Новости
Последние статьи и обзоры
Sony показала велику демонстрацію ігрового процесу Marvel’s Wolverine
-
hohlid19
Member
Рескин человека паука разрабатывают уже лет 5? Потужна перемога соникинца 
-
Sutter_Cane
Member
чел, ты по-моему ошибся форумом, тебе сюда: https://ixbt.games/results/2026/06/03/c ... erine.htmlLordTornado: ↑ 03.06.2026 22:17 Море кровищи, тупые противники и ЛГБТ костюм... Даже бесплатно в такое играть нет желания. Я себя не на помойке нашёл...
там как раз есть две журнашлюхи говорящие головы, любящие поговониться на Marvel, ЛГБТ и в принципе залить компота в уши аудитории про то как запад загнивает
-
Геральт
Member
О так...konb999: ↑ 04.06.2026 02:17 Вот сейчас 007 прямо радует...
На 1хв перестрілок/бійок - 9хв балаканини і походеньок коридором. А так як гра не підтримує borderless fullscreen то і альттабом ці дуже "цікаві" діалоги не обійдеш.
Гра без гри. Але з сюжетом, безперечно.
-
DuckRider
Member
Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5zalizo_org: ↑ 03.06.2026 16:04На РС і так не буде. То могла б і не показувати.Sony показала велику демонстрацію
-
walkman3000
Member
дивно що таких питань нема до, наприклад, plague tale. чому на сонікіцо завжди така реакція у пекарів? жалюгідна маніпуляція та черіпікінгЕвгений King: ↑ 04.06.2026 00:35Росомаха поміж катсценами встигає прийняти душ і перевдягти костюм
-
bes
Member
У некоторых такая реакция что они думают сейчас сони прочитает их критику и выпустит на пк
А игра если честно какой то рескин спайдермена, может хоть сюжет будет интересный - а то под второго я засыпал иногда.
-
1234waltz
Member
Ой, чи не нофіг на півтори гри в рік. Це не часи PS2, коли эксклюзивів виходило за рік більше ніж зараз за весь життєвий цикл ПС5. В Стімі ПК-ексклюзивів від інді-сцени та стратегій, які ніколи не будуть портовані на консолі за рік виходить більше ніж всі екзи всіх консолей зараз за п'ятирічку. Був би час грати у все це.yariksom: ↑ 03.06.2026 16:32 Хоч би й 10, вони плюнули в гравців на ПК тепер і цього не заслуговують.
Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Ноуп. З ПК іграми все ок. 90% ігор на власних рушіях та альтернативах не мають проблем з оптимізацією. Прикладів валом. Навіть на UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном.DuckRider: ↑ 04.06.2026 08:49 Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5
-
XXXshadyXXX
Member
1234waltz: ↑ 04.06.2026 11:46UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном.
-
walkman3000
Member
на виході іх 01234waltz: ↑ 04.06.2026 11:46Навіть на UrinalEngine купа ігор з шикарним оптимізоном
-
1234waltz
Member
Ну от, вже три є) Плюс ще Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed. Як то кажуть - нормально роби, нормально буде. Те що в купи розробників або руки не з того місця ростуть, або в менджмента оййййййй! замість голови - більше їх проблема, а не рушія.XXXshadyXXX: ↑ 04.06.2026 11:54Это какие такие игры на UE5 с подчеркну "шикарной оптимизацией"? Из того что я знаю это Arc Riders и Expedition 33, а ну и Fortnite
![]()
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Яскравий приклад кривих рук - новий лицар жидай та Ждалкер 2. Але, чомусь у вище перерахованих прикладів на тому ж рушії все ок. Дивні дива. При тому що в Expedition 33 більше половину гри на блюпрінтах вайбкоджена. Тож, якщо в Respawn та GSC не вміють читати мануали по оптимізації та лазити по налаштуванням рушія, хто їм дядя.
-
XXXshadyXXX
Member
Так а где шикарная оптимизация то в этих играх?) Та и сами игры, кроме Silent Hill, не супер популярные, с не супер оценками, даже скажем так нишевые, очень так себе пример...1234waltz: ↑ 04.06.2026 12:18 Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed
Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации... Когда где то в подвале дома свеча фонариком в даль у меня фпс просаживался больше, чем в первой начальной локации в городе.
Так что давай без сказок про шикарную оптимизацию на UE5. Она всрата что на пк, что на консолях.
-
zalizo_org
Member
Якщо відверто, щодо РС-оптимізацій маю деякі сподівання лише на Ґейба Нюела з його стім машиною.DuckRider: ↑ 04.06.2026 08:49Наоборот. Пк гейминг сегодня - это буквально рак. Будут консоли лучше продаваться и станут приоритетной платформой - будет опять оптимизация на пк, потому что она хоть в каком-то виде будет в билдах игр, а не вот этот срам с уриной 5
-
1234waltz
Member
На тему коментаря про "нишевые". Ну, я от наприклад не дуже люблю конвєєрний шлак "10 із 10 госпаді". Мені не цікаві каловздутія, гадавари (які я дропнув як серію ще в часи PSP/PS2), фіфи і тп. Ми ж не про "нішевість" кажемо, а про те, що є купа розробників у яких "все працює". І от постає питання, якщо у Lords of the Fallen 2023 на УЕ прекрасно працює рендер двох сцен світів одночасно, з різними супротивниками, геометрією рівнів, миттєвим переском між сценами та навіть одночасним частковим переглядом та взаємодією на величезній локації з купою деталей - то чого в інших все "не працює" у значно простіших, я б сказав, примітивних кейсах. Може не в рушії справа?XXXshadyXXX: ↑ 04.06.2026 12:30Так а где шикарная оптимизация то в этих играх?) Та и сами игры, кроме Silent Hill, не супер популярные, с не супер оценками, даже скажем так нишевые, очень так себе пример...1234waltz: ↑ 04.06.2026 12:18 Hell is Us, Lords of the Fallen 2023, RoboCop: Rogue City, нові Сайлент Хілли, Avowed
Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации... Когда где то в подвале дома свеча фонариком в даль у меня фпс просаживался больше, чем в первой начальной локации в городе.
