Seasonic готує оновлені блоки живлення Prime TX Noctua Edition номіналом 1300 і 1600 Вт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Seasonic готує оновлені блоки живлення Prime TX Noctua Edition номіналом 1300 і 1600 Вт
Видно там ШІ буде біткоїни майнити раз через рік випустять.
Devijack
Member

Було б достатньо просто написати про вентилятор від фекалів чи лейбу начіпити, навіщо корпус було в оце фарбувати.
Graveworm
Member

Devijack
Не подобається - не купуй, ніхто ж наче не змушує
MqM
Member

Devijack: 03.06.2026 18:12 Було б достатньо просто написати про вентилятор від фекалів чи лейбу начіпити, навіщо корпус було в оце фарбувати.
Не переживай ти спокійно знайдеш вентилятор у лгбт кольорах на ринку)
Мені цікаво, яким треба бути альтернативно обдарованим аби називати виробника найкращого повітряного охолодження такими словами. Ви мабуть і авто по кольорам вибираєте, як у тих анекдотах

"Приходить жінка в автосалон і каже до менеджера:— Мені б оцю гарненьку червону машинку... Але скажіть, якого вона кольору?— Як якого? Червоного!— Ой, ні... Червоний не пасуватиме до моєї нової сумочки. А є така ж сама, але рожева?"
Devijack
Member

MqM
В них є чорні вентилятори, з добрим ранком. Могли колір БП не псувати. Процитую свого знайомого дезайнера якому намагався встановити чіфтронік "ну я же буду знати що там БП такого кольору"
MqM
Member

Devijack: 03.06.2026 18:22 MqM
В них є чорні вентилятори, з добрим ранком. Могли колір БП не псувати. Процитую свого знайомого дезайнера якому намагався встановити чіфтронік "ну я же буду знати що там БП такого кольору"
І що? Тепер їм відмовлятися від свого фірмового кольору на догоду упоротим? Сам же написав, що є вибір. Не подобається — не купуй, а Сісонік та Ноктуа не монополісти, в чому в тебе проблема?)
yariksom
Member

MqM: 03.06.2026 18:27І що? Тепер їм відмовлятися від свого фірмового кольору на догоду упоротим? Сам же написав, що є вибір. Не подобається — не купуй, а Сісонік та Ноктуа не монополісти, в чому в тебе проблема?)
Вони деколи поступаються своїм фірмовим кольором навіть у власних продуктах.
my4a4oc
Member

сам користуюсь продукцією ноктуа, але мені інколи здається шо фанати ноктуа навіть агрисивніші за фанатів нвідії)) особливо коли мова заходе за колір))
s1nedus
Member

И как предыдущее поколение фиг в продаже найдёшь :(
Afit
Member

my4a4oc: 03.06.2026 18:37 сам користуюсь продукцією ноктуа, але мені інколи здається шо фанати ноктуа навіть агрисивніші за фанатів нвідії)) особливо коли мова заходе за колір))
Тому що вже тошнить чути одну й ту саму примітивну, вже хто зна коли пережовану тему про колір в кожній новині про Noctua. Із року в рік. Це те саме що сміятись зі смішного прізвища колеги, чи однокласника, на десятий рік знайомства. Це вже не те що не смішно й недоречно, а по суті являється дибільством
Гедоніст
Junior

Шо там ще можна покращувати, окрім ціни
daesz
Member

Гедоніст: 03.06.2026 19:32 Шо там ще можна покращувати, окрім ціни
Одним із головних нововведень вищезгаданих БЖ стане функція Seasonic OptiGuard. Вона відповідає за відстеження струмів на окремих контактах й температури роз’єму живлення відеокарти. І в разі виникнення якихось відхилень у роботі проінформує користувача або зовсім вимкне живлення.
Кажуть, якщо читати статтю, то можна дізнатись про що вона. Але це не точно.
Гедоніст
Junior

daesz: 03.06.2026 19:56Кажуть, якщо читати статтю, то можна дізнатись про що вона. Але це не точно.
Я читав то все, але це все більше походить на висмоктане із пальця нововведення. Оновлення заради оновлення. Вихлоп сумнівний. Просто хайпують.
Vladys77
Member

