Анонсовано екшен God of War Laufey про дружину Кратоса в потойбічному світі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Zzzz: 03.06.2026 17:05
MqM: 03.06.2026 16:10

Вони просто залишилися на тому ж рівні свідомості що й печерні люди, але вони з гаджетами тепер

Изображение
Їм треба жити серед сентінельців, знайдуть спільну мову, будуть чисто по чоловічому добувати їжу полюючи на кабанів списами.
А то теж розніжилися по своїм офісам і втратили маскулінність :D
Я розумію що ви дуже кмітливий фемініст, але питання тут не до того, що гг жінка, а до того, що вона уособлення тих фемен двіжух, де борються не за права жінок, а за те, що інші жінкі гарніші за них не мають існувати :lol:
Я не фемініст, а просто адекват і не люблю тупих дискримінацій. В твоєму пості жодного слова не було окрім того, що домахався по суті до статі.
Особливо забавно це виглядає на фоні того, що більшість сучасних чоловіків не підіймуть меч середньовічного лицаря, не те, що античних героїв :D

А щодо гарних жінок, то ви живете в оточенні моделей? Можна у вашу реальність :weep: :weep:
Бо я побачив просто типову жінку, яку не треба прям шукати, а просто вийти на вулицю, як то кажуть потрогати траву :D
Последний раз редактировалось MqM 03.06.2026 17:38, всего редактировалось 1 раз.
MqM
Member

daesz: 03.06.2026 17:12
MqM: 03.06.2026 10:22

Тут багато латентних геїв та фанатів гачі мучі, але вони не зізнаються в цьому :D :D :D
Друже, фанати гача ігор грають в них через жіночих персонажів. Образа не в ту сторону. Це латентним геям потрібні мужики на екрані, щоб "любуватись" ;)
Ти плутаєш гача ігри з гачімучі :weep: погугли чи що
daesz
Member

MqM: 03.06.2026 17:35погугли чи що
Ок, претензія відкликана :rotate:
NST1983
Member

Zzzz: 03.06.2026 10:09 Предлагаю обсудить Анонсовано екшен God of War Laufey про дружину Кратоса в потойбічному світі

Ураааааа знову гра про сильну жинку.....
224000 лайків \ 104000 дизлайків це підтверджують :insane: :rolleyes:
walkman3000
Member

XXXshadyXXX: 03.06.2026 14:29Не а, та в которой Ник Апостолидес(тот кто озвучил Леона Кеннеди) будет озвучивать главного героя
Team Clout, понял. ну если шквариться то об это. куплю на торенте
XXXshadyXXX
Member

walkman3000: 03.06.2026 17:41куплю на торенте
Аналогично
daesz
Member

MqM: 03.06.2026 17:34Бо я побачив просто типову жінку, яку не треба прям шукати, а просто вийти на вулицю, як то кажуть потрогати траву
А де у нас вулиці із такими?
спойлер
Изображение
Які ще й днд вечори влаштовують :shuffle:
https://www.rascal.news/deborah-ann-wol ... real-ones/
Abobusik
Junior

Сделано женщиной для... для эм короч любителей forspoken :lol: (про куб с именем Френк, я промолчу)
XAMCTBO
Member

MqM: 03.06.2026 16:04 Чувак, а тепер ти дивуєшся після таких приколів, що жінок більшає в іграх?
Якраз тому і борються проти таких стеоретипів.
В курсі, що жінки на Русі під час облог на рівні з чоловіками брали участь в обороні міст? А про сарматів чув, де всі вмвли стовляти з лука одночасно верхом на коні?
Пан служить в ЗСУ? із жінками? Бо в мене у підпорядкуванні їх з десяток, це не те що погані бійці, це страшенний тягар для чоловіків. Де тільки можна їх навіть з другої лінії відправляють у тил, займатися хочаб чимось, аби не заважати. Пан просто гонить, не розуміючи що таке жінка військовослужбовець на війні.
MqM
Member

