам в играх не Миядзаки отвращение какое то... Мне кажется что магия солс игр и солс механик работает только в играх от Миядзаки. Я пытался играть в кучу аля солс игр и все бросал и не из за сложности, просто было что то не то, не цепляло вообще... Stellar Blade вот очень зашла ну тут больше как от Nier Automata куча идей и немного от Соулс...
Увы, не смог, запустил, час бегал по локации как дурак, куда бежать что делать куда идти. Не, думай сам. Тупо по лесу час бегал, плюнул и удалил игру, не моё... Опять же нишевый продукт сильно...

Честно, еще не добрался... Сколько игр еще проходить AAA которые... У меня Киберпанк чутка только пройденный, так еще и Elden Ring не тронутый, боюсь покупать, а то исчезну из жизни :lol:
1234waltz: 04.06.2026 13:01може нормально гратись навіть на такій дохлій карті як рикса 6000 та 1650
У каждого разное понятие нормально играться, у меня брат Alan Wake 2 прошел на ноуте с i5 9300H и GTX1650M и говорил что норм. Сейчас у него PS5 и вообще не парится если 30 кадров или 60 кадров в игре :lol:
1234waltz
Member

XXXshadyXXX: 04.06.2026 13:34 У меня Киберпанк чутка только пройденный, так еще и Elden Ring не тронутый, боюсь покупать, а то исчезну из жизни :lol:
Когда-то я начну и в них играть, тоже времени нет)
XXXshadyXXX: 04.06.2026 13:34 У каждого разное понятие нормально играться, у меня брат Alan Wake 2 прошел на ноуте с i5 9300H и GTX1650M и говорил что норм. Сейчас у него PS5 и вообще не парится если 30 кадров или 60 кадров в игре :lol:
Ну, на 6600 Калисто играется приблизительно как на Series S. Ползунки влево и фср песочит глазки в динамике. Но за исключением пары комнат - со стабильным фпс. Консольненько. З другой стороны, что это как не чудо оптимизации, что игра 2022 ориентированная на кинематографичный графон вообще может нормально проходится без боли на таком железе. Это же не джедай-виживала, который умудряется лагать на топовом конфиге компилируя шейдеры в динамичных сценах на ходу.
yariksom
Member

Евгений King: 04.06.2026 00:35 Геніальна гра. Росомаха поміж катсценами встигає прийняти душ і перевдягти костюм :lol:
Це тупо треш, в катсцену війшов повністю в крові без частини костюму, через 30 секунд гра все забула і він як новенький, навіть костюм зрегенерував, а пітстоп команда витерла його від крові за 3 секунди.
Магія Соні, не чув? :lol:
Shepard1985
Junior

Сподіваюсь, що Валв не буде так само випускати свої ігри більше для Соні. Халф Лайф 3 буде ексклюзивом ПК.
XXXshadyXXX
Member

Shepard1985: 05.06.2026 01:06Сподіваюсь, що Валв не буде так само випускати свої ігри більше для Соні. Халф Лайф 3 буде ексклюзивом ПК.
:laugh: :super:
Ответить