Можна буде такий прикупити для мого нового ПК на AM6.
lw_007
Member

Гедоніст: 03.06.2026 20:05
daesz: 03.06.2026 19:56Кажуть, якщо читати статтю, то можна дізнатись про що вона. Але це не точно.
Я читав то все, але це все більше походить на висмоктане із пальця нововведення. Оновлення заради оновлення. Вихлоп сумнівний. Просто хайпують.
Ммм. Тобто токовимірювальні шунти на дротах і термопара(чи що там у них) на роз'ємі це нині стандарт який виконують всі виробники?
Гедоніст
Junior

lw_007: 03.06.2026 21:34
Гедоніст: 03.06.2026 20:05
Ммм. Тобто токовимірювальні шунти на дротах і термопара(чи що там у них) на роз'ємі це нині стандарт який виконують всі виробники?
Якою логікою ви керувались, щоб знайти такий сенс в моїх словах - загадка. До чого тут всі виробники? Пояснюю очевидним шляхом - хайпують на темі 12vhpwr, по аналогії як це робить Дербауер, Асус, Корсар і тп.
Тобто це просто привід, щоб типу нагадати про себе і випустити нові блоки харчування. А по факту і попередні версії практично бездоганні з запасом на багато років.
Ovalnekrug
Junior

Готовятся к новым видеокартам)
lw_007
Member

Гедоніст: 03.06.2026 21:37
lw_007: 03.06.2026 21:34

Якою логікою ви керувались, щоб знайти такий сенс в моїх словах - загадка. До чого тут всі виробники? Пояснюю очевидним шляхом - хайпують на темі 12vhpwr, по аналогії як це робить Дербауер, Асус, Корсар і тп.
Тобто це просто привід, щоб типу нагадати про себе і випустити нові блоки харчування. А по факту і попередні версії практично бездоганні з запасом на багато років.
Я бачу конкретну різницю між є і немає. Є запит на більш просунуті БЖ, своя ніша в ринку. І вони роблять продукт який її закриває.

Ну і der8auer в першу чергу блогер, якщо не помиляюсь. Хайп це його гроші, так що його сюди притягувати це взагалі ні в тин ні в ворота.
спойлер
Ммм, блоки харчування.
Більше AI галюцинацій в маси, критичне мислення не потрібно
Inqizitor2022
Member

Seasonic OptiGuard - ну то есть вместо того, чтобы заставить Куртку пофиксить баг с разъемом - они сделали костыль. :rolleyes: Цирк.
Гедоніст
Junior

lw_007: 04.06.2026 01:04Ну і der8auer в першу чергу блогер, якщо не помиляюсь. Хайп це його гроші, так що його сюди притягувати це взагалі ні в тин ні в ворота.
Логіка і причинно-наслідкові зв'язки - це не ваша сильна сторона, очевидно. Пояснюю на пальцях, щоб стало зрозуміло навіть для вас. У Дербауера є свій бренд/компанія - Thermal Grizzly. І він тоже нещодавно випустив свій девайс для 12vhpwr щоб впригнути в хайпопотяг. + ще паралельно зараз робить колаборацію для цього девайсу разом з Noctua за 199 ойро. Навіть була новина тут на сайті. Аналогічно випустили продукти і ASUS за своїм Еквалайзером і Corsair.
lw_007: 04.06.2026 01:04Ммм, блоки харчування.
Більше AI галюцинацій в маси, критичне мислення не потрібно
Що?

Відправлено через 39 секунд:
lw_007: 04.06.2026 01:04Є запит на більш просунуті БЖ
Нема ніякого запиту, є бажання виробника продати те саме по другому колу.
Ответить