XAMCTBO: 03.06.2026 19:16
MqM: 03.06.2026 16:04 Чувак, а тепер ти дивуєшся після таких приколів, що жінок більшає в іграх?
Якраз тому і борються проти таких стеоретипів.
В курсі, що жінки на Русі під час облог на рівні з чоловіками брали участь в обороні міст? А про сарматів чув, де всі вмвли стовляти з лука одночасно верхом на коні?
Пан служить в ЗСУ? із жінками? Бо в мене у підпорядкуванні їх з десяток, це не те що погані бійці, це страшенний тягар для чоловіків. Де тільки можна їх навіть з другої лінії відправляють у тил, займатися хочаб чимось, аби не заважати. Пан просто гонить, не розуміючи що таке жінка військовослужбовець на війні.
А чому у вас їх так багато у підпорядкуванні? яку вони прийшли підготовку? З цього ж треба починати. Візьми умовного чоловіка з вулиці то не факт, що буде краще. Я не чув, щоб орган між ногами додає суперздібності) І це стосується мислення теж, хоча в чоловіків мислення і більш логічне, але вже дебілізму теж надивилися з шикуваннями під дронами.
Ви нічого не написали про їх підготовку, а я підозрюю вона погана була, бо чомусь в США спокійно служать, але там жінки і виглядають вимуштруваними накачаними, а не фіфами з маніком. Такі жінки продукт нашого суспільства, які переважно з дитинства нічого важче сумочки не підіймають. Ростять з них інфантилок, яким все подай, а потім вони опиняються в ситуаціях, коли самі мають у складних ситуаціях щось вирішувати)
Изображение
Ніхто їм не заважає бути такими, але їм роблять поблажки по всьому
В Ізраїлі жінки успішно виконують бойові операції, і були в новинах, як героїчно зупиняли терористів, бо мали гарну військову підготовку
Последний раз редактировалось MqM 03.06.2026 21:21, всего редактировалось 3 раза.
zaqik
Member

Не верьте, это не жена, это ему бороду на голову пересадили!!1 Ну, и кое-где ещё поправили, в угоду, так сказать...
Sailor Popeye
Member

MqM: 03.06.2026 17:34
Zzzz: 03.06.2026 17:05

Я розумію що ви дуже кмітливий фемініст, але питання тут не до того, що гг жінка, а до того, що вона уособлення тих фемен двіжух, де борються не за права жінок, а за те, що інші жінкі гарніші за них не мають існувати :lol:
Я не фемініст, а просто адекват і не люблю тупих дискримінацій. В твоєму пості жодного слова не було окрім того, що домахався по суті до статі.
Особливо забавно це виглядає на фоні того, що більшість сучасних чоловіків не підіймуть меч середньовічного лицаря, не те, що античних героїв :D

А щодо гарних жінок, то ви живете в оточенні моделей? Можна у вашу реальність :weep: :weep:
Бо я побачив просто типову жінку, яку не треба прям шукати, а просто вийти на вулицю, як то кажуть потрогати траву :D
Так то в ігри грають, щоб відірватись від реальності. Питання в сучасних іграх від великих компаній не в тому, що персонаж жінка, а що сама подача цього і весь сюжет буде крінжовим через це. Навіть сама візуална частина, як представлений персонаж, який виглядає або нецікаво або як у Concord
big_bang
Member

ого у вас бомбануло)))

погоджуюсь з думкою, що gow в першу чергу про Кратоса, а не його сина, чи дружину.
з іншого боку, якщо віднестися до цього, як до відгалуження до основної гри - то чому б і ні ?

в кого там проблеми сприйняття вигляду тої жінки - згадайте, як вона виглядала в попередніх двох частинах.
Enombre de soberano
Member

Очень многообещающе выглядит, жаль что Сони опять понесло в эксклюзивность. По этой презентации от самих Сони заинтересовала только эта игра и соплестрой с покупкой консоли (с последующей перепродажей) для прохождения одной игры такое себе. Да и с геймпадом я сильно на Вы
walkman3000
Member

Enombre de soberano: 04.06.2026 11:54только эта игра и соплестрой с покупкой консоли (с последующей перепродажей) для прохождения одной игры такое себе
оренда консолі на тиждень
yurius_r
Member

Ну жіночій варіант DMC виглядав як на мене дуже непогано, добре пророблена і харизматична ГГ :super:
спойлер
Bayonetta_(Original_1).png
Enombre de soberano
Member

walkman3000: 04.06.2026 14:21оренда консолі на тиждень
Да, но
с геймпадом я сильно на Вы
а хочется комфорта
XXXshadyXXX
Member

Enombre de soberano: 04.06.2026 18:43а хочется комфорта
Мне вот не комфортно играть на клаво мышь :gigi: Уже 15 лет как не комфортно :) Только геймпад - диван - тв B-)
Enombre de soberano
Member

XXXshadyXXX: 04.06.2026 19:03Мне вот не комфортно играть на клаво мышь Уже 15 лет как не комфортно Только геймпад - диван - тв
Каждому своё
Ответить