Так что давай без сказок про шикарную оптимизацию на UE5. Она всрата что на пк, что на консолях.
Якщо так розбирати, то Lords of the Fallen 2023 це гра, яка стала "дарксоулсом" в усьому кращим за будь яку з ігор Міядзакі по геймплею. І графон там з артдизайном просто шикарний, не кажучи вже про унікальні геймплейні механіки з "одночасним" подвійним світом, які за історію ігрову хіба що Dishonored 2 в одній місії були реалізнові. Як на мене це просто шедевр геймдеву.
Hell is Us ближче до хорорного слешеру. Тут тобі й світ придумали доволі цікавий (мабуть перша після Hellpoint гра яка намагається в напівфентезійний сай-фай в цьому жанрі), і графон гарний.
Avowed - тупо жертва ревью бомбінга шизів, які хотіли заспамити екз коробки просто з принципу. Це як шедевральні High on life та нові Гайдени, які ігнорять деякі обзорщики, у яких на темі соні-фанатства та габено-сектанства вже бачок потік. І вони назло "коробці" мінусують та ігнорять шикарні ігри (бо своєї думки не мають, що з сектантів взяти).
З приводу Silent Hill 2, в Callisto protocol (яка взагалі на УЕ 4) є пару нічим не особливих кімнат, де на слабких системах прямо жорсткі тормоза. Десь "пролюбились". Але в цілому гра може нормально гратись навіть на такій дохлій карті як рикса 6000 та 1650, що я в свій час перевіряв до покупки Arc B570.
-
zalizo_org
Member
Там її точно нема. Тим не менше, пройшов в 4К на 3070XXXshadyXXX: ↑ 04.06.2026 12:30Я когда играл в Silent Hill 2 особо не увидел шикарной оптимизации...
-
XXXshadyXXX
Member
Я играл немного в эту игру и оставил ее на когда то на потом, ибо играть мне было попросту скучно, типичный клон Dark Souls со своими уникальными фишками. У меня вообще с солс механикам в играх не Миядзаки отвращение какое то... Мне кажется что магия солс игр и солс механик работает только в играх от Миядзаки. Я пытался играть в кучу аля солс игр и все бросал и не из за сложности, просто было что то не то, не цепляло вообще... Stellar Blade вот очень зашла ну тут больше как от Nier Automata куча идей и немного от Соулс...1234waltz: ↑ 04.06.2026 13:01 Lords of the Fallen 2023
Увы, не смог, запустил, час бегал по локации как дурак, куда бежать что делать куда идти. Не, думай сам. Тупо по лесу час бегал, плюнул и удалил игру, не моё... Опять же нишевый продукт сильно...1234waltz: ↑ 04.06.2026 13:01Hell is Us
Честно, еще не добрался... Сколько игр еще проходить AAA которые... У меня Киберпанк чутка только пройденный, так еще и Elden Ring не тронутый, боюсь покупать, а то исчезну из жизни1234waltz: ↑ 04.06.2026 13:01Avowed
У каждого разное понятие нормально играться, у меня брат Alan Wake 2 прошел на ноуте с i5 9300H и GTX1650M и говорил что норм. Сейчас у него PS5 и вообще не парится если 30 кадров или 60 кадров в игре1234waltz: ↑ 04.06.2026 13:01може нормально гратись навіть на такій дохлій карті як рикса 6000 та 1650
-
1234waltz
Member
Когда-то я начну и в них играть, тоже времени нет)XXXshadyXXX: ↑ 04.06.2026 13:34 У меня Киберпанк чутка только пройденный, так еще и Elden Ring не тронутый, боюсь покупать, а то исчезну из жизни![]()
Ну, на 6600 Калисто играется приблизительно как на Series S. Ползунки влево и фср песочит глазки в динамике. Но за исключением пары комнат - со стабильным фпс. Консольненько. З другой стороны, что это как не чудо оптимизации, что игра 2022 ориентированная на кинематографичный графон вообще может нормально проходится без боли на таком железе. Это же не джедай-виживала, который умудряется лагать на топовом конфиге компилируя шейдеры в динамичных сценах на ходу.XXXshadyXXX: ↑ 04.06.2026 13:34 У каждого разное понятие нормально играться, у меня брат Alan Wake 2 прошел на ноуте с i5 9300H и GTX1650M и говорил что норм. Сейчас у него PS5 и вообще не парится если 30 кадров или 60 кадров в игре![]()
-
yariksom
Member
Магія Соні, не чув?Евгений King: ↑ 04.06.2026 00:35 Геніальна гра. Росомаха поміж катсценами встигає прийняти душ і перевдягти костюм![]()
Це тупо треш, в катсцену війшов повністю в крові без частини костюму, через 30 секунд гра все забула і він як новенький, навіть костюм зрегенерував, а пітстоп команда витерла його від крові за 3 секунди.
-
Shepard1985
Junior
Сподіваюсь, що Валв не буде так само випускати свої ігри більше для Соні. Халф Лайф 3 буде ексклюзивом ПК.
-
XXXshadyXXX
Member
Shepard1985: ↑ 05.06.2026 01:06Сподіваюсь, що Валв не буде так само випускати свої ігри більше для Соні. Халф Лайф 3 буде ексклюзивом ПК.